Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (283. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
820.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bir şey var fark etmedi. cod dahil birçok oyun keyini platiden alırım ben yıllardır. sorun yok yani sağ olun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi birisiydim

gözüme hoş gelen at arap atı.
    Siyahı var mı onun?
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    Aynı beni anlatmışsın. okadar hevesle bekledik. Günün sonunda kendi isteğimle kapatmıyorum oyunu. :)

3 gündür online giriyorum ne geliştin dersen birtane warmint rifle alabildim..... Şaka gibi. 5 saatlik oyun süremin 2 saati düşmeler kopmalar ile geçiyor çok sinir bozucu
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    Amd kullanıyorum ilk günden bu yana hiç bir sorun yaşamadım, oyuna girip çıkmak anlamında.
  • yani hiç oyun çökmedi yada online oyundayken ağ hatası verip atmadımı :) bu kadar insanın gözü kalır işlemciniz yanar söyliyim ben :)
  • ThePlakumat kullanıcısına yanıt
    Var. Siyahı beyazdan daha hızlı.
  • Bir görüntü de one x den gelsin :)
    Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sertacr88 kullanıcısına yanıt
    yaşadığım ufak sorunları şöyle söyleyeyim, online oyunda mouse imleci atı sağa sola çevirirken ekranda belirli süre gözüküyor. Araştırdım oyunla ilgili bir bug çoğu kişi de var. bir kaç kere de servera bağlanırken hata verdi ama genel olarak oyun ortasın da atma olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42DBB8773 -- 9 Kasım 2019; 13:52:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

gitmeyin şu arap atına... gidip de almayın

oyunda on bin tane at var... gidin gözünüze hoşunuza giden bi at bulun abi.

oyunun hiçbi şahsiliği kişiselliği kalmıyor. herkes beyaz arap atını alıp oynaması oyundaki tonlarca ata hakaret gibi..

tabii ki iş tercihe iner. ama ben ilk oynayşımda beyaz arap atı aldııgm için pişman oldum. oynayanların %90ıyla aynı ata sahip olmak garip geliyo bana. bu sefer macera sırasında karşıma çıkan ve bir badirea tlattığım bi at ile bağ kurucam ve onunla devam edicem

sonuçta oyun need for speed de değil, hız yapınca göğe ermiyos en güzeli bence böyle olur
    Tamamen senin kafandayım . Oyunda gözüme hoş gelen atı alırım ben . Herkezle bir örnek olmak hoş olmasa gerek.
  • Anlaşılan Beyaz Arap, Ps konusundaki kadar gündem olacak bu konuda da.
  • sertacr88 kullanıcısına yanıt
    her şey ateş pahası, rank 10 oldum ama anam ağladı. ufak tefek detaylara bir sürü para gidiyor.
    bugün yılan tarafından ısırıldım, panzehiri bulacam diye bir dünya şey satın almak zorunda kaldım, sonra dağa çıkıp ginseng bitkisi yedim düzeldi.
  • Gta 5'de online doğrulama yapıyordu, pek çok oyunda aynı yöntemi kullanıyor zaten. Online doğrulama + denuvo bir araya gelince çarşı karışıyor, 1-1.5 seneyi buluyor kırılması (anno 1800, battlefront 2 vs) RDR 2'de böyle bir durum yok, en geç 1 ay muhtemelen de 1 haftaya kırılır deyyolağ ki şu haliyle kırılsa ne olur kırılmasa ne olur.
  • Online aktivasyon istiyor online olarak istenen şey kırılması çok zor ihtimal

• claudecan kullanıcısına yanıt
    İstemiyor demedim ki Gta 5'de istiyordu, kırılması zor bir şey değil emule etmeleri için zaman gerekiyor sadece karmaşıklığına göre zamanı değişir, denuvo olmadığı içinde çok uzun sürmez(miş).
  • quote:

Orijinalden alıntı: NOCHIMERA

bir şey var fark etmedi. cod dahil birçok oyun keyini platiden alırım ben yıllardır. sorun yok yani sağ olun :)
    Son çıkan cod platiden bulamadım ben hocam sadece hikayeyi oynamak istiyorum varmı satan satıcı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Çok dogru tespıtler. Özellike Frostbite optimizasyon konusunda inanılmaz başarılı. Yalnız grafık kalıtesı olarak ozellıkle detay sevıyesınde yavas yavas eskıdıgı bır gercek. Ayrıca save konusunda bıraz sıkıntıları var. Yenı surumunu sabırsızlıkla beklıyorum.
    REDengine: Ozellıkle Wıtcher 3 dekı detay sevıyesı ve harıtanın buyuklugu goz onune alınırsa en ıyı grafık motorlarından bırı. Donanımın hakkını veren bır grafık motoru. Pc ne kadar ıyıyse o kadar grafık elde edıyorsun. Gereksız yere donanımı zorlamıyor.
    Rockstar2ın kullandıgı oyun motoruna gelecek olursak (ısmını bılmıyorum) aslında GTA5'de cok basarılıydı. Belkı ultra bır grafık yoktu ama herkesın gozune hos gelecek bır grafık sunmustu. RDR2 de bana gore gereksız sısırmeler mevcut. Orn: Youtube da ızledıgım vıdeoların bırınde adam en optımal ayarı elde etmıs. 60fps altı dusmemek ıcın. Medıum - Ultra arasında ayarlamalar yapmıs. Ayrıca sadece ultra ıcınde vıdeo cekmıs. Vıdeoları yan yana koymus. Neredeyse hıc bır fark yok. Ama bazı yerlerde 30fps fark atmıs
    Grafik denince forza horizon 4 der susarım oynamayan denesin adamlar aşmış gözlerime inanamadım ilk girdimde

• Benim challenge'ler sıfırlanmış nedendir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.