Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
595.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: feverfire

Beyler bir sorum var. Rapidde dosyaları yaymak için arama motorlarına kayıt falan yapıyor musunuz?
    Benim uploadlar yetim kaldı eline yüzüne bakan yok.
    Linkleri yaymanın bir taktiği var mı acaba?

genelde xxx tek link ise işe yarıyor kaydettirmek ama 50-60 partı kaydetsende karşı taraf pek yüklemiyor ya şifreli çıkarsa diye.
  • Arkadaşlar elimdeki iki rapid hesabından birini satıyorum.

Hesapta 416GB upload ve 5005 dosya mevcut. Günlük ortalama 1000 ile 1500 arası puan geliyor. Hesap 5.ayda collectors zone hesabındaki puanlarla açıldı ve açıldığı tarihten bu yana 6 ay uzatıldı. (Gelen puanı anlamanız açısından).. Zaten maksimum 6 ay uzatılabiliyor.. Bir hesabım yine var ama o 2007'den beri paypal ile alınmıştı. Bir hesap bana yetiyor diğer hesaptaki kota boş boş full duruyor. Almak isteyenlere fiyat 350 TL'dir... (Almak isteyen veya sorusu olan p.m atsın lütfen)
  • FaT@L1Ty, bende mega var yaparım da o ne oyle ya 28 gb ?????

imzamdaki msn den ulaşsana bana
  • sabah baktığımda rapid hesabımda 16 gb kota vardı. şu anda ise hesabım sıfırlanmış durumda. indirilen veride 9,5 gb gibi birşey. böyle birşey nasıl olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: viperc

sabah baktığımda rapid hesabımda 16 gb kota vardı. şu anda ise hesabım sıfırlanmış durumda. indirilen veride 9,5 gb gibi birşey. böyle birşey nasıl olur.

flashget tarzı program kullanıp dosyayı 1'den fazla parçaya bölüp download edersen olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingDwa®F

FaT@L1Ty, bende mega var yaparım da o ne oyle ya 28 gb ?????

imzamdaki msn den ulaşsana bana

Ekledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: KiLLeR©

Arkadaşlar elimdeki iki rapid hesabından birini satıyorum.

Hesapta 416GB upload ve 5005 dosya mevcut. Günlük ortalama 1000 ile 1500 arası puan geliyor. Hesap 5.ayda collectors zone hesabındaki puanlarla açıldı ve açıldığı tarihten bu yana 6 ay uzatıldı. (Gelen puanı anlamanız açısından).. Zaten maksimum 6 ay uzatılabiliyor.. Bir hesabım yine var ama o 2007'den beri paypal ile alınmıştı. Bir hesap bana yetiyor diğer hesaptaki kota boş boş full duruyor. Almak isteyenlere fiyat 350 TL'dir... (Almak isteyen veya sorusu olan p.m atsın lütfen)

Benim de hesapta 70 gb upload var ve 4 ay uzatılmış durumda ve günde 3000 veya 4000 puan geliyor bu kadar fiyata alan vars ben de satmak isterim açıkçası.

• 350 tl ye o uyeligi kimse almaz alan salakdır benim kanatimce, içinde neler var tabi oda ayrı bir konu

115 gb 9739 adet kitap var gunluk 2500 tık var ve 6 aylık uzatması var.

45 gb da xxx film var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 9 Temmuz 2009; 18:54:30 >
  • bu arada acılan dizinlere en fazla 100 dosya konabiliyor artık (eskiden 500 dü)
  • Ben de öyle tahmin ettim 350 tl veren olur mu diye..
  • arkdslar pekı ekstra kota aldıgım da ornegın 100 gb alırsam her gune bolunucekmı yoksa ıstedıgım zmn ordan ekstra kotamı kullanabılıcem mı ?
  • istersen 1 gunde bitir o 100 gb i ister 1 senede
  • arkadaşlar bugün 1 aylık premium aldım ama toplasanız 1 gb download yapmadan limitiniz doldu dedi.flashget kurdum indirmek için..birden fazla dosyayı aynı anda indirdim.bunun bir ayarı falan mı vardır..adamlara mail attım sadece üzgünüz bu uyarı için demişler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dirilis60

arkadaşlar bugün 1 aylık premium aldım ama toplasanız 1 gb download yapmadan limitiniz doldu dedi.flashget kurdum indirmek için..birden fazla dosyayı aynı anda indirdim.bunun bir ayarı falan mı vardır..adamlara mail attım sadece üzgünüz bu uyarı için demişler.

birden fazla dosyayı aynı anda indirebilirsin ama her dosyayı 1 parça olarak indir

program default olarak 5 parçaya bölün buda senin kotadan ek olarak yer

onu 1 yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

arkadaşlar bugün 1 aylık premium aldım ama toplasanız 1 gb download yapmadan limitiniz doldu dedi.flashget kurdum indirmek için..birden fazla dosyayı aynı anda indirdim.bunun bir ayarı falan mı vardır..adamlara mail attım sadece üzgünüz bu uyarı için demişler.

birden fazla dosyayı aynı anda indirebilirsin ama her dosyayı 1 parça olarak indir

onu 1 yap

nerden nasıl yapabilirim onu dostum anlatırsan çok sevinicem.

• FaT@L1Ty, dosyaları yolladım emailine 52 dosya yuklendi

sana dizini yolladım ama reklam amaclı şifreledim

bu arada eger ceken az olursa 1 hafta sonra silecem cunku o uyeligimde dosya sınırına yaklaştım (9960) oldu.
    silmem lazım yani
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

onu 1 yap

nerden nasıl yapabilirim onu dostum anlatırsan çok sevinicem.

Linkleri fare ile seçtikten sonra CTRL + C

bu çıkacak karşına

• Birşey soracağım rapid premium aldığım zaman belli bir süre içinde mi doldurmak zorundayım indirme hakkını? Yoksa belli sürede (mesela bir ay) istediğim kadar indirebiliyor muyum?

İlk defa rapid pre alacağımda. Cevaplarsanız sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DunkeR

Birşey soracağım rapid premium aldığım zaman belli bir süre içinde mi doldurmak zorundayım indirme hakkını? Yoksa belli sürede (mesela bir ay) istediğim kadar indirebiliyor muyum?

Diyelim 1aylik aldın, 5gb kotan olur, hergün buna 5 gb eklenir, son limit olarak 25gb'a gelene kadar eklenmeye devam eder.

Sen kullandıkça doğal olarak azalır, kullanmadığın ise bir sonraki güne devreder, bu döngü böylece gider. (son birikme limiti 25gb dediğim gibi).

örnek: ilk gün 5gb ile başladın, 2 gb indirdin kaldı 3gb, bu ertesi güne devreder ve 8gb kotan olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: revenger11

quote:

Orjinalden alıntı: DunkeR

Birşey soracağım rapid premium aldığım zaman belli bir süre içinde mi doldurmak zorundayım indirme hakkını? Yoksa belli sürede (mesela bir ay) istediğim kadar indirebiliyor muyum?

Diyelim 1aylik aldın, 5gb kotan olur, hergün buna 5 gb eklenir, son limit olarak 25gb'a gelene kadar eklenmeye devam eder.

Sen kullandıkça doğal olarak azalır, kullanmadığın ise bir sonraki güne devreder, bu döngü böylece gider. (son birikme limiti 25gb dediğim gibi).

örnek: ilk gün 5gb ile başladın, 2 gb indirdin kaldı 3gb, bu ertesi güne devreder ve 8gb kotan olur.

Yeterince açıklayıcı bir anlatımdı, teşekkürler..

• 
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.