Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (1191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47.661
Cevap
90
Favori
1.397.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
27 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: 01001101

ronaldo orda direk pas verseydi kaleci ve defans bezelyeye abanacak, bezelye belki de kaçıracaktı. ronaldo ilk önce şut vurma pozisyonu alır gibi topu önüne çekti. kaleci ve defans mecburen ronaldo ya abandı. çünkü ronaldo orda çok rahat şut vurabilirdi. pas verince bezelyeye dokunmak kaldı. ronaldonun bu ince zekası golü getirdi bence.

Yemin ediyorum babam birebir aynısını söyledi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Beşiktaş JK /\/ Real Madrid CF
  • Arda nın atılmasına ne kadar sevindim varya. Galatasaray lıyım ama bu kadar abartılan bi adam daha olamaz heralde. Neyse maça dönelim Ronaldo erkenden bitirmesi lazımdı o pozisyonda. Maçın adamı gol atmış olmasa da Chicarito olmalıydı zaten inanılmaz savaştı bugün. Sol kanattan hiç gelemedik Coentrao yu gereğinden fazla kesen Ancelotti sağolsun. Kötü şansımızı kırmamız iyi oldu bundan sonra çok daha iyi moralle çıkarız karşılarına. Tek tek selam verdik tüm ATM lilere

Orijinalden alıntı: Schweinsteiger7

Öyle veya böyle yarıfinaldeyiz.Bale olsa çok daha net kazanabileceğimiz bi maçtı.James müthiş oynuyor nazar değmesin.Modriç bizle olamayacak bakalım Uefa yine 4 ayak üstüne düştü istediği 4lü kaldı hangi 2liyi finalde görmek istiyorlar acaba.Bence Barça-Bayern, Real-Juve yapıcaklar. Real-Bayern yapmazlar daha

James konusunda katılıyorum, bence de gayet iyi, sadece bu maç için değil genel olarak her geçen gün de daha iyi oluyor.

Yalnız Bale konusuna katılmıyorum, şöyle ki; Bale bu maçta olsa bir şey fark etmez hatta belki daha kötü olurdu. Atletico zaten bize kapalı oynuyor, dar alanda etkili teknik adam lazım. Ondan dolayı da bundan önceki Atletiko maçlarında da bir işe yaramadı zati.

Bale bize açık oynayan rakibe daha iyi mesela daha güçlü olmalarına karşın bir Barca veya Bayern gibi takımlara karşı, Bale daha çok iş görür. Çünkü bu adamlar da sana atak oynuyor zaten. Dolayısıyla bu adam da istediği alanı bulabiliyor.

Kişisel görüşüm bu tabii.

• Ben dışardayım beyler, Twitter'da falan paylaşımlar coşuyor, sizde konuyu coşturun bu gece.

• Şu Isco'ya, Illaramendi'ye verilen saçma sapan paralar hep heba oldu çöpe gitti. Böyle beceriksiz adamların yerine kendi evladımız Sarabia'ya bir şans daha versek çok faklı olurdu. Teknik desen var oyun görüşü var top sürme var şutları da iyi. Isco gibi maganda tipli birinin yerine şu adamı görmek istiyorum takımda

So Die All Who Betray Giuliano...

Sevgili arkadaşlar, tanıdığım ve tanımadığım herkes, Rus yoldaşlarım, tüm ülkelerden, tüm kıtalardan insanlar... Birkaç dakika içerisinde muazzam bir uzay gemisi beni uzayın derinliklerine taşıyacak. Böyle bir andan önce ne söylenebilir ki? 'Tekrar görüşünceye dek' sevgili arkadaşlarım, tıpkı insanların uzun bir yolculuğa çıkmadan önce söyledikleri gibi. Tanıdığım insanlar ve tanımadıklarım, yakın arkadaşlarım ve yabancılar, hepinizi kucaklıyorum. Yakında görüşürüz!
    Yuri Gagarin - 12 Nisan 1961

• Son 5 yılda ŞL'de Real Madrid:

2011: Yarı final
    2012: Yarı final
    2013: Yarı final
    2014: Şampiyon
    2015: Yarı final

Iker Casillas: "Daha çok pozisyon yaratan bizdik ve kazanmayı hak ettik."

Carlo Ancelotti: "Modrić ilk sakatlandığı an Ramos'u orta sahada oynatma fikri aklıma gelmişti."

Emilio Butragueño: "Atlético'dan her alanda daha iyiydik. Golü de kırmızı karttan önce hak etmiştik."

Chicharito: "Ramos'un orta alandaki performansı? Sergio, hocamız ondan ne istediyse harfiyen yerine getirdi."

Chicharito: "Yarı finalde de elimizden gelenin en iyisini yapacağız. 11. kupayı kazanmak zorundayız."

Chicharito: "Kariyerimde attığım her gol çok önemli ama bu çok başkaydı... Cristiano müthiş pas attı."

Chicharito, Şampiyonlar Liginde 896 günlük aranın ardından ilk golünü buldu. (2012 ManU. - Braga)

Son 3 sezonda UCL'de en fazla gol + asist yapan oyuncular:
    Ronaldo (43)
    Messi (30)
    Lewandowski (26)
    Müller (25)
    Benzema (25)

UCL tarihinde en fazla gol yemeden maç tamamlayan kaleciler:
    52 IKER CASILLAS
    51 Van der Saar
    46 Čech
    45 Valdés
    36 Buffon
    35 Dida
    34 Kahn

• Sherlock kullanıcısına yanıt
    Listede yanlışlık olmasın hocam. Hani Valdes kovasının ne işi var orda

"When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth."

• Tebrikler...

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • Atm nin elnmesi iyi oldu top oynamiyor zaten macin icine ediyolar paso defans yapiyolardi..boyle oyun mu olur oh yat yakalarsam atim. real cok hakettti penaltiya klmadi iyi ki. arda turklugunu gostermis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • Bu şarkı çaldığında söylemeyen varmı?

• kura yarın saat kaçta beyler?
    "No color will ever be brighter for me than black and white." - Alessandro Del Piero
  • Kimse bizi ATL maçlarına göre değerlendirmesin, biz açık oynayan, saldıran takımlara karşı daha etkili oynuyoruz, benim için rakip farketmez eğer hedefimiz kupayı kazanmaksa her rakibi yenmemiz lazım ki hedefimiz bu.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.