Şimdi Ara

recovery partition'a virüs girdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün bi arkadaşın cd'den bişey bakalım derken virüs girdiki ne virüs mahvetti bilgisayarı neyse harddisk'in recovery bölümünden kurulum yapayım dedim neyse iyi hoş yaptı kurulumu vista hiç açılmadı bilgisayar sürekli kendini resetliyor yine denedim aynı sorun bnde recovry dvd'den kurulum yaptım ama uzun ve zahmetli bi iş sonuçta driver cd'si filan derken zaman kaybı tekrar harddisk recovery bölümünden kurulumu sorunsuzca yapmak için ne önerirsiniz çok acil lütfen yardımlarınızı bekliyorum yada ordaki virüsü nasıl temizlerim sonuçta bilgisayarım'da görünmüyor?????

• recovery partıtıon dahıl tum partıtıonları sıl.işletim sistemini tekrardan kur .eger aynı sorun devam ederse servıse ver belkı hard dıske yapısmıs olabılır vırus.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gs_mert

recovery partıtıon dahıl tum partıtıonları sıl.işletim sistemini tekrardan kur .eger aynı sorun devam ederse servıse ver belkı hard dıske yapısmıs olabılır vırus.

Peki recovery olan partition u silersem aynı şekilde imaj'ı yada bilgisayar açılırken F9 yaparak kurulum aşamasına nasıl getirebilirim dvd'den kurmak çok uzun iş o yüzden
  • yav kardes virüs nasıl hdd ye nasıl yapıyor anlamış degilim
  • Dostum Formatı at.Açılışta recovry kur.Bölümleri sil.Sonra kurulumu yap.
    Genelde formatı çeker çekmez recovery kuranlar oluyor sende öyle yap virüse kökten çözüm format.Kaybedecek birşeyin yok nede olsa.
  • yaa virüs çok deli bişey bnde anlamadım neyse peki recovery partition'u formatladığım zaman eski haline nasıl döndürebilirim bi fikir lütfennn
  • Recovery'i dvd'ye yazdırabiliyorsan yazdır yoksa bütün partitionları formatlamak gerektiğinden bir daha recovery oluşturamazsın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hadi yaa kötü bi haber o zaman recovery'i dvd 'ye nasıl yazdıracam

quote:

Orjinalden alıntı: visceroid

Recovery'i dvd'ye yazdırabiliyorsan yazdır yoksa bütün partitionları formatlamak gerektiğinden bir daha recovery oluşturamazsın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.