Bildirim
red allert 3
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Red Alert 3 daha cikmadi
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: killnOd
Red Alert 3 daha cikmadi
sadece demo sumu var yani :-)_____________________________ Bilgi Paylaşıldıkça Artar!... -
Bi google da arat bakalım çıkmışmı çıkmamışmı kesinlikle çıktı ama emulede kesin vardır emuleyi indir bul bir yerden rahat rahat indir _____________________________ -
alla alla demosu da mı var nie benim haberim yok takipederim halbuki yakından piyasayı _____________________________ -
TIkla Olması lazım
quote:
Orjinalden alıntı: crazytown_
alla alla demosu da mı var nie benim haberim yok takipederim halbuki yakından piyasayı
demosu var tabii_____________________________ Bilgi Paylaşıldıkça Artar!... -
Red Alert 3 diye bir oyun çıkmadı,red alert serisinin en son oyunu 2'dir !!! _____________________________ 55” LG C1 OLED - AMD 9800X3D @ Asus ROG Ryujin III 360 @ Asus X870E Hero @ Gskill 32GB Royal Neo @ MSI 4080 SuprimX @ Lian Li O11 Dynamic EVO RGB -
sanırım arkadaş 3 diye 2 den bahsetmeye çalışıyor
3 çıksa idi yer yerinden oynardı zaten_____________________________ GEN.Coupe; Sport.Cruiser & Plasma TV -

quote:
Orjinalden alıntı: wandoga
sanırım arkadaş 3 diye 2 den bahsetmeye çalışıyor
3 çıksa idi yer yerinden oynardı zaten
+10
çıksa yer yerinden oynar evet hemde nasıl inşallah çıkar :) _____________________________ -
çıkacakta ne zaman çıkacak keşke 2 boyutlu olsa ve çoook uzun olsa bitmek bilmese _____________________________ GEN.Coupe; Sport.Cruiser & Plasma TV -
evet çımadı ahh çıksa ama sesler güzel olsa bana biraz gıcık geldi bazı sesler
2 nin milyon tane yaması var... her önüne gelen yama yapıyor... tıpkı gta gibi... ama red alert'in 3 ü de gta nın 4 üde halennn çıkmadı...!!!
_____________________________ İki şey kalitesiz insanın özelliğidir.
1-) Sürekli şikayet etmek
2-)Dedikodu yapmak.
İnsanlar hakkında sürekli kötü düşünenler bilmezler ki kötülük ve şer onların tâ en derinlerine işlemiştir! -
Red Alert gibi bir oyun çıkacak. Yer yerinden oynamayacak öylemi?
Emule'de de her gördüğünüz şeye inanmayın._____________________________ -
RED ALERT 3 ÇIKMADI HENÜZ SANIRIM DOĞRU İSE ÇOK GÜSEL Bİ HABER.
ANCAK ARKADAŞIM GENERALS DİYE BİR OYUN VAR RED ALERT DEVAMI NİTELİĞİNDE TAVSİYE EDERİM.
_____________________________ Ey TÜRK
Üstte Gök Çökmedikçe,
Altta Yağız Yer Delinmedikçe,
Senin İlini,Töreni Kim Bozabilir?" Bilge Kağa -
Red Alert 'ın devamı olarak Generals biraz yanlış düşer. En başta stratejik unsurları farklı. Onun dışında en büyük fark birim ve bina yapma konusunda ortaya çıkar. Ama tarz olarak ister istemez benziyor tabii.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radical_Dreamer -- 8 Mart 2006; 10:02:00 >_____________________________ -
red alert bir oyun değil ki arkadaşlar oyunun adı Command conquer
en son çıkanı ise generals + zero hour
red alert 3 diye birşey duymadım şimdiye kadar San andreas 2 çıkacakmı demek gibi bişey olur sanırım_____________________________ Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır. M.Kemal ATATÜRK.... -
quote:
Orjinalden alıntı: M_I_A
TIkla Olması lazım
http://gorursenselamsoyle.com

_____________________________ İşlemci: Intel Core i7 10700KF | Anakart: MSI MEG Z490 ACE | Ekran Kartı: MSI Rtx 3070 Gaming X TRIO | Ram: 2x Corsair 16GB(2x8) Vengeance RGB PRO 3600mhz CL16 | SSD: 2x Samsung 500GB 970 Evo Plus | İşlemci Soğutucu: Corsair iCUE H100i Elite Capellix RGB | Kasa: Corsair iCUE 4000X Siyah | Güç Kaynağı: Corsair 650W CX650F RGB CX | Monitör: AOC CQ27G2U 27" 144Hz 1ms | Klavye: Corsair K70 LUX RGB Red | Mouse: Corsair M65 PRO RGB | Headset: Logitech G430 | Ses Sistemi: Logitech 5 1 X-540 |NOTHING IS TRUE, EVERYTHING IS PERMITTED...
-
Koçum kımızı alarm ben o oyunu çok seviyorum yuri ek paketini aldım daha sarıyo ama kahretsin hep kazanıyorum.Red alert 3 mü çıkıyo
_____________________________ ж Deep Down İnside I Feel To Scream ж
Benzer içerikler
- red alert 2 oyna
- eski strateji oyunları
- strateji oyunları
- bannerlord hile
- şehir kurma oyunu
- savaş oyunları
- age of empires 2 hileleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler