Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (175. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
221
Favori
692.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
637 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Bu abonelik denilen sistemi zaten başından itibaren irite edici bir şey. Ben yamaları dahil manuel kurma taraftarıyken, üstüne bir de "Bu yazılımı kuracaksınız. Bunun üstünden çalıştıracaksınız" diye dayatmaları daha bir vahim. Senden bilgilerimi paylaşarak üyelik alacağım, üstüne kime yaptırdığın belli olmayan yazılımını sistemime kuracağım. Ben yapmam bunu şahsen. Şu yazdıklarınıza itirazım yok olay böyle geliştiyse. Fakat bu işi Rockstar'a gammazlamak aşırılık yine de. Çünkü hem yamadan olduk, hem de düzgün ve güncel bir alternatifi çıkmadı Rockstar'ın hareketinden sonra.

  • arkadaşlar bu yamayla ps4 oyununu türkçe yapma şansımız yok değil mi?

  • olishernandez kullanıcısına yanıt

    RDR2 Yamaları pc sürüm için geçerli diyebiliyorum.

  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Adam bir şey yapıyor fiyatımı kenedi belirler, kimse hayrına iş yapmıyor, cebine uygun değilse almazsız, cebine uygunsa alırsın. Adamlar züğürt kinine maruz kaldılar.

  • Fiyatı kendi belirlemesine laf eden yok ki. Adamlar 1 seneye yakın süre boyunca yama için tek sefer ödeme yapacaksınız dediler. Hatta yama 100 TL olur diyenlere neredeyse oyun fiyatına yamamı satacağız sanıyorsunuz diyerek tepki bile verdiler. Yamanın çıkmasına 1-2 hafta kala bir anda aylık ödeme sistemiyle yamaya sahip olacaksınız diye duyurdular. Ne olduysa ondan sonra oldu. O ana kadar yamanın paralı olacak olmasına kimse laf etmiyordu. Bu oyun 100 saatlik oynanışa yakın oynanışı olan bir oyun ve kimi insan işinden gücünden vakit bulurda oynayabilecek durumda. Daha yamanın fiyatı açıklanmadan önce yamayı alır 5-6 ayda oyunu bitiririm diyenler vardı. Aylık ödeme sistemini baz alırsan o insanlara yamanın maliyeti 1 oyun parasına denk gelecekti. İnsanlar bunu öğrenince kıyamet koptu.

    Sen 1 seneye yakın yama için bir seferlik para ödenecek diye lanse eder ardından her ay ödeme yaparak kullanabileceksiniz dersen tepkiler kaçınılmaz olur. Basit bir örnekle açıklayım.

    Bir firma bir Rpg oyunu yapıyor. Oyun çıkana kadar Diablo 3 gibi tek sefer para verip alıp oynayacaksınız diyor. Ama oyunun çıkacağı gün diyorki Wow gibi her ay para ödeyerek oynayabileceksiniz. Sence oyun severlerin tepkisi ne olur bu duruma.

    Rdr2 yamasını yapanlar verdiğim bu örnekteki gibi yaptılar. Ne olduysa ondan sonra oldu. Evet insanların şikayet etmesi doğru değil ama olayların arkasında yaşanan bu süreci bilmeden de o insanlara tepki vermek doğru değil. Bu süreçte şikayet edenler ne kadar hatalılarsa yamayı yapan ekipte bir o kadar hatalı ve bunun sorumlusu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Abi sanane adam tek seferlik ödeme der, sonra vazgeçer, bağış mı topladılar, ağlıyorsunuz.Ben oyunu orjinal aldım, ergen züğürtler yüzünden zamanında oynayamadım. O dönemki yartışmları bende tap ettim. Diğer kıskanç yamacılar züğür ergenleri galeyana getirdi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 28 Ekim 2022; 20:44:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sene boyunca insanlara 50 TL den fazla olmayacak şekilde lanse edip son gün kalkıp aylık ödeme oynayacaksınız dersen tepki olmamasını beklemen hatadır. Kafana göre iş yapamazsın. Bu oyunu 5 ayda oynayıp bitirecek insanlara yamanın maliyeti oyunun fiyatını geçecekse o insanlar buna tepki gösterir ve tepki gösterdiler diye kızamayız. Şikayet mevzusuna bende kızdım ve doğru bulmadım. Şikayet edenlerin hatalı olduğunu belirtiyorumda ama bu mevzu etkiye tepki olarak doğdu. Yamayı yapanlar deselerdi 100 TL yamayı satıyoruz bu tepkiler olmayacaktı. Ayrıca aynı abonelik sistemi öyle 3 günde karar alınıp hayata geçecek mevzu değil. Buna uygun alt yapı oluşturulması ve uygun yazılımın hazırlanması zaman alacak bir süreç belliki adamlar aylar önce bu kararı almışlar ama planları buyken kasıtlı insanlara aylarca yalan beyanda bulundu ekip üyelerinden biri forumda. Tepki sonrası geri adım attılar ama bu tepkinin olacağını önceden ön görmeleri lazımdı. Amatörce bir süreç yönettiler. Ama tekrar söylüyorum tepki olarak insanların oyun yapımcısına yamayı şikayet etmeleri yanlış ve gereksiz bir davranıştı. İki tarafta hatalı ve ben iki tarafıda eleştiriyorum. Yamayı şikayet edenlerde yamayı yapan ekipte benim gözümde aynı derecede hatalı davrandılar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Haydaa yama sızmış siz halen tartışıyor musunuz :))

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yamanın ederi neyse verilirdi aslında şikayet falan edip Civilization VI yamasının da içine ettiler. Bizim millet kadar beleşçi millet var mıdır merak ediyorum. Gerçi çevirmenlerin de hatası var, palazlanınca fiyat falan arttırdılar. Anoymous çeviri mi nedir hala devam ediyorlar orada, ayda otuz beş tlye zibil gibi yama var, Elden Ring'ten tut Spider-Man'e kadar hep güncel oyunlar. Abonelik sistemi iyidir kıymetini bilmek lazım. Keşke o listede Rdr 2 ve Civ VI gibi oyunlar da olsaydı işte. Yazık oldu.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Mesela fiyat attırmaları değil. Tek sefer para ödeyip yamaya sahip olacaksınız denirken yama 100 TL de olsa ödeyip alırım diyenler bile aylık ödeme sistemi ile duyurulunca tepki gösterdiler çünkü yamayı yapan ekibin forumdaki temsilcisi olan arkadaş aylarca ısrarla millete yanlış bilgi verdi. Fiyat ve abonelik sistemini duyururken de son anda fikir değiştirmişler gibi davrandı. Tepkiler gelince 1-2 gün sonra hadi bu seferlik bu yama tek seferlik ödeme olsun diye karar aldık diye açıklama yaptı. Ama iş içten geçmişti artık.


    Yorumlarla kendilerine aylarca destek verenlerin bile bir kısmının tepkisi gördüler. Abonelik gibi bir sistem öyle bir anda karar verilip yarın uygulanabilecek bir sistem değil diye biliyorum. Aylarca insanlara yalan beyanatlar verdi yama ekibinin temsilcisi demektir bu da.


    Evet keşke şikayet edenler şikayet etmeselerdi ama insanlar kızınca kontrolden çıkıp böyle şeyler yaptılar. Eminim o şikayet edenler arasında pişman olanlar vardır am iş işten geçtikten sonrada pişman olmalarının anlamı yok.


    Ben bu olayda iki tarafı da suçlu buluyorum. Ama en büyük hata yamayı yapan ekibi temsilen burada sık sık paylaşımlar yapıp insanları yanlış bilgilendiren arkadaş da.





  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Abonelik sistemi iyi falan değil ve kıymet bilinecek bir tarafı yok her şeyi abartmayın.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Ahahahahahaha yamanın ücretsiz çıkmasına üzülüp keşke abonelikle alınsa diyor Beyaz Donanjmhaberli seni

    Bir de gelmiş abonelik sistemi övüyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 15 Kasım 2022; 0:8:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yama sızmış daha ne tartışıyonuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yama güncel mi ? Oyunu dün steam den aldım. Bu yama sorunsuz çalışırmı acaba ?

  • Gençler sızan yamayı nereden indirebilirim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ethan-Winters -- 23 Kasım 2022; 22:26:50 >
  • yok efenim firma yama çıkmasına engel olmuşta şöyle de böyle de dendi.

    Önce 5-10 kişi bi raya geldi tam yama olmasada sinematik bir yama yaptı . (iyi değildi ama idareten ana oyunu kapsıyodu ve oynanıyodu) zaten bu yamanın amacı yasak şu bu diye bir şey yok yalan söyluyolar demekti.


    sonra tamamen %100 yama cıktı ve ücretsizdi (makine cevirsi) ve görüldü ki aslında yasak diye bir sey yok ,




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axe190780 -- 24 Kasım 2022; 18:1:56 >
  • ilk bölümde oyundan attı kaç defa yeniden başladım sinir olup sildim oyunu... 4 defa başladım aynı yere

  • güncel yama aranıyor arkadaşlar.


    yama gelip pc nin içinden geçmesin yeter ^^

  • sızan yamanın linki yokmu arkadaşlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.