Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (280. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
820.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Asus b350 prime plus biosum güncel değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A44FAC9E9

Bir defaya mahsus vpn ile aktive ediliyor diye biliyorum sonrasında herkes gibi girip oynanabiliyor, yanlış biliyor da olabilirim.
    Onun yerine direk vpn ile rockstardan almak daha güvenli 20-30 fazla ver kafan rahat olsun
  • Selam ardakaşlar oyun çıktığından beri sorunsuz oynuyordum. Bugün pc bbbaşına geçtim oyunu açtım, hikaye modu açılıyor daha sonra çalışmayı durdurdu sorunu yaşıyorum. Çözümünü bilen var mı? Şuan dosyalarını doğruluyor ve Win Virüs programını kapattım öyle deneyeceğim birde.
  • Bu arada eğer iyi bir at sahibi olmak istiyorsanız haritanın sol üst bölgesine gidin orada siyah ve beyaz arap atları var oyunun en hızlı atları onlar.
  • Tam yerini işaretleyebilirmisin hocam?

• THEGRAVEDIGGER02youtube
    Rare White Arabian Horse Location Red Dead Redemption 2
    https://www.youtube.com/watch?v=dPNsUR1-2jE

bu hocam. ben de almanı tavsiye ederim çok hızlı bir at.
  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    Bu akşam alırım hocam halbuki dün bonus atı almıştım stableden bir de 4 dolara kuyruk la yele yaptırmıştım tüh

• Karayip korsanları filmini seven arkadaşlar varsa jack sparrowun bütün eşyaları var oyunun çeşitli bölgelerinde.

Dinamik hava koşulları var oyunda eğer görmeyen varsa videosunu izleyebilir.

Oyundaki karşılaştığım yan görevlerden bir tanesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaTuranizmo -- 8 Kasım 2019; 15:4:22 >

• Rurik Eternally kullanıcısına yanıt
    rockstar keyi hocam
  • Kırılmaz gibi görünüyor online doğrulama istiyor online server dan aktif ediyor, ofline olsa da korsan çıkması için aynı ip den giriş yapmış gibi ayarlanması gerekli ki bu da sanırım mümkün değildir.Ayrıca guncelleme geldiğinde çok sorun çözülmüş olucak fakat günlerdir kirilmamis oyunun guncellemesi de muhtemelen gelmez ya da geç gelir.Orjinal almak daha mantikli bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 8 Kasım 2019; 15:6:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferucci kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Bu meslek seçimlerini nereden yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerel oyun kulübü

Arkadaşlar merhaba
    Oyunu açarken epic lancher üzerinden açıyor değil mi?
    Yani oyun açılırken net gerekli
    Hem Epic hem de Rockstar lancher gereklı.
  • Oyunda koşarken etrafıma kademe kademe tırtık tırtık dönüyorum oyunda, etrafıma bakamıyorum kısacası yaşayan var mı?
  • KUTULU SÜRÜM NE ZAMAN GELİR FİYATI NE OLUR OYUNU ALMIYORUM KUTULU BEKLEMEKTEN BİLEN VARMI KOCA FORUMDA KİMSE BİLMİYORMU YA 3.YAZIŞIM BU Bİ AYDINLATIN GÖZÜNÜZÜ SEVİYİM
  • Mouse ayarlarından direct inputa alın.
  • Hocam birkaç görev yaptıktan sonra haritada çıktı bende sarı sembol şeklinde oraya gidince kısa bi hikaye anlatıyo meslek sertifikasını almak isteyip istemediğini soruyor. Map'e gelip space tuşuna basın orda lokasyonlar gözüküyor, orada gözükür heralde. Her mesleğin lokasyonu ayrı 3 tane var toplam. 15 gold karşılığı alıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferucci -- 8 Kasım 2019; 15:28:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Low ayarlarda pc her türlü konsollardan daha iyi grafik alır diyen arkadaşların gözlerine sokmak lazım şunu

• 2 gündür sorunsuz oynadığım oyun bu sabahtan itibaren oyuna girer girmez masaüstüne atıyor. İlginç.
  • Bolca gelişmiş grafik ayarı olmasına rağmen, bu oyunda aslında karekterlerin yüz detayları ve modellemeler dışında, öyle muazzam olmuş diyebileceğimiz bir grafik detayı yok, yeterli seviyede sadece, kullandıkları Rage engine'i daha geliştirmeleri lazım bence, GTA V şu anda Watch Dogs 2'nin yanında çöp gibi duruyor, Frostbite ve REDengine'in üzerine tanımam, DICE'ın BFV ile neler yapabildiğini hem görsel hem de optimizasyon olarak gördük, Cyberpunk 2077 de görsel şölen yaşatacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 8 Kasım 2019; 17:51:48 >
  • 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.