Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (711. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
595.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 709710711712713
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LoRdOfWeB

dün kurdum dah pc ye yeni kurulum yapmıştım.. :S

Garip olan 1-2 mb'lıkları indiriyorum sorunsuz, 100 mb tan yukarı dosyalarda %100 de kalıyor.. :S

yeni sürümü bulmam gerek belki de onlarında patch ini, cracklerini bulamıyorum..

5.17 yüklü bende..

Bende de 5.18 yüklüydü birleştirmiyordu dosyaları %100 de kalıyordu.Şimdi 5.19 u yükledim sorun yok.Zaten sürüm notunda da yazıyor.

What's new in version 5.19 build 4?
    (Released: Sep 29, 2010)

Added a workaround for rapid-share.com site changes
    Improved processing of downloads from several file sharing sites
    Fixed Firefox 4 compatibility problems
    Included all latest bug fixes since May 2010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sudafed -- 4 Ekim 2010; 2:09:43 >

• arkadaşlar rapid sitesi bayağı bir değişikliğe maruz kalmış haberim yoktu üyeliğime 500 rapidpuan yükledim ancak kullanamadım bi,r türlü 590 puan var ama aktif edemedim hata verdi aktif edebilmek için tam olarak ne yapmam gerek şuan rapidde hiçbirşey indiremiyorumda free olarak pro istiyor sinir oldum nasıl bir sistem bu anlayamadım varsa deneyen bilen biri ayrdımcı olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: iolpcafe

arkadaşlar rapid sitesi bayağı bir değişikliğe maruz kalmış haberim yoktu üyeliğime 500 rapidpuan yükledim ancak kullanamadım bi,r türlü 590 puan var ama aktif edemedim hata verdi aktif edebilmek için tam olarak ne yapmam gerek şuan rapidde hiçbirşey indiremiyorumda free olarak pro istiyor sinir oldum nasıl bir sistem bu anlayamadım varsa deneyen bilen biri ayrdımcı olursa sevinirim

kilidi kaldırmayı denedin mi?
  • arkadaşlar şu hataya bakarmısınız pro alamıyorum yeterli puanım olduğu halde yanlış birşeymi var acaba
    [simage]http://www.sirinnakliye.com/saaas.PNG [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iolpcafe -- 7 Ekim 2010; 16:55:56 >
  • sağ altta "Secure lock is active" yazıyor
    o kiliti kaldır öyle yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0Fatih6 -- 7 Ekim 2010; 17:41:35 >
  • rapidin son saçmalığı ile elimde 248 rapids patladı. bunlara kalsın istemiyorum.bana 32 point gönderebilirseniz makbule geçer
  • arkadaşlar rapid eski sisteme mi geçti yine 1 aylık hesabı alıp günlük 5 gb indirme hakkımız mı var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tniaskrad

arkadaşlar rapid eski sisteme mi geçti yine 1 aylık hesabı alıp günlük 5 gb indirme hakkımız mı var ?

Hayır. Aylık 150 GB veriyo istediğin gibi kullanıyosun. İstersen 1 günde bitir
  • yahu hangi dosya paylaşımı sitesinde böyle bir uygulama var. bunlar diyor ki eğer mazoşist isen gel ben sana gerekeni yaparim. kimse kusura bakmasın ama bu saatten sonra rapid alanların zekasından şüphe ederim.

şu an kotam olmasına rağmen rpro aktif olmadığı için indirme yapamıyorum. hadi 99 puana razı olmuştum ama 490 puan ne demek ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 9 Ekim 2010; 1:35:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

yahu hangi dosya paylaşımı sitesinde böyle bir uygulama var. bunlar diyor ki eğer mazoşist isen gel ben sana gerekeni yaparim. kimse kusura bakmasın ama bu saatten sonra rapid alanların zekasından şüphe ederim.

şu an kotam olmasına rağmen rpro aktif olmadığı için indirme yapamıyorum. hadi 99 puana razı olmuştum ama 490 puan ne demek ya.

Eski sistemde, yani günlük 5gb kotann olduğu dönemde, 1 aylık hesap 600 rapidse karşılık geliyordu. Ama rapid adam gibi bir politika izlemediği için önce 99 rapidsin keyfini tattırıp sonra 495e çıkarınca tabiki saçmalığın dik alası oldu..

Yani haziran öncesi sisteme göre, şuanki durum daha avantajlı olmasına rağmen, rapid bunun sunumunu rezalet biçimde yaptığı için herkes şikayetçi ve şikayetlerinde de sonuna kadar haklılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimano -- 9 Ekim 2010; 1:41:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kimano

quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

yahu hangi dosya paylaşımı sitesinde böyle bir uygulama var. bunlar diyor ki eğer mazoşist isen gel ben sana gerekeni yaparim. kimse kusura bakmasın ama bu saatten sonra rapid alanların zekasından şüphe ederim.

Eski sistemde, yani günlük 5gb kotann olduğu dönemde, 1 aylık hesap 600 rapidse karşılık geliyordu. Ama rapid adam gibi bir politika izlemediği için önce 99 rapidsin keyfini tattırıp sonra 495e çıkarınca tabiki saçmalığın dik alası oldu..

Yani haziran öncesi sisteme göre, şuanki durum daha avantajlı olmasına rağmen, rapid bunun sunumunu rezalet biçimde yaptığı için herkes şikayetçi ve şikayetlerinde de sonuna kadar haklılar.

bundan bir önceki sistemde 99 rapidse 1 aylık süre ve 30 gb kota alıyorduk. ben bunu kullanıyordum. zaten kotaya da pek dokunamıyorum. çünkü indirmeleri netload veya hotfiledan yapıyorum. şimdi aylık 495 rapidse alacağım 1 aylık hesabı ve kotasını ne yapayım. hiçbir işime yaramaz, boşuna gider rapidsler. bugün maksimum 500 mb lık olan 15-20 parça dosya indirecektim, durumu öyle öğrendim. bunun için de o kadar rapidsi harcamam. örnek bir firma iken saçma sapan kararlar sonucunda kendini rezil etti. inşallah batarlar.

• lan gene mi değişti sistem.

• 32 rapids lazım avea kontor ilede değişebilirim 248 rapids patladı elimde keşke zamanında kullansaydım bir daha almayacağım zaten.bu bitsin hotfile geçmeyi düşünüyorum hızı nasıldır tavsiye edermisiniz?

• BB Rapid...
  • Flashget ile indiremiyorum arkadaslar dosyaları? Premium üyeyim. Acaba kota mı doldu dedim ama free olarak indireyim dedim olmuyor direk cgi dosyasını indiriyor bitiyor. Artık flashget ile indirmeye izin vermiyor mu acaba rapidshare?
  • bu rapid ne para götürmüş kardeşim bu halde bile hala ayakda ya ne diyim. YUHH diyorum hala rapid de inat edenler.
  • Beyler 5$ paypaldan 1 aylık rapid almak istiyorum lütfen bana ulaşırmısınız Satan kişiler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

bu rapid ne para götürmüş kardeşim bu halde bile hala ayakda ya ne diyim. YUHH diyorum hala rapid de inat edenler.

hazır kurulu sistem var
    para harcamıyorki.ama gidici o kesin
    hala upload yapan var
    pes 11 i indirdim düm
  • Arkadaşlar bu sorunla karşılaşıyorum 2 gündür evde bir de netbook var onda da aynı sorun. En son sürümler yüklü olmasına rağmen. Derdime bir derman lütfen ...

• nalet Rapitte inat etmenin faydası yok ama elimizde patladı rapids puancıkları
    rapit linkte bulamıyorum artık

yahu arkadaşlar AYLIK iNDiRME KOTASINI NE KADAR KULLANDIK? HANGİ BUTONDAN veya köşeden öğreneceğiz?
    bu sistemde herşey o kadar çok karışık ki AYLIK KOTA NE KALMIŞ onu göremiyorum

onu nereden bulacağız.Yardım edermisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 709710711712713
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.