Şimdi Ara

RECEP İVEDİK TATİLDE 2 SAHNE YOKTU YAV?..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızlarla konuştuğu sahne bide salih abi facebook sahnesi yoktu yaw

• En son da gösteriyor onu.
  • Abi göstermedi yaw kız misketleri aldı recep dedi bitti ne iş?
    gece seansı olduğundan erkenmi bitti
    ayrıca kızlarla konuştuğu sahnede yoktu
  • Filmin sonunda isimler geçiyo ya orada gösteriyor.
  • abi sen hangi sinemaya gittin yaw bizde göstermiyolar neyse bari senin gittiğin sinemada o aküsü biten kızlarla konuştuğu sahne varmı
  • Bende dün akşam gittim bahariyede ucube bi sinemaydı ondada yoktu. Dedim hatta kesmişler araya seans sıkıştırmak için diye

Dediğin 2 sahnede yoktu.
  • Evet bu 2 sahne sadece fragmanda var...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O sahneler 2. filmde olacak ve sanırım bu film seri olarak devam edicek.
  • Jenerik izlensin diye yapılır !

Jenerik filmin parcasıdır bakın riplenmiş filmlerde filmi alttan üstten keserler ama jenerik kalır

Bir işi yapanın imzası damgasıdır filme 5 10 20 lira verip izliyorsanız sonundada bu yazı gecitini izleyiniz keza

Sahneye cıkan sarkıcıyı alkıslamaktan farkı yoktur jenerigi izlemenin bence saygı unusuru

Bırakın ayaga kalkanı salonun ısıkları acılınca herkez ayaklanıyor cıkıyor gidiyor filme karsı komedi filmide olsa saygınız olsun ve jeneriği ilzeyin

Recep İvedik cogu kişinin hayatı boyunca sinemada izleyeceği bir elin parmakları sayıda filmden biri olucak belkide ama ginede sinema adabı diye birsey war

Artık siz izleyin diye jenerikler daha renkli

• Jenerik yoktu ki bizde bugün gittik. Sibel misketlere baktı hatırladı recep dedi orda bitti.
  • Jenerik pardon. Benide üstümdeki yanılttı.

quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

Jenerik izlensin diye yapılır !

Jenerik filmin parcasıdır bakın riplenmiş filmlerde filmi alttan üstten keserler ama jenerik kalır

Bir işi yapanın imzası damgasıdır filme 5 10 20 lira verip izliyorsanız sonundada bu yazı gecitini izleyiniz keza

Sahneye cıkan sarkıcıyı alkıslamaktan farkı yoktur jenerigi izlemenin bence saygı unusuru

Bırakın ayaga kalkanı salonun ısıkları acılınca herkez ayaklanıyor cıkıyor gidiyor filme karsı komedi filmide olsa saygınız olsun ve jeneriği ilzeyin

Recep İvedik cogu kişinin hayatı boyunca sinemada izleyeceği bir elin parmakları sayıda filmden biri olucak belkide ama ginede sinema adabı diye birsey war

Artık siz izleyin diye jenerikler daha renkli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simple -- 26 Şubat 2008; 3:41:24 >

• bugün saat 5'de şişli cevahirdeydim saat taa 22 seansına vardı bilet

millet azmış gibi sinemaya gelmiş.. bende çarşambaya online bilet aldım perdenin tam karşısından halk günüymüşde 9 ytl
  • o bölümler 2. bölümden hatta fragmanda olmayan başka sahnelerde gösterdi..o otel müdürü taksiye biniyo gay kamyoncu çıkıyor taksicide sanayiye lütfen diyor taksicide olur yavrum sanayiye gideriz ormana gideriz falan diyor
    sonra bide otel açıyor recep ivedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAafter -- 26 Şubat 2008; 2:26:13 >
  • O sahneleri jenerikte arada gösteriyolar.. Sizn gittiğinz yerlerde jeneriği kesmişlerse o farklı tabi
  • youtuba düşmedimi hala ya :D
  • yaa arkadaşlar ne 2. filminden bahsediyorsunuz yahu film bittiğinde geçen yazıları 45 saniye bekleyin görürsünüz tabiki gittiğiniz yerde kesmemişlerse ancak bu görüntüler 2. filmde vs diye bişi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: MUJİM™

abi sen hangi sinemaya gittin yaw bizde göstermiyolar neyse bari senin gittiğin sinemada o aküsü biten kızlarla konuştuğu sahne varmı

Akü sahnesini gördüm de Salih Abi'yi görmedim... Arkadaşın dediği gibi filmin sonunda olabilir isimler geçtikten sonra
  • Giden arkadaşlarım bana akü sahnesini anlattı. herhalde sizin izlediğiniz yerde kesmişler filmi
  • bende gidemedim bi türlü seanslar fulldü bayrampaşaya girdik
  • Arkadaşla oturuyoz millet kalktı gitmeye başladı. Hadi kalkalım dedi. Oluırmu lan daha görmediğimiz sahneler var. İzlemeden çıkmam! dedim :) İsimler geçiyodu o arada. Bu bashettiğimiz sahneler başlayınca alayı ayakta kaldı öyle :) Öndeki elemanlara müsade ette izleyelim diyip kenara çekmek ayrı bi zevkti :D

2.Film mutlaka gelir.

RECEP MOTEL!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.