Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (712. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
595.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağ tarafta yazıo Traffic

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ]
  • Çok teşekkürler .AnasoN. kardeşim
    sağol
  • Beyler rapidin acemisi olarak soruyorum .Geçenlerde bir hesap almıştım 100 gb kotası kalmıştı.Kullanmak istedigimde rapidpro expired yazıyor. Tam olarak ne yapmam lazım.
  • kota ayrı alnıyor 1 aylık abonelik ayrı alınıyor
    rapidpro nun süresi bittiğinde kotalar bir işe yaramaz
    1 aylık rapidpro alınca eldeki kotanın üstüne ekleniyor
  • Rapidi sevmeyenler diye bir baslik olsa artik su ezik ezik rapid ne kadar kötü nalet olsun mesajlarini görmesek. Herkes rapid kullansin demiyorum bendede hotfile,mega-upload,rapid-share premium var 1er yillik ama ne zaman surda bi degisiklik varmi diye baksak hep ayni kisiler ayni mesajlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 11 Ekim 2010; 16:20:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paduwan

Rapidi sevmeyenler diye bir baslik olsa artik su ezik ezik rapid ne kadar kötü nalet olsun mesajlarini görmesek. Herkes rapid kullansin demiyorum bendede hotfile,mega-upload,rapid-share premium var 1er yillik ama ne zaman surda bi degisiklik varmi diye baksak hep ayni kisiler ayni mesajlar.

yapacak bişey yok dostum

süt veren ineği beslemezsen ne olur inek ya başkasından yemek yemeye gider :)
  • downloadarınızı SSL baglantı ile cekmek isterseniz eger

Using this option downloads are transmitted via a specially secured connection. Attention: As this option requires more server capacity Secure downloads will be billed with twice the amount of Rapids.

2 kat RAPIDS kesiyor sizden
  • 67gb limitim vardı ama rapids bitti. Yeni ne alsam diye düşünüyorum. İlla minimum 280 rapidse 100gb alacaksın diye dayatmasalardı ben bu rapidi 1 ay daha kullanırdım. 280 rapids verip 100gb limit aldırıyo sonra rapid pro'yu uzatacak rapids kalmıyor limitin boşa gidiyo. Çakallığın daniskası valla.
  • 495+ 280 = 775 rapid'in olacak enaz kullanmak icin . Rapid iyice cakal oldu o yuzden COOOK gerekmedikce rapids alıp kullanmayacam.
    2 uıyeligimde de puan olmasına karşın otomatik rapid pro almayı kapadım. Gerekince acıp kullancam
  • beyler rap-idshare happy hours devam ediyorumu ediyorsa türkiye için saat kaçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Movies22

beyler rap-idshare happy hours devam ediyorumu ediyorsa türkiye için saat kaçta

Gece 3 den sabah 11'e kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 13 Ekim 2010; 8:38:47 >
  • rapidshare e epey uzak kaldımda beyler. Uploader lar için artık rapid puan vermiyormu dosyalar indirildikçe ?

Teşekkürler,
  • Rapid yaklaşık olarak 20 dakika kapalı kaldı, şimdi açıldı ve ben IDM ile dosya indiremiyorum maalesef. Sadece sayfayı indiriyor. Ne yapabilirim?

Düzeltme: Hesabımı kitlemişler, tek kişi kullanıyordum halbuki. Dizi indiriyorum diye yapmamışlardır herhalde?

quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

**** e epey uzak kaldımda beyler. Uploader lar için artık rapid puan vermiyormu dosyalar indirildikçe ?

Teşekkürler,

Bende aynı soruyu HotFile için sormak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 13 Ekim 2010; 17:03:45 >
  • Şu an rapidden 130-140 kbs ile indiriyor saniyede 8mbit hattım var. Bu rapide ne kadar küfretsek azdır.

Hotfile uploadlerla para veriyor bu arada.
  • bi sorun var suan sanirim cok yavasladi ddownload

sorun bendeymis meger

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 13 Ekim 2010; 23:09:39 >
  • Bu, Rapid Support ne kadar süre içinde geri dönüyor kullanıcıya?
  • hala rapid le mi y ugrasıyorsunuz inanamıyorum yaaaa
  • Arkadaşlar 455 raipds kaldı orda 40 rapids e ihtiyacım var. Gönderebilecek olan var mı? (SS yollarım inanmayan olursa)
  • Vay anasını arkadaş GittiGidiyor'dan satın aldım diye banlanmış hesabım. Birde yüzsüz yüzsüz hâlâ kullanmaya devam etmek istiyorsanız, sitemizden alın yazmışlar.
  • ben yaklaşık 2 haftadır rapidshare den premium hesabım olmasına ragmen dosya indiremiyorum IDM ile sonuna kadar geliyor fakat %99,99 da bağlantı aranıyor gibi tıkanıp kalıyor noktayı koyamıyor yani ne yapmalıyım lütfen yardım edin..?
  • 
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.