Şimdi Ara

Rca ses çıkışı ile aux arasında kalite farkı varmıdır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafama bir soru takıldı. Monitörden tv yaptım uydu alıcam, uyduda rca ses çıkışı var hdmi to vga aparatında ise 3.5mm ses çıkışı var.

2+1 ses sistemi bağlicam sizce ses kalitesnde fark olur mu?

Edit : arkadaşlar yeterince kaynak bulamayınca uyduyu sipariş verdim ve dönüştürücü aparat ile uydudaki ses çıkışlarını karşılaştırdım. 2+1 ses sisteminde rca çıkışlı uydu en az %25 ses yüksekligi ve kalite fark etti. Bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEMATİ -- 13 Kasım 2019; 13:10:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Konuya hakim değilim ama bence yoktur. Burada kaynak çok önemli bence. Ses kaynağı, kayıt kalitesi, cihaz özellikleri önemli; jak tipi değil.
  • Bencede haklısınız bu konuda. Ozaman şuan iki kaynak var birisi uydu birisi dönüştürücü aparatı kargolar gelsin ikisinide denicem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sesi uydunun RCA dan alın, diğer aparatada girince distirsiyon gürültüsü artabilir,, ses sistemi kablonun ucu 3.5mm ise HDMI aparatınin 3.5mm ses çıkışı kullanilabilir, boşa masraf olmasın,,,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yeterince kaynak bulamayınca uyduyu sipariş verdim ve dönüştürücü aparat ile uydudaki ses çıkışlarını karşılaştırdım. 2+1 ses sisteminde rca çıkışlı uydu en az %25 ses yüksekligi ve kalite fark etti. Bilginize
  • RCA ile AUX arasınsa sadece soket farkları var. İkiside aynı analog sinyali taşıyor. Bu yüzden bir dönüştürücüye ihtiyaç duymaksızın rca ile aux çevirimi yapılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.