Şimdi Ara

Raul Meireles Takımın Yeni Lideri Olabilir ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KRALEX gittikten sonra saha içinde ciddi bir lider eksikliği oluştu. Kuyt, Cristian gibi oyuncularda da lider vasıfları olmadığı için takımı diriltecek bir oyuncu göremiyorum saha içinde. Volkan bu özelliklere uygun ama o da kaleci olduğu için oyunun içine çok fazla müdahale edemiyor. Geçen sene Emre ve Alex bu işi mükemmel idare ediyorlardı. Onlar olmasaydı ligi ilk 2 içinde bitirmemiz imkansızdı bana göre. Bu sene ise liderlik görevini Meireles'in üstlenebileceğini düşünüyorum. Takımın en kariyerli ve uzak ara en tecrübeli futbolcusu. Takım içinde söz sahibi olabilir. Hatta 2. kaptanlık bile verilmeli bence Raul Meireles'e.

KOP GEL ARTIK SON MOHİKAN !!!

• Adam geldi diye sevindik. Ama sen hergün 3 tane meireles konusu açtın soğuttun bizi.
  • Allahtan kız değilsin.
  • adam fenere geldi saçlar ortadan açılmaya başlamış allah kocaman sabır versin
  • Her gelen yabancı oyuncuyu kaptan yapmayı ne kadar çok seviyorsunuz
  • Yıne her zamanki gibi gsli arkadaşlar dolusmus konuya. Yahu sıze ne beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepScorp

Yıne her zamanki gibi gsli arkadaşlar dolusmus konuya. Yahu sıze ne beyler ?

La bizim bolume bi ara ugra da kim üşüşüyor bi gör.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

quote:

Orijinalden alıntı: DeepScorp

Yıne her zamanki gibi gsli arkadaşlar dolusmus konuya. Yahu sıze ne beyler ?

La bizim bolume bi ara ugra da kim üşüşüyor bi gör.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stocker

Her gelen yabancı oyuncuyu kaptan yapmayı ne kadar çok seviyorsunuz

Allah aşkına ne zaman böyle bir durum gördün sen ? Beşiktaş ile karıştırıyorsun sanırım bkz:ricardinho,delgado ve son olarak guti
  • bence sıradan bir futbolcu liderlik vasfı olduğunu düşünmüyorum, avrupadaki apaçi futbolcuları buraya getirip liderlik beklemek saçma bir düşünce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wessaur

quote:

Orijinalden alıntı: Stocker

Her gelen yabancı oyuncuyu kaptan yapmayı ne kadar çok seviyorsunuz

Allah aşkına ne zaman böyle bir durum gördün sen ? Beşiktaş ile karıştırıyorsun sanırım bkz:ricardinho,delgado ve son olarak guti

Takımdan bahsetmiyorum ben,taraftardan bahsediyorum.

bkz: Kuyt,Meireles...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Something

Allahtan kız değilsin.

• Kuyt gibi oyuncularda da lider vasıfları olmadığı için
    kuyt'da liderlik vasfı yoksa biz futbol izlemeyi bırakalım su topuna yönelelim . ben bugüne kadar kuyt kadar tecrübelisini profesyonelini görmedim takımımda . misal x oyuncu hakemin üstüne yürüyor kuyt hemen onu uzaklaştırıyor veya x oyuncu sarı kart alacak oluyor kuyt onu hemen hakemin gözünün önünden kaybediyor , misal takımın oyunu soğutması gerekiyor kuyt sahneye çıkıyor , misal takımın ateşlemesi gerekiyor yine kuyt sahneye çıkıyor , misal x oyuncu hata yapıyor neredeyse ilk teselli eden hemen kuyt oluyor . adam 2 maç kötü oynadı diye hemen kötülemeyin . şu saydıklarımı son 10 yılın takım kaptanları bile yapmıyordu adam kaptan bile değil neler yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeireL

Adam geldi diye sevindik. Ama sen hergün 3 tane meireles konusu açtın soğuttun bizi.

ne zaman meireles konusu açtım bilader? transfer haberini ilk duyuran kişi benim bu forumda. onun dışında meireles ile alakalı bir konu açmadım.

ve takımda en sevdiğim ve sempati duyduğum oyuncu meireles. ve evet kız olsam hiç düşünmezdim .
  • Saç stilini çok beğendim cidden, harbi karizma duruyor.
  • Kuyt dediğin adam liderin Allahı.
  • Kuyt liderlik vasfına sahip değil diyen adamın futbol bilgisinden şüphe ederim.
  • kuyt ta suyunu çıkarıyor arkadaş bjk maçında kırmızı karttan sonra tutmuş bjklileri durduruyor sakin olun diye la bırak ne halt yiyorlarsa yesinler sanane
  • Kuyt'ta liderlik vasıfı yokmuş
  • Kuyta liderlik özelliği yokmus beyler ben gidiyorum tenis başlıycam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.