Şimdi Ara

amerikadan getirdiğim cd çalar radyosunda çift frekans atlama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu yaz dışardan aracıma sony cd-mp3 çalar getirdim,fakat burada farkettim ki kanalları çift atlıyor(99.3-99.5-99.7...)Bunu düzeltmenin imkanı var mı?iyice inceledim ama öyle bir ayar seçeneğide yok,acaba bunu nereye götürebilirm istanbulda,birde maliyetli birşeymidir

• Değiştiremesin amerika frekanslarına göre ayarlı.

Malesef öyle kullanıcaksın. Amerikadan gelen bazı teyplerin radyoları bile çalışmadıgı oluyor burda.
  • ewt amerikadaki radyo istasyonları farkılı bizdekilere göre ya öle kullanacaksın yada bişi vardı sanki frenkansı düzeltici giti gidiyorda bi araştır istersen sanki orda görmüştüm
  • japonyadan gelen radyolarda da frekanslar farklı
    bilginize
  • bende getirdim amerikadan burda calismiyor oranin frekanslari ile burdakiler farkli sanirim tuneri degistirmek gerekiyor oda maliyetli bir sey degmez yani
  • amerikan radyolarinda frekans araligi 0.2 MHz ,avrupada ise 0.1 MHz oldugu icin amerika icin uretilen radyolar avrupada kullanildiginda bazi frekanslar alinmaz.Japonlarda ise frekans araligi da farklidir 88-108 degil 76-?? araligidir.(?? hatirlayamadim simdi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcdata76

amerikan radyolarinda frekans araligi 0.2 MHz ,avrupada ise 0.1 MHz oldugu icin amerika icin uretilen radyolar avrupada kullanildiginda bazi frekanslar alinmaz.Japonlarda ise frekans araligi da farklidir 88-108 degil 76-?? araligidir.(?? hatirlayamadim simdi)

doğru japonyada fm alt frekanslarda çalışıyor
    arkadaş bi hevesle sansui marka güzl bi radyo teyp getirtmişti ama hüsran oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.