Şimdi Ara

RayBan Aviator Gözlükler 180 TL / 210 TL (ATASUN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
3
Favori
13.415
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RayBan Aviator Gözlükler 180 TL / 210 TL (ATASUN)

https://www.atasunoptik.com.tr/ray-ban-marka-gunes-gozlugu-modelleri?o=1
    Ray-Ban Güneş Gözlüğü Modelleri | Atasun Optik
    https://www.atasunoptik.com.tr/ray-ban-marka-gunes-gozlugu-modelleri?o=1

INDIRIM KODU: PICODIATASUN30

**Ayrıca Axess ödemelerinde Sevgililer Günü kampanyası ile 29.40 TL chip-para kazanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01-KinG -- 5 Şubat 2019; 16:25:37 >

• Benimde ürün geldi camlarda çizik vb. yok garanti belgesi ile geldi fatura 800 TL iskonto ile 210 oluyor.

En az alınan rengi olan turuncuyu aldım bir cesaret iade edeceğim galiba siyah olanı var bende (Çakma) o daha güzel tabi burunluklarını bulamadım eline almadıkça farkı anlamak çok zor iyi kopyalamışlar ama eline alınca orjinal olan daha sağlam ve ağır.

İfşa uğruna amme hizmeti yaparak merak edenler için turuncu camlı versiyon. Şahsi olarak beğendim iade edip etmemeye 48 saat içinde karar veririm bakalım.

Ekleme : Özel mesajla bir soru geldi cevabını buradan da yazayım merak eden olabilir kafam küçük değil boyum 1.84 kalıplıyım yani gözlük boyutu LARGE yazıyor medium bekliyordum ona göre sipariş verin.

Öğrenciyiz abi ev soğuk.
    Ulan ne saflar var. Koskoca atasun sahte satiyor demis. Sacma sapan bilip bilmeden yorum yapip insanlari yanlis yonlendirmeyin.
    Urunler orjinal, kullanilmamis urunler. Faturali gonderiliyor zaten. Standlarda bekletilen urunler.
    Ayrıca iki yil garantili. Yeni uyeliklere 30 lira indirim var, ayrica 2 li alimda 40 lira daha dusuyor.
    Gonul rahatligiyla alabilirsiniz.
    ya neyini tartışıyorsunuz ki. modellerdeki camlar tek kelimeyle iğrenç. insanların da %90'ı benim gibi düşündüğünden en az 1 benim tahminim ise 2-3 yıldır satamadıkları modelleri maliyetine elden çıkartıyorlar. çok da işkillenilecek bir durum değil yani.

alır kullanırım diyene hayırı olsun, ben bedava olsa almam ama
  • Hocam Axess indirimi kişiye özel mi göremedim de..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hb bu paralara satınca sahtedir,çok çok benzetiyorlar,rayban elden gidiyeah diyenler gelsin hele.

• avantajix ile %9 iade kampanyası da var ama online alışverişte zubizu axess sevgililer günü kampanyasını bulamadım. Sanırım mağaza alımları için geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiseyn

Hocam Axess indirimi kişiye özel mi göremedim de..
    neo ve free kart geçmez

• ysakay kullanıcısına yanıt
    Outlet diyor yani bir yerinde çizik veya kusur vardır kesin gözlüklerde bu gayet normal bir durum fiyatının düşmesine neden şaşırdınız ki sıfır ürünü bu fiyata mı verecek ?
  • yeni üyelik ile birleşiyor mu? RB3025 nasıl önerir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Renkli cam aviator 240 TL siyah cam 548 TL

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

yeni üyelik ile birleşiyor mu? RB3025 nasıl önerir misiniz?
    Maalesef birleşmiyor. Axess Sevgililer Günü kampanyası ile %14 puan kazanabiliyorsunuz. Zubizu durumunu anlayamadım, Atasun üye gözükmüyor zaten.

• Hepsiburada'da fiyatlar aşırı uygun? Sahte mi yolluyorlar? Bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Outlet diyor yani bir yerinde çizik veya kusur vardır kesin gözlüklerde bu gayet normal bir durum fiyatının düşmesine neden şaşırdınız ki sıfır ürünü bu fiyata mı verecek ?
    Outlet demek defolu demek oluyor yani ?
  • atasun, kurumsal gibi görünür ama en üçkağıtçı firmadır. Sahte ve gerçek gözlükleri harman yapıp satar. İndirimli mallarda kesin sıkıntı vardır. Almayın aldırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydaryarar

atasun, kurumsal gibi görünür ama en üçkağıtçı firmadır. Sahte ve gerçek gözlükleri harman yapıp satar. İndirimli mallarda kesin sıkıntı vardır. Almayın aldırmayın.
    kanıtlayın da firmayı batıralım
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Şimdi size hayatınızı değiştirecek bir Bilgi vereceğim, hazır mısınız?
    ÜRÜN AÇIKLAMASI DİYE BİR ŞEY VAR, OKUYORSUNUZ, BOŞA SALLAMIYORSUNUZ 😀

RayBan Aviator Gözlükler 180 TL / 210 TL (ATASUN)

• haydaryarar H kullanıcısına yanıt
    Bunu nasıl ayırdedeceğiz peki?

• RAYBAN RB 3362 112/17 59
    180 Liraya 9 taksit aldık bakalım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: divxcimcime

Hepsiburada'da fiyatlar aşırı uygun? Sahte mi yolluyorlar? Bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi?
    arkadaş aldı 250 tl ye yuvarlak bir model.. gittik gözlükçüye aynı modelle kıyasladık bizim ki bariz sahteydi.. köprü kısmındaki yazılar resmen çiviyle yazılmış.. camların rengi sağ sol birbirinden çok hafif farklıydı.. arkadaş iade etti..
  • AT sineği edition

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 6 Şubat 2019; 10:54:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan ne saflar var. Koskoca atasun sahte satiyor demis. Sacma sapan bilip bilmeden yorum yapip insanlari yanlis yonlendirmeyin.
    Urunler orjinal, kullanilmamis urunler. Faturali gonderiliyor zaten. Standlarda bekletilen urunler.
    Ayrıca iki yil garantili. Yeni uyeliklere 30 lira indirim var, ayrica 2 li alimda 40 lira daha dusuyor.
    Gonul rahatligiyla alabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.