Şimdi Ara

RayBan Aviator Gözlükler 180 TL / 210 TL (ATASUN) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
13.512
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya neyini tartışıyorsunuz ki. modellerdeki camlar tek kelimeyle iğrenç. insanların da %90'ı benim gibi düşündüğünden en az 1 benim tahminim ise 2-3 yıldır satamadıkları modelleri maliyetine elden çıkartıyorlar. çok da işkillenilecek bir durum değil yani.

alır kullanırım diyene hayırı olsun, ben bedava olsa almam ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

https://www.hepsiburada.com/ray-ban-rb3548n-001-51-21-gunes-gozlugu-p-HBV000003YZYW?magaza=SPEEDY%20OPT%C4%B0CAL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ChemtraiLs

Benim ürün geldi, fatura, garanti belgesi ile kendi gözlük kaplarına koymuşlar.
    Gözlükte herhangi bir çizik vb. sıkıntı yok sadece orijinal kabı olsa daha iyi olurdu.
    Modeller ve camların aynalı olması tamamen zevk meselesi, benim hoşuma gitti.
    Benimde ürün geldi camlarda çizik vb. yok garanti belgesi ile geldi fatura 800 TL iskonto ile 210 oluyor.

En az alınan rengi olan turuncuyu aldım bir cesaret iade edeceğim galiba siyah olanı var bende (Çakma) o daha güzel tabi burunluklarını bulamadım eline almadıkça farkı anlamak çok zor iyi kopyalamışlar ama eline alınca orjinal olan daha sağlam ve ağır.

İfşa uğruna amme hizmeti yaparak merak edenler için turuncu camlı versiyon. Şahsi olarak beğendim iade edip etmemeye 48 saat içinde karar veririm bakalım.

Ekleme : Özel mesajla bir soru geldi cevabını buradan da yazayım merak eden olabilir kafam küçük değil boyum 1.84 kalıplıyım yani gözlük boyutu LARGE yazıyor medium bekliyordum ona göre sipariş verin.

RayBan Aviator Gözlükler 180 TL / 210 TL (ATASUN)

Öğrenciyiz abi ev soğuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 7 Şubat 2019; 19:49:54 >

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Ben yakışmış diyorum. O paraya ray-ban, ömürlük...

Orijinalden alıntı: GYKA

Ben yakışmış diyorum. O paraya ray-ban, ömürlük...
    Sağolun hocam annemlerle arkadaşlar da beğendi iade etme düşüncesini rafa kaldırdım esmerlerde daha absurd kaçıyor ama arkadaşta denendi yine de göz alışınca güzel.

• coolman06 C kullanıcısına yanıt
    62 hocam sitede neden 58 yazmışlar anlamadım kafam büyük olduğundan sorun etmedim.

• Biz 4 adet sipariş etmiştik, eşimle beraber denemek amacıyla, hepsi çiziksiz ve sorunsuz elimize ulaştı. Gözlükler güzel, rayban kılıfında gelmemesine bozulsam da yakışsa iade etmeyecektim ama yakışmadı 😃
    Şimdi daha önceki bir arkadaş çizikten dolayı iade kabul etmiyorlar demişti, eline çizik ulaşan varsa diye bir ışık tutayım o olaya.
    Eğer sorunlu olduğu için iade edilecekse 48 saat içersinde edilmesi gerekiyormuş, bence saçma ama bir yandan da adamlar kimbilir ne yaşadı da 14 günlük yasal süreyi 48e düşürdüler düşünmeden edemedim.

RayBan Aviator Gözlükler 180 TL / 210 TL (ATASUN)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Batmanlı Betmen

30₺ daha avantajlı değil mi
    Evet hocam ama paraf para kampanyası için 300 ya da 500 tl yi geçmek isteyenlerin işine yarar

https://www.atasunoptik.com.tr/rayban-rb-3025-11217-5817-erkek-gunes-gozlukleri_78104
    RB 3025 112/17 58*14*135
    https://www.atasunoptik.com.tr/rayban-rb-3025-11217-5817-erkek-gunes-gozlukleri_78104

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tall Man -- 8 Şubat 2019; 18:59:45 >

• Polarize diye filtreleme yaptığım aramadan beğendiğimiz gözlüğü aldım, elime geçti, fakat şüpheleniyorum diye canlı destek ten sorgulattığımda maalesef diyorlar. maalesef miş.

uzun süredir rayban kemik model bakıyordum. 4202 modelini netleştirdikten sonra indirim takip etmeye başladım. Tam 30tl çek ile artık alayım derken(480-30=450TL) bugün AVM de emo optik diye bir yer denk geldi. Aynı model hatta cam olarak daha çok tercih ettiğim ve bir tık pahalı olan model 331TL'ye iniyordu. Ben de aldım artık. İlk defa duydum emo optiki daha önce denk gelmemiştim ama baya bir şubesi var gibi. Nasıl bir bir gözlük firması bilen bilgi verirse sevinirim. Ayrıca güzel indirimler var gibi isteyen de bir inceleyebilir. Ben mağazadan elden deneye deneye ve içine sine sine aldım.
    Şimdilik memnumun, yorumlarınız sonrası keyfim kaçarsa bilemem :)))

https://www.atasunoptik.com.tr/rayban-rb-4202-606971-55-erkek-gunes-gozlukleri_78381?arama=4202
    RB 4202 606971 55*17*145
    https://www.atasunoptik.com.tr/rayban-rb-4202-606971-55-erkek-gunes-gozlukleri_78381?arama=4202

www.emooptik.com.tr
    Ray-Ban RB 4202 601/8G 55 ANDY Unisex Güneş Gözlüğü | Emooptik.com.tr
    https://www.emooptik.com.tr/urun/ray-ban-rb-4202-601-8g-55-andy-unisex-gunes-gozlugu

• Arkadaşlar Atasun'dan aldığım gözlük geldi..Orjinal olup olmadığını nasıl sorgulayabilirim..İçime kurt düştü

@Serkanpro

Konu linkihttps://forum.donanimhaber.com/patlayan-psn-hesabi-serkanpro-emrah555--148103722
  • 4039 s 81 modeli gelmedikçe çok sönük kalıyor bence....bu bildiğin çoşkun gözlüğü benim görüşümce başka modellerde benzer fiyatlar olur umarım
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.