Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _EngiN_

quote:

Orjinalden alıntı: Nymphetaminé

Rapid pre hesapta bir dosyaya kaç puan geliyordu ?

Sanırım 1 puan

İyi o zaman sorun yok uploada collector ile devam ederim.Bir de bir rapid hesabını birden fazla kişinin kullanması ban sebebi mi?
  • bu aralar puanlarınız ne. Bana 3 gunde 4800 puan geldi. Sanırsam normal duzeye dustu puanlar.

DoQi, bende 4 mbit ve 430 ile geliyor. Ya size eskisehir e gelin diyom inat ediyonuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 13 Temmuz 2009; 19:01:01 >
  • 2 günde 4000 civarı puan geldi biraz düşüş var ama bu aralar upload yapmıyorum ondan da olabilir.
  • bende 3 gundur upload yapmıyorum. Yarın 3 gb yapacagım yine
  • izninizle bir şey sormak istiyorum;

Premium hesabımdaki 134 Euro'yu 30000 RapidPuanım olduğunda çekmek istiyorum fakat duyduğuma göre rapid; linkleri kontrol edip illegal içerik tespit ettiğinde parayı vermiyormuş diyorlar.Bu doğru mu?
    Rapidden para alan varmı?

teşekkürler.
  • Ben para mara istemiyorum rapidden. Şu kotayı kaldırsalar yeter.
  • quote:

Bir de bir rapid hesabını birden fazla kişinin kullanması ban sebebi mi?

• quote:

quote:

Bir de bir rapid hesabını birden fazla kişinin kullanması ban sebebi mi?

Log kısmında 1 günde 15 farklı ip olursa rapid kızabiliyor, ama 2-3 kişinin sorunsuz kullandığını daha önceleri çok gördük. (önemli nokta 1 gün içinde hesaptan download yapan ip sayısı)
  • Tamam anladım.Peki bu 2-3 kişinin upload yapmasıda rapid amcayı kızdırmaz de mi ?
  • bence riske girmeyin.
  • rapidshare'den hiç para alan yokmu?
  • alicans35, 134 euroyu (67 referrer point) i ancak 67000 puanın olunca cekebilirsin ( referrer point x 1000 point)
  • para yerine ödülleri geliştirsinler birazda puanlarını aşağı çeksinler
    yada gelen parayı ödüle çevirebilelim
    bunu yazın rapide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 435431543543535 -- 13 Temmuz 2009; 22:12:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingDwa®F

alicans35, 134 euroyu (67 referrer point) i ancak 67000 puanın olunca cekebilirsin ( referrer point x 1000 point)

teşekkürler, anca 30000 ile 60 euro çekebilirim ozaman.Peki linkleri kontrol ediyorlarmış galiba.Bu konuda bilginiz var mı?
  • quote:

Tamam anladım.Peki bu 2-3 kişinin upload yapmasıda rapid amcayı kızdırmaz de mi ?

Normalde kızmaz, ama kingdwarfin dediği gibi rapidin sağı solu belli olmaz, yani her zaman bir risk var. Fakat çoklu kullanımdan hesap hemen kapanmaz zaten 1 kere şifrenizi değiştirip mailinize yollar, bunu uyarı kabul edip bırakırsınız sizde.. (Benim başıma 1 kez geldi, ancak genel prosedür: 3-4 kez şifre değiştirip mailie yolluyor eğer çokluya devam ederseniz 4. yada 5.de hesabı kapatıyor)
  • alicans35, 60 euro cekebilirsin ben 76 euro istedim 1 hafta oldu , ama 6-8 hafta surer diyorlar. Kısacası DONT DIE MY DONKEY DONT DIE.
    Rapidden para kazanmanın tek yolu, ya uyeligini guzel film ve uygun şeyler ile doldurup satacan . 10 euro ya alıp 1 haftada doldurup icini
    20 euruya okutcan. Alan kişi 30 gunde ne cekerse , cd basma, hard disk yollama derdide yok. isterse para verip uyeligini devam ettirir
    ister ise kapatır uyeligi.
  • Aslnda ne dedim ben ya, oldukca da guzel bir fikir, mesela 10 liraya boş uyelik accagıma, film başına 50 kuruşdan (tek dvd), gerekli uploadları
    yapıp ondan sonra satsam belkide satış daha guzel olur. Alanda ici boş uyelig 10 tl vercegine mesela icinde istedigi 20 oyun + 20 filme
    30 tl verir. Böylece netde aramaklada ugrasmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingDwa®F

alicans35, 60 euro cekebilirsin ben 76 euro istedim 1 hafta oldu , ama 6-8 hafta surer diyorlar. Kısacası DONT DIE MY DONKEY DONT DIE.

Harbiden PES, bu ne ya 6-8 hafta, parayı işeletecekler galiba.

Netload bile forumda gördüklerimize göre 30 günden fazla uzatmadı ödemeleri.

Aslında sistemi otomatik yapacaklar hotfile gibi talep ettiğin an ve limite ulaşınca hemen

kontrol edilip paran paypal'a gönderilecek.
  • evet ya harbiden eşekligin daniskası yaptıkları bu yuzden yukarda dedigim yöntemi uygulamak lazım, SİPARİŞ ÜSTÜNE 30 gunluk alınıp doldurulur
    ve satılır şeklinde. boş uyeligi 10 a satmak yerine 160 gb yukleyip 30 tl satmak daha mantıklı . Ayda 5 uyelik satsan 150 tl eder
  • internet hızı dolum işlerini kolaylaştırdı Yavaş upload a devam
  • 
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.