Şimdi Ara

RECEP İVEDİK 4 ŞUBATTA SİNEMALARDA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
4.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu sefer olmamış gibi duruyor
  • BU filmi izleyenlerin bir IQ seviyesini merak ediyorum doğruğu
  • Valla komik sahneler var ama Recep karakteri biraz yapmacık geldi gibi öncekilere göre.
    http://www.youtube.com/watch?v=L8-5HrH2jx8



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 19 Ocak 2014; 12:28:36 >
  • İnciden yeni bir imdb atağı bekliyorum
  • Gişe hedefi 7 Milyonmuş olursa hiç şaşırmam
  • Böyle filmler nasıl izleniyor anlamıyorum bir geyirmeye gülen bir milletiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doctor Doom

    Böyle filmler nasıl izleniyor anlamıyorum bir geyirmeye gülen bir milletiz.

    +1

    Bi bitmedi şu seri. İnciden yine bir imdb saldırısı bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemal sunaldan sonra en komik türk.
  • düğün derneğin yanında recep ivedik serisi başyapıttır . sözümün arkasındayım 3. film dışındakilere gülmedim bu arada
  • "Kamil Koç Nasıl Aileden Değil, Dışladınızmı?" Sesli Güldüm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prison-Break

    Gişe hedefi 7 Milyonmuş olursa hiç şaşırmam

    7 milyon biraz fazla uçuk. Hele bir serinin 4. Filmi için çok uçuk. Birde şu dikkatimi çekti, ülkemizde en çok gişe yapan filmler, komedi filmleri. Eskiden babam ve oğlum gibi filmler gişe yapardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhallebi Salep

    kemal sunaldan sonra en komik türk.

    Bence sen daha komiksin
  • İşte bu.
  • Bunun yerine eski programini yapsa dqha iyi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde oturulup zaman geçirmek için izlenir ama sinemaya gidilmez bu film için bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 filmi sinemada en az 5 er kez izleyen arklarım olduğu sürece 5-6milyon izlenir. ilk film için hadi kimse bir şey desek, 2-3-4 için bulmuş yolunacak tavuğu yoluyor denir. 2-3-4 ticari zekadan başka bir şey değil. zaten izleyen var diye çekiyor. bnm arklar en az 5 kez sinemada izledi, 5 nedir yahu, ne bileyim en basitinden hobbiti internete düşmesini bekliyorlar böyle filmleri 5er kez izliyorlar. saygı duyulacak tek şey ticari zeka, bknız cmylmz 0 maliyetle koydu gösterisini kazandı paraları. bknız işler güçler gibi mükemmel bir işten sonra zaten ne yapsak gelirler diye boş senaryo ile 5milyon kez izlenen düğün dernek. yakıştı mı şimdi bu 2liye.

    Not: izleyenlere lafım yok coşmayın üzerime :)
  • bi an için recep ivedik serisi devam etmeyecek sandım harika bekliyoruz
  • bazı kesim var. onları zaten imdb sitesi yönetiyor. bi şeyin komik olduğuna onlar karar vermiyor. eğer bi komedi filmi imdb den yüksek almışsa istemsiz şekilde beğenip, gülüyorlar eğleniyorlar. bunlarda genelde amerikan komedileri oluyor haliyle. insanlar birazda kendinden bi parça bulduğu karaktere gülüyorlar. hangover daki sakallı adam. recep ivediğin amerika şubesi ama recep ivediği sevmeyen bu sözde elit kesim o adama hayran kaldılar. severler tabi. adam asosyalin kralı. bizim Türk milletindeki evine kapanmış sabah akşam evinden dışarı çıkmayıp film izleyerek sosyal hayatı sıfırlayıp, hayali dünyasını yaratan asosyaller ona bayılmayacak da kime bayılacak. ergenliğinde verdiği yetkiye dayanarak Türk milletinde popüler olmuş ama abd de adı bile geçmeyen filmler olunca ister istemez kezban tripleri atmaya da başlamaları normal. amerika buna gülmüyorsa bi bildikleri var. o zaman komik değil, aşağılayalım, dalga geçelim belki ezikliğimizi unutur yalan dünyamızdaki elit karakterimiz ortaya çıkar düşüncesindeler. tabiki de bu recep ivedik en iyi komedi filmidir değil. bunu anlatmaya çalışmıyorum zaten. sadece komik, millette gülüyor. ama bazı kesim hazmedemiyor benim lafım onlara. cidden beğenmeyenler olabilir. o ayrı konu ama onlarda gelip buraya karalama kampanyaları yapmıyor. onun dışında birazcıkta recep ivediği iphone ye benzetiyorum. iphone mesela ülke çapında temel ihtiyaç algısına bulandı. sanki iphone u olan elit, zeki ve akıllı adam. (bakın bu dediklerim cidden iphone nin özelliklerini kullanıp, tam verim alan adamlara değil, sadece almalıyım düşüncesi içinde olup ama neden aldığına mantıklı bi anlam çıkaramayanlara) recep ivedikte biraz o konuma geldi. bi yere gidiyosun ivedik esprileri dönüyor. şimdi o vatandaş izlememiş olsa aaa sen ivediği izlemedin mi gibi mantıksız bi soruyla karşılaşıyor. haliyle ister istemez izlemeliyim gibi bi sürü psikolojisine gidiyor. günlük hayattaki espriyi yönlendiren bi film haliyle.

    bu yazdıklarım recep ivedik kalitelidir, süperdir demek değildir. sadece gözlemlediğim şeyleri yazdım. haa ben tüm serisini izledim ve keyif aldım o ayrı konu ama konuya bunun dışında objektif bakınca ivedik hakkında düşündüğüm olumsuz ve olumlu şeyleri yazdım. seriyi körü körüne de övmeye gerek yok. ama körü körüne de yermeye de gerek yok. lafım bu gibi kişilereydi. zaten okuyan anlamıştır umarım.




  • Gelmiş yine konuya elit izleyiciler, yabancı dizi manyakları. Size ne adam güldürüyor mu güldürüyor, parasının hakkını veriyor. Ben filmi gülmek için izliyorsam sizene bundan, bide küçümsemişler türk halkını.
  • İlk 3 filmi güzeldi ama bundan pek umutlu değilim, tabi bekleyip göreceğiz fragmanlar yanıltabiliyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.