arkadaşlar bu yaz dışardan aracıma sony cd-mp3 çalar getirdim,fakat burada farkettim ki kanalları çift atlıyor(99.3-99.5-99.7...)Bunu düzeltmenin imkanı var mı?iyice inceledim ama öyle bir ayar seçeneğide yok,acaba bunu nereye götürebilirm istanbulda,birde maliyetli birşeymidir
Değiştiremesin amerika frekanslarına göre ayarlı.
Malesef öyle kullanıcaksın. Amerikadan gelen bazı teyplerin radyoları bile çalışmadıgı oluyor burda.
ewt amerikadaki radyo istasyonları farkılı bizdekilere göre ya öle kullanacaksın yada bişi vardı sanki frenkansı düzeltici giti gidiyorda bi araştır istersen sanki orda görmüştüm
japonyadan gelen radyolarda da frekanslar farklı bilginize
bende getirdim amerikadan burda calismiyor oranin frekanslari ile burdakiler farkli sanirim tuneri degistirmek gerekiyor oda maliyetli bir sey degmez yani
amerikan radyolarinda frekans araligi 0.2 MHz ,avrupada ise 0.1 MHz oldugu icin amerika icin uretilen radyolar avrupada kullanildiginda bazi frekanslar alinmaz.Japonlarda ise frekans araligi da farklidir 88-108 degil 76-?? araligidir.(?? hatirlayamadim simdi)
quote:
Orjinalden alıntı: pcdata76
amerikan radyolarinda frekans araligi 0.2 MHz ,avrupada ise 0.1 MHz oldugu icin amerika icin uretilen radyolar avrupada kullanildiginda bazi frekanslar alinmaz.Japonlarda ise frekans araligi da farklidir 88-108 degil 76-?? araligidir.(?? hatirlayamadim simdi)
doğru japonyada fm alt frekanslarda çalışıyor arkadaş bi hevesle sansui marka güzl bi radyo teyp getirtmişti ama hüsran oldu