Şimdi Ara

Rapstar da kavga cikti! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
20.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunları Birbirine Diss Atar Diss Atar 1-2 Ay Sonra Bakmışsın Tekrar Kanka Olmuşlar Beraber Feat Bile Yapmışlar O Yüzden Bunlar Boş İşler Yani Turkish Rap
  • fuat iyidir ama biraz paragöz mü desem kaypak mı desem garip yani.fuatın kendini bişey sanması normal.ceza sagopa filan yokken fuat vardı.92de ilk albümü çıkmıştı heralde

95 miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lèon -- 7 Şubat 2009; 2:00:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: remus

bunlar kapalı yerde niye şapka takıyolar spot ışıkları için mi

Ceza saçlarını benımsemiyo.Saçlarının onur kırıcı oldugunu düşünüyor
  • Zaten sansarida konusturmadilar...
  • daha kendi içlerinde organize olamayan torpilli insanlar sürüsü işte sonuç sıfır :)
  • Dizini nasıl çıkardı.. YUHHH
  • Çıkışa çağırdı
  • Ben daha çok Sagopa dissler bekliyorum ordaki Cezanın gözüne girmek için filan ama böle daha iyi oluyor eğleniyoruz

@Lèon
    Öle bir söledin ki sanki albumlerin arasında 10 yıl fark var anca 2-3 yıl hiç bilemedin 5.Ayrıca fuatı hiç sevmiyom saçma sapan şeyler ben diyim ce sende za!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 7 Şubat 2009; 2:17:00 >
  • bana göre fuatın tek problemi o lanet olası koca kıçı
  • Hehe şu rapstar ne iş deyip youtuba bakayım dedim.Rapstar mı seçiyorlar pazarcı mı anlamadım..

Bu ne yavs..

http://www.youtube.com/watch?v=HnkWvif0yrQ

• @delürük

dostum konuştuklarında baya bi saçmalamışsn duat türkçe rapi ilk icra edenlerdendir islamic force ve boe b. ile adam kendini birşey zannetmekte oldukça haklı kimse yokken o vardı erhan haddini bilmeli
  • Erhan denen arkadaşı ilk defa gördüm. Ancak çok ukala kendini beğenmişin biri... Juri ile konuşmasını dinledim resmen kıl oldum adama yaa... Malın teki yakında ezilir gider arkadaş... Ben fuat'ın yerinde olsam daha çok üzerine giderdim. Ceza'ya yalakalık yaptı resmen yaa... Ama sonunda ben eywallah etmem havaları :) Güldüm... Ezik ukala şey...
  • Arkadaş abartmış.Fuat kağıdı attı buna rap demem dedi.Sagopa geldi ilahileriyle yatıştırdı ortalığı hep birlikte yatsıyı kıldılar.Bu hafta hoşgörü haftası olsun dediler kimseyi de elemediler.Olay bundan ibaret.
  • yabancı gelin forever

akvilina

Rapstar da kavga cikti!

Rapstar da kavga cikti!

• quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

yabancı gelin forever

akvilina

Rapstar da kavga cikti!

Rapstar da kavga cikti!

maria diyorum başka bişey demiyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: ouz55

@delürük

dostum konuştuklarında baya bi saçmalamışsn duat türkçe rapi ilk icra edenlerdendir islamic force ve boe b. ile adam kendini birşey zannetmekte oldukça haklı kimse yokken o vardı erhan haddini bilmeli

İlkse ilk sana göre çok iyi bir rapçi olması mikrofonu 10 kere eleştirmesini gerektirmez. Her ilk işini en iyi yapıyor diye bir kaide yok. Bize saçmalama diyorsun ama senin farkın yorumunla aynı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

Arkadaş abartmış.Fuat kağıdı attı buna rap demem dedi.Sagopa geldi ilahileriyle yatıştırdı ortalığı hep birlikte yatsıyı kıldılar.Bu hafta hoşgörü haftası olsun dediler kimseyi de elemediler.Olay bundan ibaret.

Bu ne şimdi adam tasavuffçu diye dalga mı geçiyon?Artık kafanızı beyninizi o kadar yıkamışlar ki dindar kişilere başka yönle bakıyonuz.Anlayan anlarAyrıca şu sagopanın tasavuffçu olmasına yalan diyenler var bilmem ne diyolar bir yalan üstüne bu kadar güzel şarkılar yazılır mı?Bide böle bakın

• quote:

Orjinalden alıntı: BeyabaN™

quote:

Arkadaş abartmış.Fuat kağıdı attı buna rap demem dedi.Sagopa geldi ilahileriyle yatıştırdı ortalığı hep birlikte yatsıyı kıldılar.Bu hafta hoşgörü haftası olsun dediler kimseyi de elemediler.Olay bundan ibaret.

Bu ne şimdi adam tasavuffçu diye dalga mı geçiyon?Artık kafanızı beyninizi o kadar yıkamışlar ki dindar kişilere başka yönle bakıyonuz.Anlayan anlarAyrıca şu sagopanın tasavuffçu olmasına yalan diyenler var bilmem ne diyolar bir yalan üstüne bu kadar güzel şarkılar yazılır mı?Bide böle bakın

Ben de Sagopa dinler(d)im, farkım sizin gibi kör değilim.Dindar insan bunu kendi içinde yaşar, sağda solda açığa vurmaz bu işi.Rant sağlıyor anlayın artık.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BeyabaN�

quote:

Ben de Sagopa dinler(d)im, farkım sizin gibi kör değilim.Dindar insan bunu kendi içinde yaşar, sağda solda açığa vurmaz bu işi.Rant sağlıyor anlayın artık.

Bu da bir strateji diyorsun yani.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BeyabaN™

quote:

Adam orda burda ben dindarım filan demiyor.Zaten ayda yılda bir programa çıkıyor ordada sorulursa sölüyor. Bir tek şarkılarına yansıtıyor bunu bundada ne var anlayamadım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.