Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (710. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
595.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 708709710711712
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle bir daha rapit falan kullanmam paramızla rezil ediyor adamlar.....
  • arkadaşlar free olarak indirme yapamıyorum. üye bile oldum ama tıkladığım linkler anasayfaya yönlendiriliyor. free olrak nasıl indirebiliriz?
  • Arkadaşlar rapidpro uzatma yapmazsak puanlar siliniyor mu?
    ne kazar bekleyebiliriz mesela 1 ay sonra puanları kullanabiliyor muyuz?
  • Flashgetten partları 8 eş zamanlı indiriyorum yanlışlıkla pause ettim tüm partlar gümledi bu kaçıncı ya flashgette downloadlar kaldığı yerden devam etmiyor ne zaman düzelecek bu sorun? Şu son rapidsleri de bitirip rapidshare defterini kapatacağım valla.
  • rapidden dosyalar ne kadar yavaş iniyor eskiden 800kb/s ile indirdiğim dosyaları şimdi 80le bile zor indiriyorum
  • Siteye giriyor mu şuan? Ben giremiyorum da...

Edit: Tekrardan geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 2 Ekim 2010; 16:30:28 >
  • hız şu an düzeldi ama ara ara gidip geliyor...
  • idm ile yüklemiyor. %100'de kalıyor complete olmuyor. Direct download'ı da açıp kapattım. Rezil insanlar, bir daha para çıkmaz benden bunlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

idm ile yüklemiyor. %100'de kalıyor complete olmuyor. Direct download'ı da açıp kapattım. Rezil insanlar, bir daha para çıkmaz benden bunlara.

Aynen bende de %100 oluyor ama bitmiyor nasıl çözücez ?
  • Premium Rapidten 6-7 kb ile dosya iniyor. İyice bo.u çıktı.
  • bir ricam olucak arkadaşlar, bana biriniz 12 rapid yollayabilir mi ? 482 rapidim var kaldım öyle yapayanlız
  • quote:

idm ile yüklemiyor. %100'de kalıyor complete olmuyor. Direct download'ı da açıp kapattım. Rezil insanlar, bir daha para çıkmaz benden bunlara.

aynı dert bendede var kaç gündür.baktım sıktı beni hemen hotfile aldım 6 ay.yeter yahu

ama birde şu var ttnet 20-30 mbt hıza çıkıp 30 gb kota koyacakmış.gelen vuruyo giden vuruyo.ayda 30 gb neye yetecek yaw.oyunmu indiriicez filmmi?
  • Ben de 2 aydır hotfile kullanıyorum. Ama eski paylaşımlar hala rapid ve işin güzel tarafı çoğu sağlam. Yani arada rapid de işe yarıyordu. Belki bir bilen çıkar sorunumuzun çözümünü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahcoo

quote:

Aynen bende de %100 oluyor ama bitmiyor nasıl çözücez ?

Aynı sorun bende de var. Dün başladı bende bu sorun. Flashget ile iniyor ama onla da dlyi durdurduğumda kaldığı yerden devam etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjProgressive

bir ricam olucak arkadaşlar, bana biriniz 12 rapid yollayabilir mi ? 482 rapidim var kaldım öyle yapayanlız

Ben yine şanslıyım elimde 37 rapid patladı. Id ni yollarsan gönderiyim 12 rapid bir işime yaramayacak sana yarasın. Bu gidişle zor üye bulur Rapidsh.. Ben Getpink e geçicem tabi gümlemezse.
  • normal iniyor ama internet download managerde %100 de kalıyor..
    Hotfile a geçcem bu gidişle....
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoRdOfWeB

normal iniyor ama internet download managerde %100 de kalıyor..
    Hotfile a geçcem bu gidişle....

bende de aynısı oluyordu, idm'yi komple kaldır sisteminden sonra yeniden kur..
  • dün kurdum dah pc ye yeni kurulum yapmıştım.. :S

Garip olan 1-2 mb'lıkları indiriyorum sorunsuz, 100 mb tan yukarı dosyalarda %100 de kalıyor.. :S

yeni sürümü bulmam gerek belki de onlarında patch ini, cracklerini bulamıyorum..

5.17 yüklü bende..
  • Internet.Download.Manager.v6.02.Build.3.Beta.Incl.Patch-UnREaL dosyasını indirdim birleştiriyor şimdilik bakalım.. .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalamış

quote:

Orijinalden alıntı: DjProgressive

bir ricam olucak arkadaşlar, bana biriniz 12 rapid yollayabilir mi ? 482 rapidim var kaldım öyle yapayanlız

Ben yine şanslıyım elimde 37 rapid patladı. Id ni yollarsan gönderiyim 12 rapid bir işime yaramayacak sana yarasın. Bu gidişle zor üye bulur Rapidsh.. Ben Getpink e geçicem tabi gümlemezse.

Teşekkürler şimdiden, mesaj olarakta gönderdim burdanda söyliyim idmi: 09EF895E2103E30F0412850442AEA57E

• 
Sayfa: önceki 708709710711712
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.