Şimdi Ara

RC Ucak Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce hiç RC ucak kullanmamış olarak hangi modeli tavsiye ederseniz?

• Bence araba daha zevkli uçakta çok kırım yasarsın soylıyım.Bende 500tlYe Full 2.5Ghz kumandalı hpi rs4evo var piyasada 800tl
    Traxxas tmax 600tl piyasada 1289tl iyi forumlar düşün derim.
  • Bende yeni başladım RC uçak kullanmaya.

Tavsiye uçak olarak trainer modeller (üstten kanatlı) ile başlamalısın.Uçak boyut olarak ne kadar büyük olursa o kadar stabil bir uçuş olur.Hava şartlarından o kadar az etkilenir.

Genellikle yeni başlayanlara elektrikli bir model ile başlamaları söylenir ama ben nitro yakıtlı bir model ile başladım.

Hobi ile uzun süre uğraşmayı düşünüyorsan kumandanı alabildiğin kadar iyi bir model al.

Heryerde söylendiği gibi simülasyon programlarında elini olabildiğince çok çalışarak alıştır sonra uç.

Bu söylediklerim benden çok işi iyi bilenlerin tavsiyeleri.
  • planör tipi ucak al ki ucagın kontrolünü kayıp ettiginde ucak yere süzülerek kırımsız insin ve bol bol simlasyon calıs yeni baslayanlar icin elektirikli modeller daha iyidir ve eger bu hobiyle cok ugrasımcam diyorsan alabildigin modelin en iyisini al ucagını kendinde yapabilirsin eger kendim yaparım diyorsan 1/2 site önereyim
  • Wingdragon tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bl00dyHell

Wingdragon tavsiye ederim.

Kesinlikle katılıyorum. Heyecana gerek yok, wingdragon yeterli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forever79

quote:

Orijinalden alıntı: Bl00dyHell

Wingdragon tavsiye ederim.

Kesinlikle katılıyorum. Heyecana gerek yok, wingdragon yeterli.

Ben Wingdragon'u kesinlikle boş yere masraf olarak görüyorum. Cessna'nın elektrikli Wingdragon boyutlarındaki modeli hem görünüş olarak hem de üzerindeki motorun daha güçlü olması açısından en matıklısı. Zaten Wingdragon alınca görünümünden 1-2 ay içinde bıkıp bir kez daha para vermeniz gerekiyor. WingTiger da düşünülebilir. Ama kesinlikle WingDragon önermek doğru değil.

• Marka olarak bir tavsiyede bulunamam ama elektrikli almanızda fayda var.
  • Elektrikli ile başlamak zaten konunun temeli
  • 3 yıldır RC uçak deneyimim var,İlk olarak Hobbyzone Champ aldım şiddetle tavsiye olunur.İleri seviyeye kadar gideceksen mutlak Simülasyon almalısın.Başlangıçta önerdiğim uçak çok stabildir panik anında bile motoru kapat süzülerek iner kırım çook zor yaşarsın.Detaylı bilgi simülasyon önerisi istersen her türlü yardımcı olurum tecrübem baya arttı,PM yoluyla ulaş bana gerekirse
  • quote:

Orijinalden alıntı: feckless

3 yıldır RC uçak deneyimim var,İlk olarak Hobbyzone Champ aldım şiddetle tavsiye olunur.İleri seviyeye kadar gideceksen mutlak Simülasyon almalısın.Başlangıçta önerdiğim uçak çok stabildir panik anında bile motoru kapat süzülerek iner kırım çook zor yaşarsın.Detaylı bilgi simülasyon önerisi istersen her türlü yardımcı olurum tecrübem baya arttı,PM yoluyla ulaş bana gerekirse

dediğiniz model 3 kanal diye geçiyor ? 3 kanal oyuncak sınıfına giriyo diyorlar
  • Kesinlikle çok amatör bir model öneriyorsunuz. Kendi başladığınız uçağı bu hobiye başlangıç için bir standart olarak görmeyin. Bu bir oyuncak..
  • İlk defa uçuracak için gayet güzel bunla başlasın uçağa hakimiyeti,inişi kalkışı öğrensin sonra Cessna 182,Trainer modelleri alabailir başlangıç için gayette güzel bir üründür ayrıca OYUNCAK DEĞİLDİR.
  • Arkadaşlar modelleri önerirken mesela linkle filan destekleseniz olmaz mı acaba. :) Modeli yazarsınız, linki verirsiniz hemen tıklar bakar inceleriz. Güzel olur yani.
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/dynam-dy8938-skytrainer-182-ucaga-baslangic-seti-130-cm/productDetails.aspx?productId=oyuntecdy8938&categoryId=1204883

Örneğin dynam'ın bu modeli de başlangıca uygundur boyut olarak daha heybetlidir ve uçuşu inanılmaz keyiflidir.Diğer uçağı önerirken sıfır hiçbirşey bilmeyen için önerdim.Aslında bu iş için Simülatör şart olmadığını farz ederek Champ çok başarılıdır.Rüzgar katsayısı düşük olup etkilenir yazın uçurmak rüzgarsız havada süperdir.

Cessna 182 rüzgar dinlemez aşırı sert olmadıkça mükemmel bir uçaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: fireboy62

Daha önce hiç RC ucak kullanmamış olarak hangi modeli tavsiye ederseniz?

wind tiger
  • http://modelucak.thk.org.tr/satis1/satis.php

bu modelide uzun süre uçurdum tam bir başlangıç modeli ve çok stabildir.
  • Simülatörde biraz daha calıstıktan sonra bu modeli almayı düşünüyorum

http://modelucak.thk.org.tr/satis1/urunler.php?Kok_ID=1933&Ust_Kat_ID=14&Kat_ID=31&Alt_Kat_ID=0&stok_no=10-01-0012

başlangıç için tavsiye etti thk dakiler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.