Şimdi Ara

RDS 300 çalarda CD okuma problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

2006 model Caddy aracımda standart olarak RDS 300 model cd çalar mevcut. CD'lerimi dinlerken 3, 4 en fazla 5. şarkıda cd'yi aşırı bir şekilde ısıtıp dışarı atıyor. CD'yi klimanın fanında soğutup takarsam en azından 6. şarkıya kadar dinleyebiliyorum.

Acaba bu cd'leri ısıtmanın sebebi olarak düşündüğünüz ya da başınıza gelen böyle bir sorun var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Not: Cihaz hiç açılmadı, yerinden çıkartılmadı. Ayrıca cd olarak Verbatim kullanıyorum. Ama diğer çin malı cd'lerimde de aynı sorun oluyor.

• Kopya cd yerine orjinal cd ile kullanmayı denedin mi?

CD den kaynaklanabilir gibi geldi?
  • gerçi penguenler kutuplarda üşümesin istiyorum diyen bir arkadaşsın ama yine de yardım etmeye çalışayım;

Senin araçta bildiğim kadarıyla RCD 300 var, cd'yi içinde bırakma. sıcaktan acayip oluyorlar. aracı park halinde bırakacağın zaman CD'yi eject edersen yeni yazacağın cd'lerde sorun olmayacaktır.

Orjinalden alıntı: ceset114

Kopya cd yerine orjinal cd ile kullanmayı denedin mi?

CD den kaynaklanabilir gibi geldi?

Orijinal cd'de de aynı. Kopyayla alakası olamaz ki. Cd her zaman cd'dir. Arkası mor olanlar sorun çıkarabilir ama benim cd'lerim sarımtrak gümüş renkte.

meke: yardım etmek zorunda değildiniz ama yine de teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşkun -- 20 Temmuz 2009; 8:49:25 >

• slm senin cihazın cd lazer okuma hassasiyetini kaybetmiş en mantıklısı lazer değişimi
    HDD sesi sıfır ! ! ! (RESİMLİ)
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.