Şimdi Ara

Eski Dönem Strateji Oyunları Tavsiyesi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba özellikle eski dönem strateji oyunlarına bayılıyorum. Yeni çıkan 3D grafikli berbat yapmacık oyunlar midemi bulandırıyor resmen(Bu benim görüşüm.)

Şimdiye kadar en çok beğendiğim 3 oyun var bunlar;

Stronghold Crusader

robin hood the legend of sherwood

dragon throne battle of red cliffs

Bu oyunlara benzer tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar

• Age of Empires II : Age of Kings senin aradigin oyun tamamiyle.
    Ayni zamanda Cossacks: Back to War da senin icin bicilmis kaftan.

Orijinalden alıntı: Shqiponje Madhe

Age of Empires II : Age of Kings senin aradigin oyun tamamiyle.
    Ayni zamanda Cossacks: Back to War da senin icin bicilmis kaftan.

Cossacks gerçekten harika özellikle ülkelere göre şehir binalarının tasarımı, asker türleri falan değişiyor süper. Ama Bitirdim :D
    AOE serisi artıık eskittik zaten :D. Farklı oynamadığım oyunları arıyorum :D.

Cevabın için teşekkür ederim

Orijinalden alıntı: altairEzio

Red Alert 2 kardeş...efsanedir

Denedim Gerçekten çok güzel oyun ancak ben dediğim gibi eski dönem kılıç ok yay gibi eski çağ oyunları düşünüyorum. verdiğim örnekteki oyunların hepsi o şekilde :D

Orijinalden alıntı: robinex

quote:

Orijinalden alıntı: altairEzio

Red Alert 2 kardeş...efsanedir

Denedim Gerçekten çok güzel oyun ancak ben dediğim gibi eski dönem kılıç ok yay gibi eski çağ oyunları düşünüyorum. verdiğim örnekteki oyunların hepsi o şekilde :D

pardon kardeş eski dönem deyince bize göre eski olarak algıladım =)))) ben bi ara medieval total war oynamıştım...sağlam oyundu

Yeni çıkan 3D grafikli berbat yapmacık oyunlar midemi bulandırıyor resmen(Bu benim görüşüm.)

Vay sonunda benim gibi düşünen biri çıktı
    Önereceğim oyunlar:
    Pharaoh
    Ceasar III
    Rise of nations
    Daha Fazla Göster
  • battle middle earth II

command & conquer generals zero hour

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 14 Kasım 2011; 15:01:51 >
  • rome total war. düşmanın yapay zekası sağlamdı be.
    Ryzen 9 5900X || Scythe Fuma 2 || Asus TUF Gaming X570-PLUS || G.Skill RipjawsV 2x16GB 3200MHz DDR4 || XFX AMD Radeon RX 6800 XT 16GB GDDR6 256Bit || 2 TB PNY CS3040 SSD || 1 TB WD Blue SN550 NVMe SSD || 2 TB Seagate Barracuda 7200 RPM || 1 TB Seagate Barracuda 7200 RPM || FSP Aurum PT 1200W || ASUS TUF VG27AQ 165Hz || CORSAIR Graphite 230T || Logitech G413 Carbon || SteelSeries Rival 600 || SteelSeries Arctis 7 || Oculus Quest 2 || Playstation 5 || Xbox Series X
  • Kardeş bulabilirsen DUNE2000 en sevdiğim strateji oyunu idi... eski bir oyun ama seni sıkmaz...

Orijinalden alıntı: Arcatera

quote:

Yeni çıkan 3D grafikli berbat yapmacık oyunlar midemi bulandırıyor resmen(Bu benim görüşüm.)

Vay sonunda benim gibi düşünen biri çıktı
    Önereceğim oyunlar:
    Pharaoh
    Ceasar III
    Rise of nations

Kusura bakmayın geç cevap yazıyorum. verdiğiniz oyunlar için teşekkür ederim
    Pharaoh
    Ceasar III

Bu ikisini oynamadım sanırım inceleyeceğim ilk fırsatta. diğer isim veren arkadaşlara teşekkür ederim ama denediğim oyunlar.

quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

Robin Hood'u sevdiysen ona benzer bir yapım daha var adı "desperados" çok efsane bir oyundu.(ok,at,kılıç ve eski çağ yok ama robin hood'u sevdiysen garanti ederim çok seveceksin.)

Denedim zaten robinhood un yapımcı frmalarının oyunlarını araştırdım bu oyun çıkmıştı. çok güzeldi aynı grafik düzeni aynı şekilde oynanış ama silahlı olunca pek sarmadı. :D.

• Size http://www.antikcag.com ve http://www.eskicag.com öneririm.. Gerçek zamanlı online tarihi strateji oyunları.. %100 yerli sermaye :)

Antik Çağ Strateji oyunu için tıklayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.