Şimdi Ara

Rdr 2 'in daha çok abartılması gerek değil mi? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
5.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel sayılabilir bir oyun ama çok da abartılı bir oyun değil bence

Kusursuz tanımının ne olduğuna bağlı dediğin şey. Mesela gowu örnek vermişsin, açık dünya oyunlarında bölge alan tasarımları öne çıkar rdr2 bu alanda üst düzey iş yapmış ama gowdaki hangi detay ile kıyaslıyorsun ? Gow'da kasaba şehir yok ki ? Kratos üzerinde yapılmış olan detay rdr2'de hiçbir karakterde yok veyahut derin geçmiş ve gelecekle bağlantılı hikaye sunuş şekli rdr2'den tamamen farklı. Rdr2'de bulunan geniş görev ve keşif hissi gowda yok mesela ya da elden ringteki detay açık dünya doluluk çoğu oyunda belki hiçbir oyunda yok.

Demek istediğim kusursuzlukta subjektif yorumlanabilen bir şey. Oyun dünyasındaki ciddi gelişmelerle yüzlerce kıstas var. Kusursuzluk için hepsinde en önde olması gerekli bir oyunun fakat animasyon anlamında da karakter kontrol/oynanış ,hikayenin veriliş şekli olarak da rdr2den daha başarılı oyunlar var ama mesele hepsini beraber belirli bir ortalamanın üzerine çıkarmak rdr2yi başarılı yapan bu ama en kusursuz kesinlike yapmaz.

• Bu konuyu açan ingilizce bile bilmiyordur. Oyunlar bebelerin yaz tatilinde oynadığı atariler değil artık bir medya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

belli bir yaşa geldikten sonra, oyunlar ne kadar mükemmel olursa olsun cocukken aldığın zevki vermiyor. Oyun oynayacağına film izlemeyi yeğliyorsun.

rdr2 benim gibi oyun çağı bitmiş, onun yerine film izlerim diyen kişilere hitap ediyor. Amac süper kombolar yapip, dünyayı kurtarmak degil. Güzel rahatlatıcı müzikler ve görüntüler eşliğinde o basit görevleri yapmak, ortalıkta gezinmek. Stres atmak. Stres yaratmak degil.

Ozellikle Doom a sallamadim, ben de Counter vs Fifa oynuyorum ama bu tarz basyapit oyunlara saygi duymak gerekir. Yani herkesin fikrine saygiliyiz da o adam da koskoca gelmis gecmis en iyi oyunlardan birine oyun degil yok igrenc bisey vs demesin. Iyi oyun ama benim tarzim degil dersin anlarim.

Piyasada bir cok benim tarzim olmayan oyun da var ben o oyunlarin alaninda iyi oyun olduklarini kabul ederim.

Mesajınız çok rahatsız edici. Bir insan başkaları hakkında nasıl bu kadar kötü düşünebilir şaşırtıcı doğrusu.

• Rdr yi beğenen tayfanin çoğu oldschool oyuncudur benim gözümde özellikle 30 yaş üstü adamların bayılarak oynadığı şahaserdir sıkıcı olduğuna katılmıyorum yavaş yavaş işliyor ilmek ilmek atmosferi sana yaşatıyor sırf doğa da gezmek olayların akışını izlemek bile başlı başına efsane hikaye anlatımı müziklerini saymıyorum bile bittiği zaman 1 hafta kendime gelemedim bir Kratos bir de Arthur bizi kendine bağlayan karakterler.

Kaplama kalitesi hangi oyun da bu kadar mükemmel ki tlou2 deriz en fazla yanına yaklaşan oyun yok kardeşler bize şahaser bırakıp ayrıldılar ..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Özellikle doom demedim zaten, hikayesi pek olmayan hızlı tempo oyunlara sallamışsınız dedim. Doom benim verdiğim bir örnekti. ir oyunun iyi olması için illa gerçekçi olması gerekmiyor bunu demeye çalışmıştım.

Ramazandaki bu doğru duruşunuzu umarım diğer 11 ayda da gösterirsiniz... herkes için geçerli.

küçükken hafta sonları trt 1'de yayınlanan kovboy filmlerini izlerdim. bu oyunu oynamaya yetecek kadar hayat görüşü ve bilgi birikimi edinmiş miyimdir kral? görende çok komplike, çok kriptik bir oyundan bahsediyorsun sanacak. altı üstü kovboyculuk, senin tabirinle cuf cuf yapayım, at süreyim oyunu bu. hikâyesi de tamamen dram kasmaya çabalayan tabiri caizse bir Türk dizisi kıvamında. baştan sona olacaklar çok belli bu oyunun hikâyesinde. atari oyunları gibi oyunlar arıyorlar diyorsun bir de. 30 bilmem kaç kişide beğenmiş bunu. fanboyluk ilginç bir şey ya.Rdr 2 'in daha çok abartılması gerek değil mi?  disco elysium, baldur's gate, divinity, fallout, the witcher, elder scrolls, grim fandango, zelda, bloodborne, deus ex falan verelim şu beyefendiye lütfen. rdr 2'yi çok derin bir oyun sanıyor. Rdr 2 'in daha çok abartılması gerek değil mi? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şeyh Pir -- 8 Nisan 2022; 9:13:16 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.