Şimdi Ara

Razer Barracuda X (2022) Vatanbilgisayar'da 1795 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
7.859
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ürün bluetooth olan ve şarjı 50 saat giden 2022 versiyonu. Kasım'da 1699'a satılmış ama kaçırmıştım ben, benim gibi kaçıranlar varsa bu konu onlar için :)


    Vatanbilgisayar'ın programından alırsanız 1795,50 TL'ye geliyor.

    Razer Barracuda X (2022) Vatanbilgisayar'da 1795 TLwww.vatanbilgisayar.com
    RAZER BARRACUDA X KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI - SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/razer-barracuda-x-kablosuz-oyuncu-kulakligi.html


    Razer Barracuda X (2022) Vatanbilgisayar'da 1795 TL
    Razer Barracuda X (2022) Vatanbilgisayar'da 1795 TLakakce.com
    Razer Barracuda X RZ04-04430100-R3M1 Mikrofonlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-razer-barracuda-x-rz04-04430100-r3m1-mikrofonlu-kablosuz-oyuncu-kulakligi-fiyati,2004209967.html







  • Bluetooth pcde gecikme yapmıyor mu hocam rekabetçi oyun oynanır mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egrino E kullanıcısına yanıt

    Hem 2.4 ghz gecikmesiz bağlantı var hem bluetooth hem de kablolu hangisini isterseniz :)

  • profecco kullanıcısına yanıt

    O zaman iyiymiş teşekkürler 👍🏻


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay 1750 TL'ye kablolu Logitech G Pro X aldım. Aynı fiyata kablosuz görünce acaba acele mi ettim diyorum :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HyperX Cloud 2 Wireless'mı mantıklı bu mu?

  • KYhain kullanıcısına yanıt

    Hocam rtingse göre Cloud II daha iyi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 6 Ocak 2023; 19:25:7 >
  • Hem wired, hem 2.4g hem de bluetooth 👌 ben de böyle bir kulaklık arıyordum teşekkürler Razer Barracuda X (2022) Vatanbilgisayar'da 1795 TL 

  • şu videoda bluetooth yok denmiş. alan var mı kulaklığı. aparat zorunluluğu varsa işime yaramaz.


    Razer Barracuda X (2022) Vatanbilgisayar'da 1795 TLBuğra Akpınaryoutube
    ↓↓↓ Razer Barracuda X ↓↓↓ 🛒 HepsiBurada : https://app.hps.im/d7ct/1123bb20 Razer Barracuda X, kablo karmaşasından sıkılan ve gecikmesiz bir şekilde oyun oynamak isteyen oyuncular için piyasaya sunulmuş bir oyuncu kulaklığı. Aslında, çoklu platforma sahip oyuncular için mükemmel bir seçenek de olabilir. Detaylıca incelediğim ve deneyimlediğim kablosuz oyuncu kulaklığı; bilgisayar, PlayStation 5, Nintendo Switch ya da Android tablet veya Android cep telefonunuzda da oyun keyfini kablosuz bir şekilde yaşamak için tasarlanmış. Videographer : Utku Demir "KEMİK TAYFA" olmak istiyorsanız : http://www.youtube.com/channel/UCG0x8Gf7Mrmduc2WqEfh0cA/join Kanalıma ait video içeriklerimi kaçırmak istemiyorsanız ve yeni videolardan anlık haberdar olmak istiyorsanız; YouTube kanalıma ABONE olmayı ve bildirimleri anlık alabilmek adına ZİL ikonuna tıklayarak bildirimlerinizi açmayı SAKIN UNUTMAYIN! Buğra Akpınar'ı TAKİP EDİN! INSTAGRAM : https://bit.ly/3wcQLkf TWITCH : https://bit.ly/2QGgeSU TWITTER : https://bit.ly/3sACR9k #oyuncukulaklığı #kablosuzkulaklık #kulaklık
    https://www.youtube.com/watch?v=aP0KbFFY8mM&t=603s
  • Razer Barracuda X (2022) Vatanbilgisayar'da 1795 TL

    Ürün koduyla aratınca çıkan sayfada Bluetooth olduğu yazıyor. Onu teyit ettikten sonra satın aldım.


    https://www.razer.com/gb-en/gaming-headsets/Razer-Barracuda-X/RZ04-04430100-R3M1





  • Bt çekimi nasıl ki acaba?

  • asertyu kullanıcısına yanıt

    O videodaki eski versiyonu(2021). Yeni versiyonda(2022) 50 saat pil ömrü artı Bluetooth bağlantı var. Ve type c dongle ortada değil yandan bağlanıyor başka usb slotu kaplamasın diye.


    Bu arada rtings.com sitesinde bu kulaklığın incelemesi yok, 2021 versiyonunun var.

  • Bir süredir kablosuz kulaklık almayı düşünüyordum ama pek araştırma yapmadım, razer kulaklık denk gelince aldım umarım güzel çıkar. Paylaştığınız için teşekkürler


    Edit: Sipariş verdim ama yorumları pek iyi değil gibi, 7.1 aktif etmek için yazılıma ekstra para vermek vs. gerekiyormuş. Siparişi iptal edil SteelSeries Arctis 1 Wireless mı alsam diye düşünmeye başladım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 7 Ocak 2023; 18:53:0 >
  • kartalım kullanıcısına yanıt

    Rica ederim takip ettiğim bir üründü. Aynı fiyattaki rakiplerinden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Rakipleri ise Hyperx Cloud 2 Wireless. Steelseries Arctis 1 Wireless. Asus Tuf H3 Wireless ve Corsair HS70 Pro.

    Hyperx Cloud 2 Wireless 450 TL daha yüksek ve sadece pcde kullanılabiliyor. Yoksa ses özellikleri olarak bir tık daha iyi gibi Razer Barracuda X 2022'den. Corsair de birtık önde ama arada 1000 TL var. Steelseries ise benzer özellikte ama birkaç yıl önce çıkmış bir model. Kulaklığın içerisindeki Lityum ion batarya zaten yavaş yavaş ölmeye başlamıştır. Asus'taysa type c dongle vs çok benzer ses özelliklerini hiç bilmiyorum o da tercih edilebilirdi.


    Ama internette her incelemesini gördüm Razer Barracuda X 2022'nin.

    Artıları şöyle:

    1. 50 saat batarya ömrü
    2. Pc'de, Playstation'da, Xbox'ta, Nintendo Switch'te, tablette ve telefonda kullanılabiliyor olması
    3. Hem 2.4 ghz gecikmesiz bağlantısı var type c dongle ile (usb aparatı da var) hem bluetooth var hem de kablo ile bağlanabiliyor.
    4. Bence artı özellik olarak mikrofonu çıkarılabiliyor.
    5. Kendi yazılımından 7.1 ses verebiliyormuş ama gelsin bir deneyeyim bakalım


    Eksiler de şöyle:

    1. Sürücüleri 40mm, 50mm değil. 50 olsaydı kulağı daha iyi sarabilirdi. Hyper Cloud 2 Wirelles'te 53mm mesela.
    2. Yanında taşıma çantası kılıf vs yokmuş bence eksi özellik.
    3. Hiçbir yerde yazmıyor ama sesi 16 bit olarak verebiliyor gibi Steelseries'de bu 24 bit. Yazmıyorsa nereden biliyorsun derseniz iki tane üst modeli var Razer Barracuda ve Razer Barracuda Pro diye. Bu iki modelin rtings.com'da incelemeleri var ve orada yazıyor. Razer Barracuda X 2022'nin rtings.com'da maalesef incelemesi yok.




  • Bu ile anker q30 arasında kaldım ikisi de aynı fiyat, basslı müzik ve oyun için hangisi tercih edilmeli?

  • @profecco Hocam bende corsair void elite rgb wireless var. Satıp bunu almak istiyorum mobil özelliği yüzünden. Ses kalitesi iyi ise yapıştırcam ne dersiniz.

  • Bugün satın aldım hem PC hem ps5 ile denedim bass ağırlıklı bir kulaklık ama ses seviyesi gayet tatmin edici seviyede asla düşük değil PC de Dolby access satın aldım uygulama ile her türlü eq ayarı yapabilirsiniz başka yazılım yüklemedim zaten gerek de yok bence özellik olarak yeterli bir program Bluetooth ile henüz deneme yapmadım vaktim olmadı ama PC ve ps5 ile düşünen varsa tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ghost2003 kullanıcısına yanıt

    Elinizdeki kulaklık güzel bence değiştirmeyin. Yıllar önce Amazon.com'dan Corsair Void Wireless almıştım 270 TL'ye (yanlışlık yok iki yüz yetmiş TL :) ) Ses kalitesi 7.1 falan çok iyiydi ama kulaklığı açınca interneti kesiyordu bir türlü çözemedim ben de iade etmiştim.


    Müzik kulaklığınız yoksa o zaman alınabilir. Bende şu an Sony Mdr xb950bt var. Bluetooth ile telefon, tablet ve tvde kullanabiliyorum. Bu Razer Barracuda X de birçok yerde kullanılabiliyor. Valla karar sizin elinizdeki kulaklığı satarım diyorsanız alın yeni kulaklığın parasını karşılar.

  • profecco kullanıcısına yanıt

    Aslında müzik kulaklığı olarak skullcandy crusher var ama eşimden fırsat kalmıyor :) Birde corsair fiyatı 1300 civarında şu anda. Fiyatı karşılamaz ama yinede sırf mobilite ve hafifliği nedeniyle bir ihtiyaç oldu. Ps5 üzerinde de bana göre düşük ses veriyor. Pc mobil ve ps5 i düşünürsek tek alternatif bu sanırım.

  • Ghost2003 kullanıcısına yanıt

    Pc, mobil ve Ps5'te çalışabilecek birkaç model var üstte artıları ve eksilerini yazdığım bir mesajda belirtmiştim. Asus Tuf H3 Wireles var mesela ama ben olsam yine bunu tercih ederim. Denemek lazım tabi ki sadece kağıt üzerinde yazanlarla olmaz. Daha Razer Barracuda X ulaşmadı bir ulaşsın bakalım nasıl.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.