Şimdi Ara

Rapstar da kavga cikti! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
146
Cevap
0
Favori
20.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Dante*

Türkçe Rap Bana Çok Saçma Geldiğinden Dinlemiyorum
    Gerçek Rap'i Bu Herif Yapıyor Bence
    Yani Mike
     Rapstar da kavga cikti!

• quote:

Orjinalden alıntı: BeyabaN�

quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

quote:

Orjinalden alıntı: BeyabaN�

quote:

Arkadaş abartmış.Fuat kağıdı attı buna rap demem dedi.Sagopa geldi ilahileriyle yatıştırdı ortalığı hep birlikte yatsıyı kıldılar.Bu hafta hoşgörü haftası olsun dediler kimseyi de elemediler.Olay bundan ibaret.

Bu ne şimdi adam tasavuffçu diye dalga mı geçiyon?Artık kafanızı beyninizi o kadar yıkamışlar ki dindar kişilere başka yönle bakıyonuz.Anlayan anlarAyrıca şu sagopanın tasavuffçu olmasına yalan diyenler var bilmem ne diyolar bir yalan üstüne bu kadar güzel şarkılar yazılır mı?Bide böle bakın

Ben de Sagopa dinler(d)im, farkım sizin gibi kör değilim.Dindar insan bunu kendi içinde yaşar, sağda solda açığa vurmaz bu işi.Rant sağlıyor anlayın artık.

Adam orda burda ben dindarım filan demiyor.Zaten ayda yılda bir programa çıkıyor ordada sorulursa sölüyor. Bir tek şarkılarına yansıtıyor bunu bundada ne var anlayamadım.

Şarkılarına yansıması ve bunun Türkiye'nin bir çok yerinde dinlenmesine ne diyorsun peki?

• sago rapstar yarısmasına cıktımı izlemedimde
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyabaN™

quote:

Ben de Sagopa dinler(d)im, farkım sizin gibi kör değilim.Dindar insan bunu kendi içinde yaşar, sağda solda açığa vurmaz bu işi.Rant sağlıyor anlayın artık.

Adam orda burda ben dindarım filan demiyor.Zaten ayda yılda bir programa çıkıyor ordada sorulursa sölüyor. Bir tek şarkılarına yansıtıyor bunu bundada ne var anlayamadım.

Yukarıda dinlerdim yazım ama yanlış olmuş.Hala dinlerim ama eskilerini dinlerim.Yenilerini de arabesk niyetine dinlerim.

Alıntıya gelince;
    Sagopa dindarım demiyor mu?Yapma bunu.Sagopa kendi içinde çelişen biri, bir çok konuda hem de.

• neden halen daha SS - Movie göremedik...???
  • Adamın Zaten okudu bölümle alakalı olarak tasavuff düşüncesine yatkın olması normal.Bildiğimiz kadarıyla Yunus Emrede tasavuffçuydu ve bunun üstüne şiirler yazıyordu diğer tasavuufcu şairler gibi.Sagopa'nın pek farkı yok sadece oda müzik yapıyor.Belkide bu büyük şairlerden esinlenmiştir çünkü onların hayatlarını eminim en ince ayrıntısına kadar biliyor.

Dindarım diyor ben o yönde değil yani her yerde ben dindarım diye bağırmıyor anlamındaAyrıca o sözler o müzikler tam olduğu gibi söleniyor diğer türlü zaten güzel olmazdı.Siz ne olarak görürseniz görün ben hala rapper diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 7 Şubat 2009; 4:06:01 >
  • Sagopa dinden nasıl rant sağlıyor anlamadım eski tarzına geri dönse hayran kitlesi 2 ye katlanır çok eleştiriliyor bu yönü hatta yarar değil ona zarar veriyor.
    Herkezi kendiniz gibi yapmacık sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz bu yüzden rapstar gibi rezalet yerlerde sagopa kajmerin adını bile duyamazsınız kim neyden rant sağlıyor bu çok belli gerçek kör kim oda çok belli.
  • Şimdi sagopa rapstara mı katıldı..Çünkü ceza ile onlar kavgalı ve cezanın olduğu yere nasıl çıktı merak ediyorum..Sagopa oraya çıktı mı çıkmadı mı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssff_allthing

Şimdi sagopa rapstara mı katıldı..Çünkü ceza ile onlar kavgalı ve cezanın olduğu yere nasıl çıktı merak ediyorum..Sagopa oraya çıktı mı çıkmadı mı??

Ceza olmasada çıkmaz zaten öle saçma yere.Adam Beyazın tekliflerini kim bilir kaç kere reddetti böle bi yere hayatta gelmez.En iyisinide yapıyor fazla göz önünde bulunmak iyi değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 7 Şubat 2009; 4:13:34 >
  • sagopa gerçekten çıktımı programa?
  • Yukarıdaki bazı yorumlarda sagopa rapstarda 1-2 şarkı söyledi diyorda onmdan dedim..Cezaya bi röportajda rapstarı nasıl buldun diye sorduklarında,istediğim seviyede değil..İstediğim gibi olmadı dedi..
  • BeyabaN

Ben bilmem namaz kılar mı kılmaz mı ilgilendirmez de beni.Bildiğim şey bu adam dini kullanarak ön plana çıkıyor.Sagopa'ya niye soruyorlar da Ceza'ya sormuyorlar dindar mısın diye?(Cezacı falan değilim örnek yalnızca.)En fazla dinime bağlıyım denir bu soruya.Yok efendim Allah'ın adı geçmiyor uzakdoğuda bu yüzden deprem oluyor gibi dar düşüncelerle cevap verilmez bu soruya.Lalegül fm'e neden katıldığını da sen bil artık.

Crauser

Sagopa dini kullandığından beri x hayran kaybetmişse 10x hayran kazanmıştır.Haklısın Rapstar gibi rezalet yerlerde duyamayız adını, LALEGÜL FM gibi saygın yerlerde ön plana çıkar Sagopa .Ayrıca kimin plastik kimin doğal olduğu ortada.

Ekleme:

Sagopa'yı dinleyin ama ölümüne savunmayın.Hatalarını da dile getirin.Bu kadar körlük iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brothers of Metal -- 7 Şubat 2009; 4:18:05 >

• quote:

BeyabaN

Ben bilmem namaz kılar mı kılmaz mı ilgilendirmez de beni.Bildiğim şey bu adam dini kullanarak ön plana çıkıyor.Sagopa'ya niye soruyorlar da Ceza'ya sormuyorlar dindar mısın diye?(Cezacı falan değilim örnek yalnızca.)En fazla dinime bağlıyım denir bu soruya.Yok efendim Allah'ın adı geçmiyor uzakdoğuda bu yüzden deprem oluyor gibi dar düşüncelerle cevap verilmez bu soruya.Lalegül fm'e neden katıldığını da sen bil artık.

Crauser

Sagopa dini kullandığından beri x hayran kaybetmişse 10x hayran kazanmıştır.Haklısın Rapstar gibi rezalet yerlerde duyamayız adını, LALEGÜL FM gibi saygın yerlerde ön plana çıkar Sagopa .Ayrıca kimin plastik kimin doğal olduğu ortada.

Ekleme:

Sagopa'yı dinleyin ama ölümüne savunmayın.Hatalarını da dile getirin.Bu kadar körlük iyi değil.

sonuna kadar katılıyorum

fuat çok kızmış bu arada elemana

• quote:

BeyabaN

Crauser

Kaybettiklerinin yanında kazandıkları azdır eski tarzına devam etse şimdi çok daha farklı yerlerde olurdu birde o açıdan bakmak lazım.
    Lalegül fm saçmalığını bende desteklemiyorum ama emin ol rapstar rezaletinden iyidir.Ayrıca ön plana çıkmak için lalegül fm den çok daha güzel yerler var istese çıkardı.
    Kim plastik,medya maymunu kim canlı yayında çıkıp diss atıyor kim lolipop reklamlarında bunlar belli şeyler.

• quote:

Orjinalden alıntı: Crauser

quote:

BeyabaN

Crauser

Kaybettiklerinin yanında kazandıkları azdır eski tarzına devam etse şimdi çok daha farklı yerlerde olurdu birde o açıdan bakmak lazım.
    Lalegül fm saçmalığını bende desteklemiyorum ama emin ol rapstar rezaletinden iyidir.Ayrıca ön plana çıkmak için lalegül fm den çok daha güzel yerler var istese çıkardı.
    Kim plastik,medya maymunu kim canlı yayında çıkıp diss atıyor kim lolipop reklamlarında bunlar belli şeyler.

+1 Ölümüne savunmuyorum zaten hataları var ama sizler adamı iyice başka yöne çektiriyonuz.Ön plana çıkmak istese teklifler yağyor adama beyaz kaç kere çağırdı gitmedi istese gider.Çağırdıkalrı programların yada röportajların hepsini yapsaydı önplana çıkma o zman olurdu sen haklısın derdim ama adamın programlara çıktığı yok yani.Ayrıca tasavvuf düşüncesini kabul ettikten sonra çok dinleyici kaybetti kime sorsam eskisi iyiydi diyor para için olsa eski sagopa oalrak kalır ve şuan çok başka yerlerde olurdu.Ayrıca Bi yalanın üstüne böle şarkı sözleri ve şarkıları çıkarabileceğini sanmıyorum...

• Eski tarzına devam etse bu kadar tanınmazdı, daha az mal mülkü olurdu.Bana niye lolipop reklamından bahsediyorsun ben mi oynadım.Veya Gece Gündüz'e müzik yapan da ben miyim?Sago hayrına mı yaptı bunu?Peki ya G.O.R.A ?Bunlar ön plana çıkmak için yeterli değil mi?Fox'a NTV ye çıktığı da yok değil tabi.

BeyabaN

Başka yöne çektiğim yok.Bana sorsan en az 40 şarkısını %90 biliyorumdur emin ol.Ama gittiği yol doğru değil.(dindarlık doğru yol değildir demiyorum.)Bu adam Fox'a çıkar Beyaz'a çıkmaz, adımı duymayın kaç yazar der.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brothers of Metal -- 7 Şubat 2009; 4:35:16 >
  • quote:

Eski tarzına devam etse bu kadar tanınmazdı, daha az mal mülkü olurdu.Bana niye lolipop reklamından bahsediyorsun ben mi oynadım.Veya Gece Gündüz'e müzik yapan da ben miyim?Sago hayrına mı yaptı bunu?Peki ya G.O.R.A ?Bunlar ön plana çıkmak için yeterli değil mi?Fox'a NTV ye çıktığı da yok değil tabi.

BeyabaN

Başka yöne çektiğim yok.Bana sorsan en az 40 şarkısını %90 biliyorumdur emin ol.Ama gittiği yol doğru değil.(dindarlık doğru yol değildir demiyorum.)Bu adam Fox'a çıkar Beyaz'a çıkmaz, adımı duymayın kaç yazar der.

Çıktığı programalrı toplasan bu güne akdar 10nu yah geçmez yah çok az geçer.Yaptığı işler yine müzik bildiğini yapıyor.Bence G.O.R.A ve GeceGündüz dizisinin müziklerini yapıyor uzmanlık alanı olan şeyi.Çıkıp lolipop reklamında oynamıyor oyunculuk filan yapmıyor.Bildiği işi yapıyor artık parada kazanmasın adam yaptığı bi dizilere müzik.Adam böle paralar içinde yüzmüyor herhalde zaten korsan vs. albumden gelir az adam bi yerden para almak zorunda bide bu yönden bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 7 Şubat 2009; 4:47:10 >

• kimse bana sagopa Rap'çidir demesin.
  • quote:

Eski tarzına devam etse bu kadar tanınmazdı, daha az mal mülkü olurdu.Bana niye lolipop reklamından bahsediyorsun ben mi oynadım.Veya Gece Gündüz'e müzik yapan da ben miyim?Sago hayrına mı yaptı bunu?Peki ya G.O.R.A ?Bunlar ön plana çıkmak için yeterli değil mi?Fox'a NTV ye çıktığı da yok değil tabi.

Malı ne mülkü ne müzik şirketinden başkas nesi var ?
    Lolipop reklamından bahsediyorum kim plastik kim doğal anla diye.Gece gündüz dizisi sadece 1 bölümlük izin almıştı ve ona özel müzik yapılmadı sadece izin verildi ama sonra 3 4 bölüm kullandılar sanıyorum takip etmiyorum fazla.
    Zaten hiçbiryere çıkmıyor demiyorum işin magazinsel yönü varsa kesinlikle programlara gitmiyor sadece kendi yaptığı iş ile ilgili sorulara cevap veriyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.