Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rapid günlük kotasını 10 gb a mı çıkarmış benmi yanlış anladım siteden ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: senol1979

Merhaba arkadaşlar. Bende bir şey danışacağım. Gerçi benimkisi bir problemle ilgili. Yeni konu açmayayım dedim. Premium kullanıcıyım. Ancak son 4 - 5 gündür download problemleri yaşıyorum. Sorunu size kısaca anlatayım. Flasget, Orbit yada **** in keni download yöneticilerinin hepsinde indirme başladıktan bir süre sonra kendi kendine duruyor. Net te herhangi bir sorun yok. ( Hafta sonu Rapid de olan problemden sonrada devam ediyor. ) Şu ana kadar yaptıklarım. DNS değiştirme, Explorer olarak Firefox kurma, değişik indirme yöneticileri, Modem resetleme ve en son bilgisayarı formatlama. Sonuç geçici olarak bir iyileşme oluyor ancak bir hafta önceki gibi sürekli indirme işlemi yapamıyorum. En fazla 2 - 3 saat sonra tüm indirme işlemleri duruyor. Evde iki adet pc var iki pcde bu sorunu yaşıyor. ( bir tanesini formatladım. ) Son olarak modemi değiştireceğim ama sizlerdende bu konuda görüş almak istedim. Yardımlarınızı bekliyorum.

DEGIS BENCE

• quote:

Orjinalden alıntı: EYC

rapid günlük kotasını 10 gb a mı çıkarmış benmi yanlış anladım siteden ???

Evet , Günlük kota 10 GB.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Orjinalden alıntı: khyrasothemis

quote:

Orjinalden alıntı: khyrasothemis

arkadaslar bı sorunda bende var ıkı gundur rapıdden adam akıllı bısey ındıremıyorum özellıkler coklu ındırme yaparken oluyor, ındırmeler durduk yere kesılıyor o sırada rapıd sıtesıne gırmeye calıstıgımda sıte acılmıyor bır saat sonra hersey normale donuyor tam tekrar ındırmeye baslıyorum kısa sure sonra tekrar ındırmeler kendı kendıne duruyor kullandıgım program ınternet download manager bundan olabılırmı yoksa sıtedemı bı sorun var. sıtede bı sorun var dıyecegım ama ıkı gundur böyle ınsan ıkı gunde duzeltemezmı bunu ,onuda anlamadım...

arkadaslar bu sorunu hala gıdermıs degılım ne oldugunuda anlamısda degılım nasıl yapabılecegımı bılen bırılerı varsa lutfen yardımcı olursa cok sevınırım...

Flashget kullandığım zamanlarda çoklu indirme yaparken bende bu tür sorunlarla karşılaşıyordum.

Tek tek indirmeyi deneseniz?

Çoklu indirme rapid-share kotanıza daha fazla veri girmesini sağlar.

En sağlıklı yöntem Tek tek indirmedir.

tek tek ındırme daha mantıklı ama her downloadımda basında duramıyorum bazen acıp gıdıyorum aslında bu sorun bırkac gun öncesıne kadar yoktu ansızın ortaya cıktı bunu duzeltmemın bı yolunu bulamıyorum kac gundur...

• Premium kullanıcısıyım. evde 49 part inerken işyerinde girdim indirme yapım diye. evdeki pc nin ip adresini verip şu anda ordan indiriyorsunuz buradan indiremezsiniz dedi. Önceleri böyle bir sorun yoktu. Arkadaşımla ortak aynı anda kullnıyorduk. Şimdi ne olacak ....?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 1 Temmuz 2008; 11:12:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertanx

Premium kullanıcısıyım. evde 49 part inerken işyerinde girdim indirme yapım diye. evdeki pc nin ip adresini verip şu anda ordan indiriyorsunuz buradan indiremezsiniz dedi. Önceleri böyle bir sorun yoktu. Arkadaşımla ortak aynı anda kullnıyorduk. Şimdi ne olacak ....?

Yeni gelen sistemle sadece bir kişi indirebilir.

Aynı anda iki kiş indirme yapamaz.

Sizin download yapmanız için aynı hesaptan , karşı tarafın Log Out yapması gerekiyor.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ertanx

Premium kullanıcısıyım. evde 49 part inerken işyerinde girdim indirme yapım diye. evdeki pc nin ip adresini verip şu anda ordan indiriyorsunuz buradan indiremezsiniz dedi. Önceleri böyle bir sorun yoktu. Arkadaşımla ortak aynı anda kullnıyorduk. Şimdi ne olacak ....?

Yeni gelen sistemle sadece bir kişi indirebilir.

Aynı anda iki kiş indirme yapamaz.

Sizin download yapmanız için aynı hesaptan , karşı tarafın Log Out yapması gerekiyor.

Hımm eski sistemi özleyeceğim galiba... Artık duruma göre aynı andaya paydos diyeceğim galiba. bilgi için teşekkürler.

• quote:

quote:

eskisi gibi 25 gb kalktımı peki, ilk mesajda 1. gün 10 gb 2. gün 10 gb 3. gün 5 gb 4 ve 5 gün download yapılamaz yazmışlarda..
  • quote:

quote:

quote:

eskisi gibi 25 gb kalktımı peki, ilk mesajda 1. gün 10 gb 2. gün 10 gb 3. gün 5 gb 4 ve 5 gün download yapılamaz yazmışlarda..

5 Günlük kota 50 GB'a çıkarıldı.

İlk mesajıda güncellim.

• ya biz iki arkdaş kullnyrz ben logout yapyrmn ama karşı taraf yine indrimiyor nasıl iş bu ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatlisi

ya biz iki arkdaş kullnyrz ben logout yapyrmn ama karşı taraf yine indrimiyor nasıl iş bu ....

Sistemi hala tam olarak oturtamadılar.

Bir kez daha Log Out yapın modeminize reset atın bakalım.

• arkadaşlar rapidshare den indirme hızı çok düşük.Acaba sizde de düşük mü.Yoksa bilgisayardan mı kaynaklanıyor.Diğer sitelerden indirmeyi denedim hızlıydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razor Buzz

arkadaşlar **** den indirme hızı çok düşük.Acaba sizde de düşük mü.Yoksa bilgisayardan mı kaynaklanıyor.Diğer sitelerden indirmeyi denedim hızlıydı.

İndirdiğiniz sunucudaki yoğunluktan kaynaklanıyor olabilir.Sunucunuzu deiştirin.
  • Bugun Rapid sitesinden 3 aylık pre aldım. İçerde ki puanım 11.000 oldu. Üyeliği nasıl uzatıyorduk. Extend Account'a tıkladım bana paypal soruyor :S

tamam arkadaşlar hallettim Convert RapidPoints ile oluyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciudad de México -- 1 Temmuz 2008; 16:31:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

Bugun Rapid sitesinden 3 aylık pre aldım. İçerde ki puanım 11.000 oldu. Üyeliği nasıl uzatıyorduk. Extend Account'a tıkladım bana paypal soruyor :S

tamam arkadaşlar hallettim Convert RapidPoints ile oluyormuş.

• www.rapidshare.com şuan için açılmıyor sanırsam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _EngiN_

www.rapidshare.com şuan için açılmıyor sanırsam...

Bende açılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: finisher>

quote:

Orjinalden alıntı: _EngiN_

www.rapidshare.com şuan için açılmıyor sanırsam...

Bende açılıyor.

şimdi bende de açılıyor...
  • arkadaslar 1 gunde sadece 10 gb download edip dıer gunun gelmesınımı beklıyoruz yoksa 1 gunde 50gb indirip dier 4 gun bekliyebiliyormuyuz ?
  • Rapidshare Premium satın almak isteyen arkadaşlar Webmaster forumlarına da bir göz atsınlar.Oralardan da uygun fiyata hesap alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.