Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
212
Favori
701.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
637 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam tarih şaşmaz zaten ilk mesaji güncelledi kesin
  • Öyle mi ona dikkat etmemişim
  • eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt
    Online da dili napacaksın bir iki video izle ne nedir ne değildir anlarsın yapıştır
  • Hocam Yama için İnternet bağlantısı gereklimi oyun sırasında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaganova K kullanıcısına yanıt
    Hayır indirmek için gerekli sadece 😂
  • Bide rock star launcher ile nasıl giriliyor oyuna ben steam de oynaya tıklıyorum rockstar launcher arkada çalışıyor loading yapıyor ama benden kullanıcı adı şifre istemiyor sonra oyun açılıyor cahilim biraz rockstar launcher ile nasıl girilir anlatsanız

bir sorun yok ortada ? her türlü rockstar launcher ı çalıştırmış oluyorsun

aynı sistem hocam. siz steam üzerinden girdiğinizi için rockstar sizden yeniden hesap bilgisi istemez çünkü hesaplarınız linkli birbirine.

• Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] oyunu burdanmı açmam gerekiyor yamanın çalışması için burda rdr2 ye sahib değilim uyarısı veriyor

• BunuAnanaSorsanaDelikanl kullanıcısına yanıt

Bunu bende merak ediyordum. Nereden başlanır nasıl yapılır rehber olsa iyi olurdu büyük küçük tüm oyunlar yerelleştirilebilir.

• Oyunda çok fazla ilerlememiştim. Birisi Türkçe yama çıkarır o zaman oynarım diyordum. Nasip bugünlereymiş :) Eline sağlık Kral.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0rka -- 29 Aralık 2020; 14:1:58 >
  • Hayır şundan soruyorum yamayı yapanlar steamden giriş yapmayın demişler galiba ama nasıl olacak anlamadım

Yama ile online girmeyin ban sebebi olabilir belli olmaz bu işler.

• Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate]
    Böyle çalışıyor uygunmudur Yama için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaganova -- 29 Aralık 2020; 14:3:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaganova

oyunu burdanmı açmam gerekiyor yamanın çalışması için burda rdr2 ye sahib değilim uyarısı veriyor

Orada da sahipsin aslında, My Library (Kütüphanem) altında yer alıyor oyun. Zaten oyunu nereden alırsan al, seni Rockstar Launcher yüklemeye zorluyor. Play on Steam yazmasının sebebi, oyuna Steam'de sahipsin ve dosyalar Steam klasöründe, o yüzden.

O butona bassan da, Steam'den oyna butonuna bassan da, oyun açılır, yama da çalışır.

• John Sheppard kullanıcısına yanıt

Kral red dead online gözüküyor sadece my libraryde rdr2 ye sahib değilsin gibi bir uyarı aldım kafa şişiriyorum ama şimdi ben steam de oynaya bassam bu yamayı açabilecekmiyim

• sonra düşünürsün bunları dert ettiğin şeye bak

türkçe yamanın çıkması önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaganova

Kral red dead online gözüküyor sadece my libraryde rdr2 ye sahib değilsin gibi bir uyarı aldım kafa şişiriyorum ama şimdi ben steam de oynaya bassam bu yamayı açabilecekmiyim

Pardon ya Online yazısını görmemişim ben Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] 

Steam'de Red Dead Redemption 2'nin tam haline sahip misin? Sahipsen, evet çalışacak.

Önceki mesajımda da söylediğim gibi, Steam'den de alsan yine Rockstar Launcher üzerinden oynayacaksın zaten.

• Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate]
    Normal kendi menülerinde başlatıldığını sıkıntı yaratıyor demiş buraya kafam takıldı steamden oyuna sahib olan arkadaşlar siz nasıl giriyorsunuz oyuna

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.