Şimdi Ara

Recep İvedik 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar giden arkadaşların yorumlarını bekliyorum size göre arogdan iyimydi kötümüydü??yorumlarınız............

• Bnde Merak Ettim Açıkçası..
  • arog solda sıfır kalır bence bunun yanında.

arogda 2-3 yere düzgünce gülemezken.
    bunad bütün salon koptu çok güzeldi
  • İlk filmden güzelmiydi?
  • çok güzeldi çok güldüm ilk filmden daha iyiydi
  • 1.den daha fazla olay var daha fazla espri var 2 daha gzel bence
  • ARKADAŞLAR BENDE YAKIN ZAMANDA GİTCEM İNŞALLAH VAKİT BULURSAM
  • quote:

Orjinalden alıntı: grkmm

ARKADAŞLAR BENDE YAKIN ZAMANDA GİTCEM İNŞALLAH VAKİT BULURSAM

iş adamı falansın heralde...sürekli toplantılar iş seyahatleri falan?
  • yok arkasdaşım ya iş adamı değilim ama öğrenciyim daha berbat bence hergün sabah 8 akşam 6 haftasonu desen dersane bide öss derdi var o yüzden vakit bulursam dedim
  • 21.30 seansına biletim var Bakalım nasılmış
  • arogdan 10 kat daha güzelmiş gitmedim ama öyle diyolar
  • Ben şimdi geldim recep ivdik 2 den açıksa süper ötesi olmuş her sahneyi kahkahlar ile izliyorsunuz. 1. si ile alakası yok ama 1.den çok çok komik kesin, izlemelisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.u.i -- 13 Şubat 2009; 19:23:25 >
  • quote:

İzmir'de 13.30 seansına girdim.Pek rağbet görmeyen - ilk defa bu kadarını gördüm - bir sinema olmasına rağmen çift salon oynuyordu ve ikisi de önler hariç full doluydu.

Film Arog'dan daha komik.Fakat filmin hiç temposu yok bazı sahnelerde ''şu sahne bitsin artık '' diyorsunuz.İlkine göre çok daha profesyonel çalışılmış ve daha komik.Espriler gene basit ama eski kadar basit değil.Bazı sahneler gülmekten kırıldım.İlk 45 dakikanın tüm esprileri fragmandaydı , doğruya doğru.

Prezervatif ve Starbucks tespitleri 10 numara.Bir dahaki filmde tespitlerin artmasını istiyorum.Sonunda ise hem gözler doluyor hem de gülünüyor , inanılmaz , ilk defa böylesini gördüm bunun için ayrı bir tebrik gerekiyor.Filmde fazla küfüre rastlamıyoruz.Film iyi tamam da Şahan bundan çok daha iyisini yapabilir aslında ama yapmıyor.Neden ? Halk bunu istiyor.

Filmin afişine baktığımda inanılmaz bir şey gördüm.13A nedir yahu ? Hayatımda böyle saçma şey görmedim.Nedir yani aileyle izleyince küfür olmuyor mu ? Bu mudur olay ? Saçmalık.

Şu an hatırlamıyorum ama bir sinemada 32 seans oynuyordu.Cuma , Cumartesi gece seansları dahil değil.Film bence 5 milyonu bulur.

8/10

• quote:

Orjinalden alıntı: Ultio

arog solda sıfır kalır bence bunun yanında.

arogda 2-3 yere düzgünce gülemezken.
    bunad bütün salon koptu çok güzeldi

aynen katılıorum
    Ayrıca son sahnede ninesinin yaptıkalrı çok komikti

• spolier vermeyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.