Şimdi Ara

Rapstar da kavga cikti! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
146
Cevap
0
Favori
20.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • erhan on numara sölüyor fuatı oraya cıkaranda kabahat

sanane mıllet ıstedıgı yerden tutar mıkrofonu senmı ogretcen sen once gıt adam gıbı dınlencek album yap
    Almanyada temsıl edıomus etmesın benı temsıl

jüride ceza nın yanına daha ii biri olabilirdi orda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

kimse bana sagopa Rap'çidir demesin.

yunus abi rap müziğe yıllarını verdi. Yaptığın yorumu kınıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Misti -- 7 Şubat 2009; 6:12:48 >
  • akşamdan beri paradox muhabbeti yapıyoruz, millet burada fuat diş gösterdi, biri faça çekti, yok şunlar kral repçi muhabbeti yapıyor

arkadaşlar ufkunuzu açın biraz
  • Sagopa kajmer tasavvufu bırakıp eski tarzına dönse dinleyen sayısı baya bir artıcak.Yeni parçalarınıda dinliyorum ama BPG gibi bir albümden sonra çok yavan geliyor eski tadını vermiyor.BPG albümü Türkçe rapin dönüm noktasıdır bana göre...

Asıl konuya dönersek yeni yetmeler hemen şımarmasınlar Fuatı çok sevmesemde Türkçe rapte önemli bir yerde dinleyicisi çok daha yarışmadayken Fuata gider yaparsa pek tutunamaz bunlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAGOPA-KAJMER

quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

kimse bana sagopa Rap'çidir demesin.

yunus abi rap müziğe yıllarını verdi. Yaptığın yorumu kınıyorum.

o kadar yılın emeğini tasavvufa dönerek sildi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

akşamdan beri paradox muhabbeti yapıyoruz, millet burada fuat diş gösterdi, biri faça çekti, yok şunlar kral repçi muhabbeti yapıyor

arkadaşlar ufkunuzu açın biraz

+

İşiniz gücünüz yok bunlarlamı uğraşıyosunuz.Çok mu zevk veriyor size.
  • sepet sepet yumurta
  • Ya Sansar çıktı mı çıkmadı mı öf
  • quote:

Orjinalden alıntı: ablukada54

quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

yabancı gelin forever

akvilina

Rapstar da kavga cikti!

Rapstar da kavga cikti!

maria diyorum başka bişey demiyorum

loreN

• yo yo selena
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonobopanzer

Ya Sansar çıktı mı çıkmadı mı öf

çıktı dostum.

Dün geceki performansların videoları var
  • YA beyler erhan sahneye cıkmadan once işte fuat bana ogretemez ben biliyorum mikrofonu nasıl tutcagımı ben dhaa once konserlerede cıktım ben ondan akıl alcak fln değilim dedi röpörtajda

YANİ Kısacası Dötü Kalktı

Eleştirileride kaldıramadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: colpengueni80

Ne oldu? Ben başka kanaldaydım....

Lütfen anlat... SS isteriz... Bulan varsa koysun... Bildiğn ana avrat küfür mü etti? Yoksa öyle aptal salak falan mı dedi?

Küfür çok istiyorsan ver msnini ben sana bol bol küfür gösteririm merak etme.
  • amma çok "yabancı gelin" izleyen varmış
    bu arada izlemeye başlasam iyi olucak gözlerimin feri kendine gelir
  • Bu konuya ilk yorumu ben yazacağdümde elektrikler gitti..
    Arkadaş tamamen abartmış ortada ne kavga ne küfür ne diss ne sagopa vs hiçbirşey yok.
    Sansar geldi programa sadece söyledi ve gitti.. Ayrıca erhan artislik yapıp kafa tuttu ben cezanın ve fuatın söylediklerini artık dinlemem ben 20 bin kişiye konserde verdim cart curt madem konser verdin neden geldin yarışmaya..Ayrıca arkadaşın abartmasından dolayı tüm asi rakır metalic abilerimde toplanmış
    Yani bence fuat haklıydı kişilik olarak bende sevmem ama..+ olarak bu yarışma ilk defa yapılıyor herkes saçma vs. demiş bence biraz daha olumlu bakmak lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evil Clown

Bu konuya ilk yorumu ben yazacağdümde elektrikler gitti..
    Arkadaş tamamen abartmış ortada ne kavga ne küfür ne diss ne sagopa vs hiçbirşey yok.
    Sansar geldi programa sadece söyledi ve gitti.. Ayrıca erhan artislik yapıp kafa tuttu ben cezanın ve fuatın söylediklerini artık dinlemem ben 20 bin kişiye konserde verdim cart curt madem konser verdin neden geldin yarışmaya..Ayrıca arkadaşın abartmasından dolayı tüm asi rakır metalic abilerimde toplanmış
    Yani bence fuat haklıydı kişilik olarak bende sevmem ama..+ olarak bu yarışma ilk defa yapılıyor herkes saçma vs. demiş bence biraz daha olumlu bakmak lazım.

Olay aynen buda abi bu erhanın koçu o kağıdı yerden aldı sonra fuat onada t-shirt al üstüne bi şey yaz dedi orda ne dedi anladınmı o erhanında dötü kalkmış ben sahipsiz değilim falan nasıl kıvırıyo ceza dedi ayrılmakmı istiyosun oda yok abi senin yerin ayrı diyo falan garip garip şeyler olan öykü'm e oluyo ya sinirlendiriyolar kızı yazık

• Adam kendi de kabul etti küstahlık yapıyor.20 bin kişiye konser vermiş...Verdiği konser Ceza'nın konseri.Ceza dan önce çıkıp bir şarkı söylediği konser...Abilerine ayıp etti.Bir yanlışı varsa bunu düzeltmeli.Hatasını tekrar tekrar söyleyen değil tekrar tekrar yapan hatalıdır.Hiçbirşeyi körü körüne savunmayın.
    Değiştirme:Ceza da sinirlendi ayrılmak mı istiyorsun dedi?Hemen kıvırdı.Evet deseydi Ceza hadi git diyecekti.Ses tonundan belliydi.Bütün yarışmacılar arada verilen görüntülerde konustu jüri karşısında kıvırdı hep hiç yakışmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogunNnN -- 7 Şubat 2009; 11:33:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Beta_

quote:

Orjinalden alıntı: Evil Clown

Bu konuya ilk yorumu ben yazacağdümde elektrikler gitti..

Olay aynen buda abi bu erhanın koçu o kağıdı yerden aldı sonra fuat onada t-shirt al üstüne bi şey yaz dedi orda ne dedi anladınmı o erhanında dötü kalkmış ben sahipsiz değilim falan nasıl kıvırıyo ceza dedi ayrılmakmı istiyosun oda yok abi senin yerin ayrı diyo falan garip garip şeyler olan öykü'm e oluyo ya sinirlendiriyolar kızı yazık

Bana bir t-shirt al üstünde günah keçisi yazsın dedi

• quote:

Orjinalden alıntı: LsR

quote:

Orjinalden alıntı: bonobopanzer

Ya Sansar çıktı mı çıkmadı mı öf

çıktı dostum.

Dün geceki performansların videoları var

Usta sağol bi saattir ona bakıyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.