Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: revenger11

quote:

Orjinalden alıntı: DunkeR

Birşey soracağım rapid premium aldığım zaman belli bir süre içinde mi doldurmak zorundayım indirme hakkını? Yoksa belli sürede (mesela bir ay) istediğim kadar indirebiliyor muyum?

İlk defa rapid pre alacağımda. Cevaplarsanız sevinirim..

Diyelim 1aylik aldın, 5gb kotan olur, hergün buna 5 gb eklenir, son limit olarak 25gb'a gelene kadar eklenmeye devam eder.

Sen kullandıkça doğal olarak azalır, kullanmadığın ise bir sonraki güne devreder, bu döngü böylece gider. (son birikme limiti 25gb dediğim gibi).

örnek: ilk gün 5gb ile başladın, 2 gb indirdin kaldı 3gb, bu ertesi güne devreder ve 8gb kotan olur.

Tabi belirli olmayan bir tarihe kadar kota YOK

• Bu COLLECTOR'S hesabını premium yapabiliyor muyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mct2002

quote:

quote:

Birşey soracağım rapid premium aldığım zaman belli bir süre içinde mi doldurmak zorundayım indirme hakkını? Yoksa belli sürede (mesela bir ay) istediğim kadar indirebiliyor muyum?

Diyelim 1aylik aldın, 5gb kotan olur, hergün buna 5 gb eklenir, son limit olarak 25gb'a gelene kadar eklenmeye devam eder.

Sen kullandıkça doğal olarak azalır, kullanmadığın ise bir sonraki güne devreder, bu döngü böylece gider. (son birikme limiti 25gb dediğim gibi).

örnek: ilk gün 5gb ile başladın, 2 gb indirdin kaldı 3gb, bu ertesi güne devreder ve 8gb kotan olur.

artık var 2-3gün sürdü o kotasız durum.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mct2002

quote:

quote:

artık var 2-3gün sürdü o kotasız durum.

Biraz önce kontrol ettim bende maalesef yine gelmiş kota

• quote:

Orjinalden alıntı: Nymphetaminé

Bu COLLECTOR'S hesabını premium yapabiliyor muyuz?

10.000 puan toplarsan yaparsın
    benim çok puan birikdi ama premium yapmadım
    çünkü her ay yenilemek gerekio hesabı
    collector ne güzel işde kapanma derdi yok
    premiumu da burdan spayk07 den aldım
  • rapid demi yoksa internette mi bir sorun var. rapid premium ile 50k civarında indirme yapıyor. 100k yaptığını görmedim.
    8 mbit bağlantı var ama hiç bir işe yaramıyor.
  • Sizin bağlantı da sorun vardır. Benim 1 mbit te full hızda çekiyorum şuan.
  • Rapidin sitesine giremiyorum ama idm den indirme yapabiliyorum

Rapidin sitesine girebilen var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizler İmparatoru -- 10 Temmuz 2009; 12:45:58 >
  • rapidin sitesine girmede sorun yok.
    ama benim sorun hala devam ediyor. torrent ile deneme yaptım. sorunsuz çekim yapıyor.
  • Bendede açılmış ama sanki bi ara gitti rapidin sitesi
  • Free kota iyiydi. Biraz daha devam etseydi keşke.

Arada hız havaşlıyor. Yol çalışma felan oluyor herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

Free kota iyiydi. Biraz daha devam etseydi keşke.

Arada hız havaşlıyor. Yol çalışma felan oluyor herhalde.

aynen çok kısa tutturlar

ne oldu diyene kadar

oldu bitti dediler
  • Şu an rapid-share'de 50 GB yer tutan 500'e yakın dosyam var. Bunlardan bazıları sildirilmiş..

Hepsini teker teker deneme imkanım yok. Linkler premium sayfasında gözüküyor ama tıkladığınızda gitmiş diyor.. Acaba bu bozuk linkleri çabuk biçimde tespit edip oradan kaldırma şansım var mı?
    nasıl yapılır?
  • 1) tum listeni oluştur Downloadlink-Export (all files) ile
    2) rapid-share checker ile sınırlar dahilinde test et
    3) silik olanlar cıkar zaten listede onları bi dosyaya yaz ve sonra tek tek sil

Bugunku download sayım (rapid point) 1700. (1000 tane bi account, 700 tane digeri)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 11 Temmuz 2009; 0:30:59 >
  • o dediğini yaptım ama olmadı. 15-20 dk bekledim bir sonuç gelmedi..
    bir kaç kez denedim

Daha sonra 5'li parçalar halinde denedim oldu ama 10-15 taneden fazla link koyunca orası cevap vermiyor..
  • şu link sildirme olayı kadar rezil birşey olamaz
    biri rapide bu konuyla ilgili mail atsın lütfen ben ingilizce bilmiorum ondan atamıyorum
    hepimizin uploadları heran silinme riski ile karşı karşıya
  • her sitede sildirme sorunu var.Rapid büyük oldugu icin göze batiyor.
  • ne yani rapid e ne yazılcak, ben sitenize ILLEGAL icerik (film, mp3 ve kitap koydum) ne siliyonuz kardeşim mi diyeceksiniz...
  • rapidin sildiği kadar netloadda siliyor bugünlerde... sanatçılar emekleri korsana çıkınca nasıl üzülüyorsa, bizde öyle üzülüyoruz heralde
  • quote:

rapidin sildiği kadar netloadda siliyor bugünlerde... sanatçılar emekleri korsana çıkınca nasıl üzülüyorsa, bizde öyle üzülüyoruz heralde

Netload'ın silmesinden ziyade, arıza çıkarması sıkıntı veriyor indirenlere.

400mblik 125 part olan paylaşımların 2-3 tanesi server arızasından dolayı onarımda yazıları çıkıyor. Ama 1 ay geçiyor hiç ilerleme yok. Aynı yazı halen duruyor. Rapidde en fazla 1 gün sürüyor.

• 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.