Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Collector hesabında upload limiti var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihatnet

Collector hesabında upload limiti var mı arkadaşlar?

Var.

300GB
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

quote:

Orjinalden alıntı: revenger11

rapidin sildiği kadar netloadda siliyor bugünlerde... sanatçılar emekleri korsana çıkınca nasıl üzülüyorsa, bizde öyle üzülüyoruz heralde

Netload'ın silmesinden ziyade, arıza çıkarması sıkıntı veriyor indirenlere.

400mblik 125 part olan paylaşımların 2-3 tanesi server arızasından dolayı onarımda yazıları çıkıyor. Ama 1 ay geçiyor hiç ilerleme yok. Aynı yazı halen duruyor. Rapidde en fazla 1 gün sürüyor.

İşte bunun için ek olarak at HOTFILE'a 400MB'lik dosyaları

hemde FREE user Flashget kullanabiliyor tek linkte download için daha ne olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 11 Temmuz 2009; 7:16:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

quote:

Orjinalden alıntı: revenger11

rapidin sildiği kadar netloadda siliyor bugünlerde... sanatçılar emekleri korsana çıkınca nasıl üzülüyorsa, bizde öyle üzülüyoruz heralde

Netload'ın silmesinden ziyade, arıza çıkarması sıkıntı veriyor indirenlere.

400mblik 125 part olan paylaşımların 2-3 tanesi server arızasından dolayı onarımda yazıları çıkıyor. Ama 1 ay geçiyor hiç ilerleme yok. Aynı yazı halen duruyor. Rapidde en fazla 1 gün sürüyor.

İşte bunun için ek olarak at HOTFILE'a 400MB'lik dosyaları

hemde FREE user Flashget kullanabiliyor tek linkte download için daha ne olsun

Evet. Hotfile o konuda daha iyi. Hız olarakta öyle. Sharebase'de hızlı. Ama rapidin eline kimse su dökemez. Bide upload sınırını 200mbden 500mb ye çıkarsa süper olur. Winrar ile part çıkarmaktan gına geldi.

• ya onu bırakın folder (linklist) de dosya sınırını 500 den 100 e indirmişler. Bu ne salakca şey ya, ebook atarken resmen kabus
    adamlar yazdımn bu bi BUG mi eger yaptıysanız neden nEWS da yazılmadı. Ben eski 500 u istiyorum kardeşim neden 100 yaptınız
  • Remote Upload da sorun yaşayan var mı? Uploadlar "Upload to RapidShare finished." dediği halde dosya listeme eklenmiyor (farklı farklı serverlardan denedim). Hesabımda 37GB lık 517 dosya . Sorun nedir acaba?
  • RS dosyalarının boyutlarını gösterecek şekilde kontrol eden bir site var mı ?

Jdownloader, Cryptload gibi yazılımlar bunu yapabiliyor fakat dl işlemini bu yazılımlarla yapmadığımdan bu iş için bunlarla uğraşmak istemiyorum.
  • Selam

Sorum şu premium hesabım var.Diyelim bir filmi 7 part halinde upload ettim.bu da sayfada 7 tane link demek.bu linkleri tek başlık altında yani o filmin adını yazarak tek başlık altındaa toplayabilirmiyim?toplayabilirsem bunu nasıl yaparım?
  • A.s
    Rapid sayfası üzerindemi teklink halinde paylaşmak istiyorsunuz.

quote:

Orjinalden alıntı: tekir06

Selam

Sorum şu premium hesabım var.Diyelim bir filmi 7 part halinde upload ettim.bu da sayfada 7 tane link demek.bu linkleri tek başlık altında yani o filmin adını yazarak tek başlık altındaa toplayabilirmiyim?toplayabilirsem bunu nasıl yaparım?
  • Hayır şunu demek istedim. diyelim muro filmi var bunu 7 part olarak uplad ettim.Bu benim sayfamda 7 part halinde duruyor. mesela muro diye bir başlık yapıp bu 7 partı onun içine taşıma şasnsım varmı ?yani 7 part gözükeceğine sadece muro gözüksün muroya tıklayıp partları göreyim
  • Rapid hesabı alacağım.Yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nodex

Rapid hesabı alacağım.Yardımcı olabilecek var mı?

KingDwa®F adlı üyemize güvenebilirsiniz 10 tlye satıyor
  • Rapid pre hesapta bir dosyaya kaç puan geliyordu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nymphetaminé

Rapid pre hesapta bir dosyaya kaç puan geliyordu ?

Sanırım 1 puan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EngiN_ -- 13 Temmuz 2009; 9:48:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _EngiN_

Arkadaşlar şuan rapid-share de sorun mu var? Siteye erişilemiyor sanırım ?

sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

Orjinalden alıntı: _EngiN_

Arkadaşlar şuan rapid-share de sorun mu var? Siteye erişilemiyor sanırım ?

sorun yok

Modeme reset attım düzeldi bende de. Saygılar.
  • Upload ederken seçeneklerden yapılyor galiba tam bilgim yok ama upload ettikden sonra taşıman mümkünmü bilmiyorum, Hiç yapmadığımdan da yardımcı olamicam bilen bir arkadaş yardım eder

quote:

Orjinalden alıntı: tekir06

Hayır şunu demek istedim. diyelim muro filmi var bunu 7 part olarak uplad ettim.Bu benim sayfamda 7 part halinde duruyor. mesela muro diye bir başlık yapıp bu 7 partı onun içine taşıma şasnsım varmı ?yani 7 part gözükeceğine sadece muro gözüksün muroya tıklayıp partları göreyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nodex

Rapid hesabı alacağım.Yardımcı olabilecek var mı?

qontak0 ve kingdw@rf satıyor 2side güvenilirdir, Başka satan güvenilir arkadaslar var isimlerini hatirlayamadim.
  • yurt dışı çıkışları ölü şuanda rapidle 220 kb ile indiriyorum hızım 8 megabit
  • 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.