Şimdi Ara

Real Madrid'de Gündem Nuri Şahin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Borussia Dortmund'da forma giyen Nuri Şahin, Madrid yolunda... Alman Bild Gazetesi'nin iddiasına göre Real Madrid, sözleşmesindeki maddeye dayanarak 6 milyon Euro ödeyip milli futbolcuyu kadrosuna katacak.

Real Madrid'de Gündem Nuri Şahin

Bundesliga'da şampiyonluğa koşan Borussia Dortmund, Nuri Şahin'i kaybetmek üzere...

Alman Bild Gazetesi'nin manşetine taşıdığı habere göre, sezon başında Mesut Özil'i kadrosuna katan Real Madrid'in yeni hedefi milli futbolcu Nuri Şahin...

Gazetenin iddiasına göre, sözleşmesi 2013 yılında sona erecek Nuri, 6 milyon Euro karşılığında bu yaz serbest kalabilir. Nuri'nin menajerliğini aynı zamanda Mesut Özil'in de menajeri olan Reza Fazeli'nin üstlenmiş olması da,, 22 yaşındaki oyuncunun Real Madrid'e transfer olma ihtimalini güçlendiriyor.

Nuri'nin sözleşmesinde "6 milyon Euro'ya gidebilir" şeklinde madde olmasını "şaka gibi" olarak yorumlayan Bild, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun da Nuri'yi istediğini iddia etti. Milli futbolcuya önerilen ücret de bir hayli cazip. İspanya'ya gitmesi halinde Nuri'nin kazancını ikiye katlayacağı ve yıllık 4 milyon Euro civarında bir ücret alacağı belirtiliyor.

Konuyla ilgili görüşlerine başvurulan Nuri, kendisine yönelik teklifler olduğunu doğrularken, şu an sadece Borussıa Dortmund'un şampiyonluğuna odaklandığını ve transfer görüşmelerini sezon sonuna bıraktığını söyledi.

Dortmund kulübü de geçtiğimiz günlerde Nuri Şahin'in sözleşmesini uzatma girişimlerini askıya aldığını ve konunun sezon sonu değerlendirileceğini açıklamıştı.
    Bild'e göre, Nuri'nin ayrılması durumunda Borussıa Dortmund'un ilk hedefi Nürnberg'de forma giyen İlkay Gündoğan olacak.

NTVSpor

• bu çocuk hiç büyümüyomu hala 22 yaşında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

bu çocuk hiç büyümüyomu hala 22 yaşında?

17 yaşında popüler olmaya başladığından dolayı daha yaşlıymış gibi geliyor. Aynı şey Steven Gerrard ve Owen için de geçerli. Birisi 30 diğeri ise 31 yaşında. 13-14 senedir de üst düzey top oynuyorlar.

Habere gelirsek. Umarım Madrid'e gitmez. Bence Arsenal'e çok yakışır...
  • Gururlanıyorum böyle haberleri okudukça
  • İnşallah inşallah hadi koçum benim
  • real madrid' de kaka yedek beklerken nurinin gitmesi akillica olmaz bence. ingiltere takimlari daha uygun gibi geldi bana kanimca.
  • Arsenal Arsenal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emre Mor B.Dortmund'da.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hadi inşallah.
  • gitmesin reale yav, real barça maçlarında reali tutmak istemiyorum, bide orda vurgun yiyemeyiz, zaten galatasaray yeterince üzüntü kaynağı oluyor benim için
  • Neymiş demek ki Real'e gitmek için Alman Milli Takımı'nın referansına ihtiyaç yokmuş.
  • Arsenal'a tam gider hakikatten ama Real Madrid isterse alır basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cellar Door

Neymiş demek ki Real'e gitmek için Alman Milli Takımı'nın referansına ihtiyaç yokmuş.

Türk milli takımının da referansı pek işe yaramıyor demekki, malum nuri milli forma yüzü görmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

quote:

Neymiş demek ki Real'e gitmek için Alman Milli Takımı'nın referansına ihtiyaç yokmuş.

Türk milli takımının da referansı pek işe yaramıyor demekki, malum nuri milli forma yüzü görmüyor

Türk Milli Takımı'nın referansı neye yarasın ki daha WC'a katılamıyor hadi onu geçtim elemeyi bile oynayamıyoruz ama Nuri'nin Real'e gitme ihtimali demek ki Mesut'un Alman Milli Takımı referansına ihtiyacı olmadığı kulüp performansıyla da Real'e gidebileceğini gösteriyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

quote:

Türk Milli Takımı'nın referansı neye yarasın ki daha WC'a katılamıyor hadi onu geçtim elemeyi bile oynayamıyoruz ama Nuri'nin Real'e gitme ihtimali demek ki Mesut'un Alman Milli Takımı referansına ihtiyacı olmadığı kulüp performansıyla da Real'e gidebileceğini gösteriyor.

bende bu ses nerden geliyo diyodum burdanmış

• Madrid'e gitmez inşallah.
  • nuri şahin gercekten kaliteli topcu..dortmund da gösterdiği performans takdire sahan..fakat real madrid de kaka gibi bir adam yedek kalıyor..nuri gitsee bile formayı kolay kolay kapamaz
  • Mesut gibi birini aldılar zaten geçen sene aynı mevkiye niye bu tranferi yapsınlar ki? Hem kaka gibi de bir oyuncuları varken bana yalan gibi geldi
  • ee 6 ya gidebilirse Gs alsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Mesut gibi birini aldılar zaten geçen sene aynı mevkiye niye bu tranferi yapsınlar ki? Hem kaka gibi de bir oyuncuları varken bana yalan gibi geldi

Kaka ile Nuri aynı yerde mi oynuyor ?
  • Bild gazetesinin yazdıklarına pek inanmayın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.