Şimdi Ara

Realme 7 ANA KONU (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
9
Favori
55.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Realme 7 ANA KONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Hala grupta olan var mı?
    Yaşadığım bir kaç sorun var da. Yardımcı olacak biri lazım..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Realme 7 ANA KONU
    2yıllık cihaz ilk bataryası ve aldığı süre ayrıca fazla pil tükettiği öne sürülen g95 işlemci ile %80e kadar ekran yenileme hızı otomatik idi sonrasında 60 Hz de.
    Realme 2.0 a düşürdüm çok daha akıcı ve pil olarak çok daha iyi durumda cihaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tam 25aylik oldu benim de
    Realme 7 ANA KONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Merhaba. Bu cihaz beni çıldırtacak.
    Sürekli hafıza doluyor. Diğer diye bir bölüm var sürekli şişiyor. Şu an 20 GB. Başka yerden alan açsam bile yine doluyor. Bazen de bi anda sıfırlıyor. Temizlik uygulamaları da işe yaramıyor. Bunu nasıl çözebilirim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Reis4025 R kullanıcısına yanıt

    Sürüm düşürmeyi nasıl yaptınız? Var mı düzgün anlatan bir yer ben de yapmak istiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın gençler. Benim telefonum da realme 7. Genel olarak memnunum. Ama çözemediğim bir sorun var. Realme müşteri temsilcisi sorunun çözümünü bilmediği için basmakalıp cevaplar verdi. Belki sizler bunun çözümünü bilebilirsiniz.

    Sorun şu; bir video çekerken, çekilen görüntü ekrandan izlenerek kayıt yapılıyor. Ben video çekerken, 15 - 20 saniye sonra ekran kararıyor ve ne çektiğimi göremiyorum. Ne yaptımsa sorun çözülmedi. Başka bir uygulama yükledim, bu uygulamada böyle bir sorun olmadı. Çekim süresince ekranda görüntüyü göstermeye devam etti.

    Teşekkürler. 🌹


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstteki sorunuma çözüm önerisi gelmemiş. Ya bu sorun sadece benim telefonumda var. (SORUN; video çekerken 15 saniye sonra ekran kararıyor, çektiğimi göremiyorum), ya da çözümü olmayan bir sorun.

    ***************************

    Bu sefer başka bir isteğim var. Önceki LG telefonumda konuşmaları kayıt eden uygulamayı kullanabiliyordum. Ama bu realme7 telefonumda denediğim hiçbir uygulama telefon ile yapılan konuşmaları kayıt etmiyor. En başarılıları bile sadece benim sesimi cızırtılı bir şekilde kaydediyor ama karşı tarafı hiç kaydetmiyor. Bu konuda önerileriniz var ise bekliyorum. Teşekkürler.

  • hp_anka H kullanıcısına yanıt

    Ben konunun acemisiyim. Benim de aynı sorunum var. Ben şöyle yaptım; fotoğraf ve videoların kayıt ve ekleme yolu olarak hafıza kartında açtığım klasörü gösterdim. Kendi çektiklerim doğrudan buraya kayıt ediliyor. İndirdiklerimi de, telefon hafızasından hafıza kartına transfer ediyorum.

    ***************************

    Diğer aklına gelen; sildiklerin hala telefonda duruyor olabilir. Çözümü; Dosya Yöneticisini aç. Açılan konumda, telefon saklama alanı içerik miktarı, silinenler miktarı ve bellek kartı içerik miktarı görünür. Buradaki silinenleri tamamen kaldır. Telefon saklama alanındaki uygulamalar hariç herşeyi bellek kartına taşı. Uygulamaları taşıma, bellek kartında çalışmaz sanırım. Bu başlıkta yazdıklarımda hata varsa, usta kardeşlerim düzeltirler. Onlara dikkat et.

  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.