|
Kesinlikle bana göre en iyi oyundur RDR2. |
|

1 Mobil
|
Kesinlikle bana göre en iyi oyundur RDR2. |
|
Genel anlamda süper ama, bir de özel olarak bazı yerlere sandalye koyulmuş. O sandalyeye oturulduğunda bazı şeyler oluyor. İşte R*'ın o sahnelere verdiği emeği Ubiçöft bütün bir oyununa vermiyor. Bir oyunda bir sandalyede oturmak o kadar zevkli olabilir mi? Sandalyede otururken görüp yaşadıklarınıza ve R*'ın işine verdiği önem ve değere şaşırıp kalıyorsunuz. R* gibi bir oyun firması bu dünyaya zor gelir. |
|
|
|
sen varya adamin dibisin kardesim |
|
Oyun çok güzel görünüyor, ben henuz indirip oynama fırsatı bulamadım ama optimizasyon işi beni korkutuyor. Laptop kullaniyorum ben, masaüstü be bir türlü isinamiyorum. Şimdiye kadar çoğu oyunu 1080 de en kötü orta ayarda oynadim ama bu oyunun optimizasyonu hakkında soylenenler beni bi dusundurmuyor değil.😀 Ama görüntü den çok, hikaye adamiyim. En kötü 720 p de oynarim artık 😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Chapter 4-5-6 da asıl oyunu oynamış oluyorsun. Yani chapter 4 e gelince oyun açılacak. |
|
|
| _____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yama Versiyon v07 1250+ hatalı ve eş anlamlı kelime düzeltilmiştir. Giriş program güncellenmiştir sorunlar giderilmiştir RDR2_TR.exe 1.1311.xx ve 1.3355.xx versiyonlarında ikisindede çalışır. sadece programı çalıştırın sonra oyunu başlatın. kurulum aynıdır sadece rar içindeki bütün dosyaları kopyalayın. _____________________________________________________________________ KURULUM indirmiş olduğunuz .rar dosyası içindeki herşeyi oyunun kurulu olduğu yere kopyalayın. oyun versiyonunu ana menü>ayarlardan sol alt köşeden baka bilirsiniz. ---1.1311.xx ve 1.1355.xx versiyon için yama çalıştırma--- Oyun dosyaları içine kopyaladığınız RDR2_TR.exe tıklayın çıkan iletiden tamam a basın, daha sonra oyunu başlatın. not: fontlar bozuk çıkarsa epic,steam kullananlar rockstar launcher ile oyunu açın. normal kendi menülerinden başlatıldığında bazen sorun çıkabiliyor. not: steam yada epic de font sorunu hala oluyorsa ilk önce oyunu açın sonra programda tamam da bekleyin oyun tam açılacak gibi oldugunda tamam a basın. boş geçmeyin tıklayın :D ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 2 Ocak 2021; 21:21:52 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaganova -- 2 Ocak 2021; 20:45:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Font sorunu yaşayan arkadaşlar RDR2_TR_KAPAT-ONLINE dosyasını yönetici olarak çalıştırıp ardından yeni sürüm ile gelen RDR2_TR dosyasını yönetici olarak çalıştırdıktan sonra oyuna girebilirler. Ben bunu yapıp sorunu giderebiliyorum. Sizde deneyin işe yarayabilir. |
|