Şimdi Ara

Rasta?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saçlarım dalgalı hafif kıvırcık. Rasta yaptırmayı düşünüyorum lise son sınıfım okula alırlar mı bilmiyorum ama pek de umrumda değil aslında Rasta hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar biraz bilgi verebilir mi? Saçı hiç yıkamıyormuşuz heralde. Bir de mesela bi Cristian Baroni'nin saçı var bir de Bob Marley'in saçı var. Biri aşağıda biri yukarda onları biz mi seçiyoruz

• Yok mu ya yaptıran?
  • Dışlarlar kardeş ben sana söyleyeyim.

Tabi ortamda önemli...
  • Yaptirmayi dusunuyorum saclarimi uzaticam once

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam saçları uzatmanıza kızmıyolarsa rastaya da kızmazlar heralde bir de 12.sınıfsın bi aya falan okula hiç gitmeyeceksiniz
  • Rasta nedir yahu ilk defa duydum
  • piskomat kullanıcısına yanıt
    Ben de rasta yaptırmayı düşünüyorum. Saçlarımı uzatıyorum şu an ama Sakarya gibi bir şehirde okumam düşündürüyor beni.

Bilgi vereyim biraz.

Rasta yaptırınca saç yıkamama diye bir şey yok. İlk üç gün saçlarını yıkamıyorsun, ondan sonra saçlarını yıkayabiliyorsun. Eskidendi o saç yıkamama. Şimdi saçları tığ ile ördükleri için sıkıntı yok.

Saç dipten uzadığı için belirli aralıklarla gidip bakım yaptırıyorsun diplerine.

Rasta yaptırdıktan sonra saçları açamıyorsun. Eğer rastadan sıkılırsan ya saçları sıfıra vurduracaksın, ya da diplere bakım yaptırmayıp, saç belirli bir uzunluğa gelince kestireceksin.

Bunun yanında rasta yaptıran kişilerin seanstan ayık çıkmadığını biliyorum. Çünkü o tığ ile örme işlemi ciddi bir acı veriyor kafaya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnce telli saç için wax
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son seneysen açığa geç zaten
  • Up
  • tipinin ssni atan arkadaşlara rastanın yakışıp yakışmayacağını söyleyebilirim

Modacı\Stilist

Hakan Akkaya...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.