Şimdi Ara

RECEP İVEDİK 4 ŞUBATTA SİNEMALARDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
5.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tayfn1907

üstüne para verseler izlemem

Aynen katılıyorum hocam

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

Her ne kadar sevilmesede insanları güldüren bir seri.Hakikaten bir film bu kadar basit olup nasıl olurda insanları bu kadar güldürür anlamıyorum.

ülkemizde zeka seviyesi düşük olduğu için tabii. osurmaya geğirmeye gülen bi millet oldukça daha çok prim yapar bunun gibiler

Aslında ondan değil tabularımızdan. Bir kaç sene sonrada bu olaylar sıradan gelecek inanın, recep ivedik ve benzeri hiç bir filme ilgi kalmayacak. Çünkü insanlar ona da alışacak, bir programda/filmde/dizide küfürün normal olduğunu, abesle iştigal hareketlerinde normal olduğunu kanıksayacak ve bu kanıksama sonucunda bu tip saçma sapan komedi adı altında yutturulan filmlerde tarihin tozlu sayfalarına karışacak.
    Newton’dan daha büyük bilim insanları vardır. Tüm bunları bilebiliyoruz, çünkü DNA’mıza bakarak var olabileceğini bildiğimiz insanların sayısı,
    gerçekte var olanların sayısından çok daha fazladır. Bu baş döndürücü olasılıklara karşılık, siz ve ben, tüm sıradanlığımızla, buradayız.”

• quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Çok gerekli bir film gerçekten

ironi yapıyon di mi?

ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • Şeriat is Coming kullanıcısına yanıt
    katılıyorum böyle filmler yerine dikkat şahan çıkabilir programı gibi bir program yapsa daha iyi olur düşüncesindeyim

II. Abdülhamid
    Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi

"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."
  • 4 gözle bekliyorduk , çok lazımdı , bir o eksik kalmıştı vs vs. Şu Şahan'ın bi arkadaşının spor arabası filan yok mu ya ???
  • Bu seri öyle yada böyle beni güldürüyor gerisi hikaye. Osurma ve geğirmeye gülen bir milletmişiz Allah aşkına bunlara gülmeyen yada bunları malzeme olarak kullanmayan bir millet var mı ? tabikide hayır.

İnsanlar zaten günlük hayatlarında geçim sıkıntısı o sıkıntı bu sıkıntı bunalıyor bari böyle vasat senaryolu filmlerde düşünmeden birşeyi takmadan gülüp eğlensinler. Şu serisinin her filminde etrafta çakma sanat sevdalıları ortaya çıkıyor sorsan hayatında sergiye gitmemiş yada sanatsal bir organizasyonda bulunmamış kişiler birden başımıza sanat güneşi oluyor.

Böyle amaçsız ve sadece güldürüp eğlendiren filmlerde gerekli.

Orijinalden alıntı: 23sith

Artık baymadı mı bu saçmalık?

şuanda vizyonda olan türk sineması söyle dostum bakalım hangisi bundan daha çok izleniyor ?

> > < <
  • İyi izleriz olmadı
  • Deseler ki izlemezsen kafanı keseriz feda olsun kafam. Saçma sapan bir seri. İlk filmde Metalciler sahnesinde insan biraz tebessüm ediyor o da ilgi alanım olduğu için. Şubat ayında Sinemalara gitmem bunun reklamını falan görürüm moralim bozulur.

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır;
    Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

Deseler ki izlemezsen kafanı keseriz feda olsun kafam. Saçma sapan bir seri. İlk filmde Metalciler sahnesinde insan biraz tebessüm ediyor o da ilgi alanım olduğu için. Şubat ayında Sinemalara gitmem bunun reklamını falan görürüm moralim bozulur.

türk sinemalarından neyi tavsiye edersin dostum peki ?

öyle bir yazmışsın ki sanki şuanda mevcut türk filmleri shawshank redemption seviyesinde de recep ivedikin neresine gideceksiniz gibisinden

> > < <
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

Deseler ki izlemezsen kafanı keseriz feda olsun kafam. Saçma sapan bir seri. İlk filmde Metalciler sahnesinde insan biraz tebessüm ediyor o da ilgi alanım olduğu için. Şubat ayında Sinemalara gitmem bunun reklamını falan görürüm moralim bozulur.

türk sinemalarından neyi tavsiye edersin dostum peki ?

öyle bir yazmışsın ki sanki şuanda mevcut türk filmleri shawshank redemption seviyesinde de recep ivedikin neresine gideceksiniz gibisinden

Diğerleri de öyle değişen bir şey yok ki onlara da gitmem :D En çok Yeşilçam dışında Maskeli Beşler Irak'ı çok sevmiştim. Gerisi vasat. Gerçi dediğin gibi kaliteli film yok ki.

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır;
    Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır!

• Millet bu ve bunun gibilere para kazandırdıkça, bunlar da böyle beş para etmez şeyler -film bile diyemiyorum- yapmaya devam edecek. 5'i de çeker, 6'yı da, 7'yi de.

Orijinalden alıntı: airnavy

şu filmi eleştirince çok modern oluyorsunuz , bırakın izleyen izlesin.

aa olurmu tabiki inanılmaz modern oluyor bu tipler ! bu eleştiren arkadaşlar eminim evde yanlız kaldıklarında recep ivedikten farkları yoktur. hayatımızın içinden bir film olduğu için bu kadar güldürüyor klasik Türk erkeği modeli, tabiki abartmalar olmasa bu kadar güldürmezdi. senaryosuna konusuna çok bakmayacaksınız sanki her izledğiniz film sanatsal müzikal tarzında.. bayılarak izlemiyorum aman gelsin demiyorum ama burda burnu havada yorum yapanlarıda hiç anlamıyorum, neyse.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.