Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.078
Cevap
152
Favori
786.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anti Fanboy

    Bloklusun sen boşa yazma.
    Üzüldüm şimdi
  • Amacım buydu zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Umarım geliyor haberi onaylanır zaten gta 5 bile 1-2 kere pc için ertelenmişti aynısını buna da yapma ihtimalleri var. Konsoldan alabilecekleri kadar parayı almadan pc'ye çıkartmazlar en iyi ihtimal Gta 5 gibi nisan ayları çıkış için en iyi zamanı uygun görüp 1-2 ay önceden haberini servis ederler.. Önceden (RDR zamanı) konsolların yapısı tam olarak pc bazlı değildi ama ps4 ve xbox one zamanında bu çok farklı. Karşımızda 2 tane pc tabanlı ürün var artık bir zahmet oyunları uyarlamaları çokta zaman almamalı. Hadi Rdr neden gelmedi diye yıllar önce sorulduğundan teknik, yapısal ve maliyet gibi farklı nedenleri öne süren Rockstar artık elinde bu tarz bir sıkıntıda kalmamışken pc kısmını es geçmez. Benim için rdr2 pc'ye gelmesini kanıtlayan en büyük etken Red Dead Redemption 2's companion app gibi bir uygulamanın olmasıdır çok bariz pc için çok daha işlevsel olacak bir yapıya sahip. Özellikle oyunun pc kısmına Vr desteği ile gelmesini de bekliyorum çünkü yapısı buna çok uygun ve pc donanım bazlı bunu çok rahat oynama imkanı sunacaktır.
  • Rockstar gta 5'in pc de ki satış başarılarını gördükten sonra rdr 2'yi pc ye çıkarır yani endişem yok bu konu da gerçi kesin konuşmak da istemiyorum ama görünen köy kılavuz istemez bu da bır gerçek, zaman konusunda da 2019 ortaları belki son çeyreğe doğru çıkar diye düşünüyorum. Ama çıkacak yani bu apaçık belli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rockstar ilk önce konsola çıkarıp sonradan PC'ye getirdiği oyunlarda genelde 5 ile 7 ay arasında bir süre geçmesini bekliyor. Yaza doğru oyunu PC platformunda görebiliriz eğer yeni nesil konsolları beklemezlerse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 21 Aralık 2018; 1:35:22 >
  • Türkçe yama ile tadından yenmez.Pc'de güzel modlar olursa +150 saati bulabilir bence ayrıca abuk sabuk modlar görmeye hazırlanın. Arthur'un Unicorn kullanması. Lazer tabancası gibi şeyler garip duracak Western ortamında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece rdr2 icin ps4 alacaktim. baska hicbir oyunla daişim yok ps4 te.



    eger pc ye gelirse sevincten bayilazagim.



    hadi insallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Social Club kaynak kodlarında PC başarımlarını kast ettiği düşünülen kısımlar bulunmuş.


  • PC için çıkmasını beklediğim yegane oyun. Cyberpunk ve Halo Infinite duyurulduğu için ayrı onlar.
  • oyun dosyalarında pc görüntü / monitör ayarları bulunmuş

    Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

    Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

    Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 5 Eylül 2019; 20:28:31 >
  • Herhalde Game Awards'da duyrulur, ilk baharda da çıkar. Yılın ilk yarısı o kadar yoğunluk var, nasıl olacak bilmiyorum tabii. Ama yeni nesil konsollar çıkmadan gelir diye tahmin ediyorum.
  • Forumda konusu açıldıysa geliyor demektir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rockstar Games birkaç haftadır Red Dead Redemption 2'nin PC versiyonunu derecelendirmeye çalışıyor ve en sonunda kabul edildi.

    İlk olarak, Uluslararası Yaş Derecelendirme Koalisyonu aracılığıyla Avustralya Derecelendirme Kurulu'nda oyunu 'Bonaire' ismiyle derecelendirmeye çalıştılar fakat böyle bir oyun var olmadığı için reddedildi. Ardından 'Red Dead Redemption 2' olarak tekrar denediler fakat bu da bir sebepten dolayı reddedildi.

    Üçüncü denemeyle birlikte kabul edildi ve Red Dead Redemption 2 PC için derecelendirildi. Konsol versiyonlarında olduğu gibi MA15+ ve ayrıca GTA V'te olduğu gibi konsol versiyonlarından ayrı listelendi.

    Bu, oyunun PC'ye geleceğine dair şu ana kadarki en büyük işaret. Derecelendirme haberleri %90 oranında gerçekleşiyor ve resmi duyuru genelde derecelendirildikten kısa bir süre sonra geliyor. Rockstar Games'in geçtiğimiz günlerde kendine ait PC oyun başlatıcısı Rockstar Games Launcher'ı çıkarması da haberi destekler cinsten.

    Red Dead Redemption 2, 26 Ekim 2018'de PlayStation 4 ve Xbox One için çıkmıştı.

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Red_Dead_Redemption_2_PC_icin_Derecelendirildi-96345.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 24 Eylül 2019; 9:35:36 >
  • Bu oyunu pc ye çıkarma konusunda rockstar tarafından herhangi bir açıklama yapıldı mı? Ne kadarda nazlılarmıs pc tarafında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pizza Steve kullanıcısına yanıt
    Rockstar duyurulmamış hiç bir oyunu için çıkacak/çıkıyor diye bir açıklama yapmaz. Zaten bir oyunu duyurduktan sonra da toplam 3-5 tane video anca paylaşıyor çıkıncaya kadar. Onlarda oyunun mekanikleri, senaryo işleyişi, çıkış videosu gibi vs.

    @CheKD,

    Sonunda bee! Zamanında eski nesilde konsol alma nedenlerimden birisiydi bu ilk RDR. Bu nesli ise konsol almadan geçtiğim için hala ikinci oyunu oynama fırsatım olmadı. Deli gibi bekliyorum açıkçası.
  • Umarım ilk oyunun Rdr2 motoruyla yapılmış şeklinde remasterı da gelir. Hatta rdr1+2 paket olarak gelse çok güzel olur.


    Rdr2 de çok az gittiğimiz/hiç gitmediğimiz ilk oyunda bulunan kısımlar bile bire bir modellenmiş.Boşuna yapmamışlardır diye düşünüyorum.
  • Şu başyapıtı PC'de 60 FPS üstü ve gelişmiş grafiklerle oynamak cidden çok istiyorum.
  • şu ana kadar en fazla 50 lira harcadım bir oyuna. ama bu oyun için 500-600 liralık bütçe ayırabilirim.
  • Linear hikayeli bir oyun, oyunun çoklu bir sonu yok tek sonu var, girişi gelişmesi aynı. Spoilerin kralını yedik, gelişmeleri sonu biliyoruz. Bu saatten sonra gelse bile sadece manzara izlemek için alınır. Witcher 3 fiyatına çıkarırlarsa alırım açıkçası ama hiç sanmıyorum. GTA bile en düşük 85TL'yi görüyor yanlış hatırlamıyorsam. Manzara için yüksek fiyatlar bunlar. Çok sıkıldıysanız açın şunları izleyin, bedava en azından.





  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.