Teşekkür ederim. |
Trendyol'daki Gelecek Bizde adlı satıcıdan aldım.Hiçbir sorun yaşamadım hatta süreçte attığım birkaç mesaja da anında cevap verdiler kibarca. Telefon çok sağlam bir şekilde paketlenmişti. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Telefonu aldım, çok teşekkür ederim tekrar çünkü çok memnun kaldım. 2 gün oldu ve tam anlamıyla çok memnunum. İyi ki almışım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Yok ondan değilmiş. Uygulama kilidi koyunca gözükmüyor. :) Navigasyon tuşu kullanıyorum, yenilemeyi de 60 Hz aldım şuan klavyede hiç takılma yaşamadım. Bir kaç gün de böyle test edelim bakalım. Şuan gayet güzel. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar merhaba; Başka bir cihaz aldığım için elimdeki Realme 7yi satmaktayım. 06/01/2021 tarihli faturalıdır. ilan için aşağıdan bakabilirsiniz. Fiyat sondur. Saygılar. |
|
Şu videoda m51 ile karşılaştırıp hız testi yapmışlar. Ekran bana çok mavimsi geldi. Ne düşünüyorsunuz bu konuda. ? |
Ekranda bi gariplik var sanki , bilmiyorum... Kararsız kaldım.. Sanki Beyazları ve renkleri tam düzgün veremiyor gibi.. Attığım iki videoyu izleyerek bu kanıya vardım sadece bunu belirteyim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 18 Ocak 2021; 18:33:53 > |
Bu mesajı realme 7den yazıyorum ve renklerde hiç bir sıkıntı yok. IPS LCD ekran ne kader iyi gösterebilirse o kadar iyi ama Amoled ile karşılaştırmayın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|