Şimdi Ara

Rapstar da kavga cikti! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
20.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Dante*

Bunları Birbirine Diss Atar Diss Atar 1-2 Ay Sonra Bakmışsın Tekrar Kanka Olmuşlar Beraber Feat Bile Yapmışlar O Yüzden Bunlar Boş İşler Yani Turkish Rap

Türkçe'n de güzelmiş hani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

yabancı gelin forever

akvilina

Maria ve Lorraine gerisi yalan bence
     Rapstar da kavga cikti!

Rapstar da kavga cikti!

• SaGo

Dün tam tamına 17 saat uyumuşum. Program felan ızleyemedim.
  • Bu şu erhanın geçen haftaki performansı

Çocuk güzel söyledi, Fuat yinede eleştirdi, Fuat yırtınsa silkinse öyle söyleyemez, Gençlerin önünü açmıyorlar, Fuat kalkıyo malca söyleyenlere 9 puanı yapıştırıyor.

Sonra da ilkokul çocukları gibi" sana bi laf söylerim Ağlarsın " diyo

,

• Burdan da Sago'ya geçilip tartışılmış. Tebrikler.

İzlemedim programı sadece Sansar'ın performansını netten izledim, girişte söz unuttu. Nakaratta ne yapacağını bilemedi başta, ben derim falan dedi sonra değiştirdi. Pek memnun kalmadım.
  • fuat'ın kalitesi:buyrun izleyin:http://www.youtube.com/watch?v=LY8FAWip1tE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gm7pro -- 7 Şubat 2009; 12:10:42 >

• http://www.youtube.com/watch?v=lHcitejaGJM

2. vakayı da Rapstar'da bekliyorum

• Arkadaşlar bunun fuatla muatla alakası yok ki..Adam oraya yarışmaya geldiyse jurininde tavsiyelerine uymak zorunda..Ha uymayadabilir tabiki ama bu şekilde küstahça söylemek yanlış..Bence ceremesinide çekicek..20 bin kişiye konser veren insansın madem o yarışmada işin ne..Yani bu olayın fuatla ceza ile ilgisi yok anlayın artık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: !LLéqaL

2. vakayı da Rapstar'da bekliyorum

Bunu unutmuştum

• bnce yarısmacı biraz ukalılık yaptı ama fuat tamamen cocukca eleştirdi.yaptıgın parcanın sözlerini hiç begenmedim falan filan.. böyle juri eleştirisimi olur:)

bazı yerlerde sago ya sataşmmışlar yok efendim tasavvuf yaparak one cıkmaya calısıor vs vs.

onu diyen arkadaslara sözüm: onun reklam yaptıgını NERDE gördünüz.hangi programa cıktıda ben tasavvufa döndüm dedi. haa bir radyoya cıktı birde beyazın nasıl yani programına cıktı.

demek oluyor ki sagoyu sevmeyen arkadaslar sagonun katıldıgı programları izlemiş veya dinlemiş:))

cezanın tayfasını dinleyen grubun kuyruk acısından olsa gerek
  • dün oturup inadına izledim kendimi zor tuttum ama izledim .. ya bu ne seviyesiz bi yarışma allah aşkına hadi orda funky-c ceza ve sibel tüzün adam akıllı yorumlar yapıyolar da fuat ne abi ! sizin türkçe rap diye dinlediğiniz bu dingiller mi? eğer oyleyse inanın feci derecede aşağılanacak durumdasınız.. yarışmacılar da ayrı telden çalıyo hepsinin bi tarafı kalkmış "ben oldum abi " havasında hepsi ulan kimsiniz ki anasını satiyim bugun bi candan erçetin bugun bi sertap erener bile çıkıp oldum diyemiyo bunlar yazdıkları 2 satır saçma seyle oluyomu? şarkılarda duyduğum en saçma sozler zaten neredeyse hepsi arabesk yapıyo kısacası hayatımda gorduğum en berbat en rezil en gereksiz ve en .... artık adı neyse kotulerin en kotusu diyim .... yorumlara da baktım da siz harbi harbi inanıyosunuz ya bu yarışmaya helal olsun size...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultimadé

izlerken koptum koptum mükemmelmiş

Ama real anlamda bakarsanız ayıptır bu acizliktir böyle fuat gibi zibidileride tv ye çıkarıyolar erhana mikrofonu böyle tutacan deyip ensesinden tutuyo çocuk az bile yapmış haftaya çıkacaksa eğer iyi bir cevap bekliyorum açıkçası

Haftaya şenlik var

• quote:

Orjinalden alıntı: BeyabaN™

quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

Eski tarzına devam etse bu kadar tanınmazdı, daha az mal mülkü olurdu.Bana niye lolipop reklamından bahsediyorsun ben mi oynadım.Veya Gece Gündüz'e müzik yapan da ben miyim?Sago hayrına mı yaptı bunu?Peki ya G.O.R.A ?Bunlar ön plana çıkmak için yeterli değil mi?Fox'a NTV ye çıktığı da yok değil tabi.

BeyabaN

Başka yöne çektiğim yok.Bana sorsan en az 40 şarkısını %90 biliyorumdur emin ol.Ama gittiği yol doğru değil.(dindarlık doğru yol değildir demiyorum.)Bu adam Fox'a çıkar Beyaz'a çıkmaz, adımı duymayın kaç yazar der.

Çıktığı programalrı toplasan bu güne akdar 10nu yah geçmez yah çok az geçer.Yaptığı işler yine müzik bildiğini yapıyor.Bence G.O.R.A ve GeceGündüz dizisinin müziklerini yapıyor uzmanlık alanı olan şeyi.Çıkıp lolipop reklamında oynamıyor oyunculuk filan yapmıyor.Bildiği işi yapıyor artık parada kazanmasın adam yaptığı bi dizilere müzik.Adam böle paralar içinde yüzmüyor herhalde zaten korsan vs. albumden gelir az adam bi yerden para almak zorunda bide bu yönden bakın.

Çıktığı programları toplasan 10'u geçer. Gora filminin sadece soundtracklerini yaptı. Gece Gündüz dizisi ise Sagopa'dan izin alarak şarkısını dizide 2-3 bölümde jenerik olarak kullandı. Çıkıp reklamda oynayıp oynamaması onun tercihi. Bu lolipop konusunu da artık fazla abartmamak lazım. Yanlış hatırlamıyorsam Ceza bu konuda annesinin vefat ettiği bir zamana denk geldiği ve paraya ihtiyacı olduğu için bu reklam projesini kabul ettiğini söylemişti. İsteyen istediği reklamda rol alır. Bu kişinin yaptığı müzikle ters düşebilir ama sonuçta bu onun tercihi.

Zaten rap müzik piyasasında kimsenin paralar içinde yüzdüğü yok. Korsan olayı olsa da çoğu rapçi yeterince para kazanıyor albümlerinde. Ayrıca bunun konser işi de var. Yine yanlış hatırlamıyorsam Sagopa'nın bi konserinin bilet fiyatı 30 liraydı. 30 lira az para değil...

• burda da mı sagopa tartışması

sizleri ana konuya davet ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaDo

quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

yabancı gelin forever

akvilina

Maria ve Lorraine gerisi yalan bence
     Rapstar da kavga cikti!

Rapstar da kavga cikti!

bunlar da kimmiş

• türkçe rap bu seviyede işte
  • quote:

Eski tarzına devam etse bu kadar tanınmazdı, daha az mal mülkü olurdu.Bana niye lolipop reklamından bahsediyorsun ben mi oynadım.Veya Gece Gündüz'e müzik yapan da ben miyim?Sago hayrına mı yaptı bunu?Peki ya G.O.R.A ?Bunlar ön plana çıkmak için yeterli değil mi?Fox'a NTV ye çıktığı da yok değil tabi.

BeyabaN

Başka yöne çektiğim yok.Bana sorsan en az 40 şarkısını %90 biliyorumdur emin ol.Ama gittiği yol doğru değil.(dindarlık doğru yol değildir demiyorum.)Bu adam Fox'a çıkar Beyaz'a çıkmaz, adımı duymayın kaç yazar der.

Sagopa gece gündüze müzik yapmadıki :D sadece bir tracki alıp yapıştırdılar oraya tassavufi felanda hikaye adam sonuçta gidin hırsızlık,torbacılık yapın demiyorki dinlemeden yorum yapıyosunuz .

• quote:

Orjinalden alıntı: CdrcX

Sagopa gelcekmis simdi programa.

Kendini kirletir.Sago ya normal bi rapçi gözüyle bakmıyorum.Rap dinlemem ama sagonun ayrı bir yeri vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: nkA

quote:

Orjinalden alıntı: BeyabaN�

quote:

BeyabaN

Çıktığı programalrı toplasan bu güne akdar 10nu yah geçmez yah çok az geçer.Yaptığı işler yine müzik bildiğini yapıyor.Bence G.O.R.A ve GeceGündüz dizisinin müziklerini yapıyor uzmanlık alanı olan şeyi.Çıkıp lolipop reklamında oynamıyor oyunculuk filan yapmıyor.Bildiği işi yapıyor artık parada kazanmasın adam yaptığı bi dizilere müzik.Adam böle paralar içinde yüzmüyor herhalde zaten korsan vs. albumden gelir az adam bi yerden para almak zorunda bide bu yönden bakın.

Çıktığı programları toplasan 10'u geçer. Gora filminin sadece soundtracklerini yaptı. Gece Gündüz dizisi ise Sagopa'dan izin alarak şarkısını dizide 2-3 bölümde jenerik olarak kullandı. Çıkıp reklamda oynayıp oynamaması onun tercihi. Bu lolipop konusunu da artık fazla abartmamak lazım. Yanlış hatırlamıyorsam Ceza bu konuda annesinin vefat ettiği bir zamana denk geldiği ve paraya ihtiyacı olduğu için bu reklam projesini kabul ettiğini söylemişti. İsteyen istediği reklamda rol alır. Bu kişinin yaptığı müzikle ters düşebilir ama sonuçta bu onun tercihi.

Zaten rap müzik piyasasında kimsenin paralar içinde yüzdüğü yok. Korsan olayı olsa da çoğu rapçi yeterince para kazanıyor albümlerinde. Ayrıca bunun konser işi de var. Yine yanlış hatırlamıyorsam Sagopa'nın bi konserinin bilet fiyatı 30 liraydı. 30 lira az para değil...

Laf lafi aciyo

Cem yılmaz haklıymış abi..Sanatçı sürünmeli.Baksana sagopa aşmış kendini cıktıgı programlar 10u geçmeye başlamış.Bu ne yaw bu kadar da kazanılmaz ki ..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.