Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (1193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47.661
Cevap
90
Favori
1.397.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
27 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

Orijinalden alıntı: Tenno Heika Banzai

Schalke -Atletico -juventus kuralara bak bu işte şaibe yoksa ben de bişey bilmiyorum UEFA böyle çalıştığı sürece alırsınız kupayı .Bayern barca maçından gelecek takım full kadro gelemeyecek kart cezalıları olacak zaten kupanız hayırlı olsun şimdiden bi teşekkür de UEFA ya edersiniz :)

Yeni değişiklikle birlikte sarı kartlar silinmiyor mu artık?

inşallah öyledir bilgim yok

quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

Schalke -Atletico -juventus kuralara bak bu işte şaibe yoksa ben de bişey bilmiyorum UEFA böyle çalıştığı sürece alırsınız kupayı .Bayern barca maçından gelecek takım full kadro gelemeyecek kart cezalıları olacak zaten kupanız hayırlı olsun şimdiden bi teşekkür de UEFA ya edersiniz :)

Yeni değişiklikle birlikte sarı kartlar silinmiyor mu artık?

inşallah öyledir bilgim yok

Yarı finale çıkan takımlar için siliniyor diye biliyorum. Bu yıl başlanacak uygulamasına. Bilen arkadaşlar vardır mutlaka.

• yine en ballı kurayı çektiniz ama yinede şimdiden geçmiş olsun :)

Orijinalden alıntı: sfr+10

quote:

Orijinalden alıntı: 18_Eren

Benzema ve Ronaldo ilk 11'de olduğu sürece Madrid finale bile çıkamaz.

geçen sene nasıl çıktı

Geçen sene ki Ronaldo ve Benzema iyiydi yalnız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Barcelona konusuna girin bi.Adamlar eleneceklerine o kadar emin ki şike muhabbeti yapıyorlar.

Dostum ne yapıcaksın adamlarda yılların verdiği bi ezilmişlik var.Gördüğün gibi zaman durum mekan ortam farketmiyor.ne olursa olsun Real ve Ronaldoya sallama peşindeler.

İsrafil suru çaldığı anda bunlar konuya gelip 'Kıyamet Real Mdrd ve Rnald0 yüzndn kopuyor şuan frkndmsnz .s .s ' diye mesaj atıcak kıvamdalar
    hocam ben buradaki bazı barcalıları hiç anlayamıyorum zaten. kardeşim de barcalı arada birbirimize takılırız ama bunların kafasını anlayamıyorum. bugün kuraları da kardeşim dedi de öğrendim. güzel kura diye düşünüyor ayrıca kendisi. bu sene yine real bayern sıkardı diyor kardeşim ama buradaki barcalılar ne diyeceklerini şaşırdılar. her sene city psg ile eşleşiyorlar grup ya da sonrasında biz bişey diyor muyuz. insan kendine güvenir bayernden intikam alacağız der ama bunlar oynamaya gerek yok siz atladınız turu der gibi hallere girmişler bir de yetmemiş bize laf atıyorlar
  • real madrid ilk yarıdaki formunda olsa bayern ya da barcelona isterdim. çünkü bu takımlar daha açık oynuyor. real madrid de dünyanın en hızlı kontratak takımı. işimize gelirdi. ama her ne kadar ocak-şubattaki gibi olmasa da takım en formda halinde değil. o yüzden juventus çıkmasına sevindim. gerçi juventus en kolay kura görünüyor ama kale-defans-ortasaha üçlüsü barcelona ve bayern'in çok gerisinde değil. bir tek hücum hatları bu takımların altında. juventus atletico gibi iyi defans yapan bir takım. ronaldo'nun james'in ekstra oynaması lazım. defansı sağlam tutarsak turu bir şekilde geçeriz. bale'in formda bir şekilde dönüşüyle de finalde rakip farketmeksizin eleriz diye ümit ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

zil takıp oynucaksınız nerdeyse schalkeden 4 yiyen adamlar juveye seviniyor

Nasıl bir kafa yaşıyorsunuz anlamıyorum sanki kurada Bate Borisov vardı da biz Juve'yi çektik. 4'lü içinde en zayıf takımı çektiğimiz için sevinmeyelim mi?

Sana ne hacı? Sen kimsin? Git Bayern'i ele öyle gel, de bunları, 4 yediğin deplasmanda 4 atan rakiple ilgili o zaman konuşabilirsin sadece.

Orijinalden alıntı: metalmanr+

quote:

Sana ne hacı? Sen kimsin? Git Bayern'i ele öyle gel, de bunları, 4 yediğin deplasmanda 4 atan rakiple ilgili o zaman konuşabilirsin sadece.

barcelona'nın 4 yediği bayern jupp'ın bayerniydi,yani tarihin en ölümcül takımlarındandı,real'in 4 attığı takım ise pep'in bayerniydi yani böyle bir kıyaslama sağlıklı olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

2 Mayis --> Sevilla - Real Madrid

5 Mayis --> Juventus - Real Madrid

9 Mayis --> Real Madrid - Valencia

13 Mayis --> Real Madrid - Juventus

Allah kuvvet versin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teddy Death 1 -- 25 Nisan 2015; 10:18:27 >

quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan709

Hadi Schalke tamam da , çocuk ATM ye kolay kura demiş, ahahaha Artık nasıl bi acısı varsa Bayern'den, utanmasa oturup ağlicak Bayern geldi diye

Ben üzüldüm doğrudur hiç olmazsa içimden geldiği gibi yazıyorum sen juventus çıktığına seviniyorsun fakat buraya yazamıyorsun zor takım juvenus çerez değil de istersen arkadaşının gibi de gülelim :)Monacoyu zar zor eleyen adamları rakip yaptılar şimdi de . :) Hoş gerçi Schalke gibi bi takıma eleniyordunuz hafif bi tırsma vardır sende şu anda :)

Ahahaha ağlama ağlama. Juventus çıktığına sevindiğim i nerden çıkardın onu bilmiyorum ama senin bu tırsmaların korkmaların harika Biz 3 takıma da razıydık en baştan dedik buraya kadar geldik kim gelirse gelsin farketmez diye ama sen "yaaa bak bize Juventus çıkmadı onlara çıktı anneaaaa" dercesine ağlıyorsun. Yakışmıyor dicem de yalan olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MAE11

bayern'den tekrar bi 8-0 istiyoruz finale çıkabilirseniz bekliyoruz barcalılar o lig kupasıda bizim olacak boşuna heveslenmeyin

7 değilmiydi o yaww hahaha.aslında münih ne kadar isterse o kadar atardı o eşleşmede bıraktılar bi yerden sonra.bu sefer münihin başında guardiola denen bir bela var ama.robben ve riberyde hala sakat döneceklermi bilgim yok..

Orijinalden alıntı: Schweinsteiger7

quote:

Orijinalden alıntı: MAE11

bayern'den tekrar bi 8-0 istiyoruz finale çıkabilirseniz bekliyoruz barcalılar o lig kupasıda bizim olacak boşuna heveslenmeyin

7 değilmiydi o yaww hahaha.aslında münih ne kadar isterse o kadar atardı o eşleşmede bıraktılar bi yerden sonra.bu sefer münihin başında guardiola denen bir bela var ama.robben ve riberyde hala sakat döneceklermi bilgim yok..

düzelttim

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Konuya ne zamandır uğramıyordum bi bakayım dedim baya eğlendim, içimin yağları eridi resmen. Bazılarının paçalar tutuşmuş, bu sefer 5 mi olur 7 mi olur bilinmez tabi

5 olur

Orijinalden alıntı: Petyr Baelish

quote:

Nasıl bir kafa yaşıyorsunuz anlamıyorum sanki kurada Bate Borisov vardı da biz Juve'yi çektik. 4'lü içinde en zayıf takımı çektiğimiz için sevinmeyelim mi?

ugurcan sevinmiyor baksana
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.