Şimdi Ara

Clear Men Mentollü saç mı döküyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah saçıma wax sürdüm fönledim. Akşam duş alırken yerde nerdeyse 30 tane tel görmüşümdür. Sizce anormallik var mı? Bir de eskiden saçlarım çok gür çıkardı kabarık dururdu. Şimdi Clear ı kullandığımdan beri o kabarıklık falan yok. Aslında kabarık olmaması iyi ama bi yandan da korkutuyor. Gün içinde saçlar wax ile birbirine yapışık olduğundan normalde dökülecek saçlar dökülemedi. Saçımı yıkayınca mı döküldü acaba?
    Clear Men Mentollü kullanıp benim gibi bir şikayeti olan var mı? Bir de önerebileceğiniz bitkisel şampuan var mı? 15-20 tl civarı. Saç önemlidir sakata gelmez. Yelesiz aslanı sürüde dikkate almazlar.

Edit: O kadar kişi okudu biriniz cevap verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luck runs out -- 10 Aralık 2015; 19:46:17 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Clear Men Mentollü Şampuan Saç Döker mi?

Mentollü Şampuanların Zararları

Mentol, soğutucu ve ferahlatıcı bir maddedir ve saç bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılır. Ancak bazı kişiler mentollü şampuanların saç dökülmesine neden olabileceğinden endişe duymaktadır.

Mentol Saça Zarar Verir mi?

Mentolün doğrudan saç dökülmesine neden olduğuna dair bilimsel bir kanıt yoktur. Ancak mentol bazı kişilerde saç derisini tahriş edebilir ve bu da saç dökülmesine yol açabilir.

Clear Mentollü Şampuan Faydaları

Clear Mentollü Şampuan, saçı temizleyen ve ferahlatan popüler bir üründür. Mentolün soğutucu etkisi, yağlı saç derisini gidermeye yardımcı olabilir ve saçınıza taze ve temiz bir his verebilir.

Clear Mentollü Şampuan Saç Döker mi?

Clear Mentollü Şampuan'ın saç dökülmesine neden olduğuna dair herhangi bir bilimsel kanıt yoktur. Ancak saç deriniz hassassa, mentolün tahrişine karşı dikkatli olmalısınız. Saç deriniz tahriş olursa, saç dökülmesi yaşayabilirsiniz.

Mentollü Şampuan Zararlı mı?

Mentollü şampuanların çoğu kişi için zararlı değildir. Ancak saç deriniz hassassa, mentolün tahrişine karşı dikkatli olmalısınız. Saç derinizin mentol içeren ürünlere nasıl tepki verdiğini görmek için küçük bir alanda yama testi yapmanızı öneririz.

Sonuç

Clear Mentollü Şampuan'ın saç dökülmesine neden olduğuna dair herhangi bir bilimsel kanıt yoktur. Ancak saç deriniz hassassa, mentolün tahrişine karşı dikkatli olmalısınız. Saç deriniz tahriş olursa, saç dökülmesi yaşayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kişiden kişiye değişir en iyisi bir dermatoloğa git

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saç türüne baksaydın keşke uyuyor mu diye?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakar niye bakmasın kullanıcısına yanıt
    Nasıl nerden bakıcaz. Saçım düz ve gür. Eskiden çok yağlanırdı ama artık yağlanmıyor pek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BestSniper

Nasıl nerden bakıcaz. Saçım düz ve gür. Eskiden çok yağlanırdı ama artık yağlanmıyor pek.

Kapağına baksanya bi "tüm saç tipleri için" yazıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajlarından şampuanın faydasını gördüğünü anlıyorum. Bende gördüm sıfır kepek ve sıfır yağlanma. Senin problem muhtemelen wax yüzünden. Ayrıca 30-40 tel gayet normal. 100 tele kadar dökülür insan saçı her gün ortalama.
    Bu arada yıllardır kullanıyorum. Kullandığım ve en memnun olduğum şampuandır. Saçlarım gayet gür ve 32 cm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BÖCCÜK ♂ -- 10 Aralık 2015; 20:35:45 >
  • Clear benim saçı çok döktü daha sonra hacışakir tavsiye ettiler (3,50tl) 2 haftadır kullanıyorum dökülme %70 falan azalmıştır.
    Belki benim o zamanlar vize haftasıydı şampuanla alakasıda olmayabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wax mı Saç Spreyi mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: warlords37

Clear benim saçı çok döktü daha sonra hacışakir tavsiye ettiler (3,50tl) 2 haftadır kullanıyorum dökülme %70 falan azalmıştır.
    Belki benim o zamanlar vize haftasıydı şampuanla alakasıda olmayabilir

Hacışakir'in ph değeri saçın istediği değerden yukarıda, dolayısıyla saç köküne zarar verebilir.
  • BayRealist B kullanıcısına yanıt
    Bana bir zararı olmadı
  • Kepek ve yağlanma açısından sorun yok. Ama eskiden elimi saçıma attığımda daha yoğun hissederdim. Şuan hafifmiş gibi hissediyorum. Yada bana öyle geliyor olabilir. Wax ı 1 seneye yakın kullanıyorum. Ve fönlüyorum saçlarımı. Zararı var saçımdan 5 6 tel beyaz şuan. Ailemde genetik olarak kellik yok aslından. Babam 60 yaşında saçlarında hala siyah var ve ortadan-önlerden çok az bir açılma var. İnşallah saçlarım korur kendini
  • uzun süredir kullanıyorum bir problem yok sende sıkıntı var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.