Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Reasonable

quote:

Orjinalden alıntı: Rajeesh

pre-zone login kısmına girebilen varmı yarım saattir açılmıyor

Bende de açılmıyor.Sorun genel sanırım.

An itibari ile girebiliyorum.
  • quote:

arkadaşım premium ve idm kullanırken indirdiğin rar dosyalarını çıkarırken sorun yaşıyormusun acaba..bende rapid premium var ve idm kullanıyorum ama her indirdiğim rarlı dosyaların bir yada ikisinde garip garip crc hataları veriyor..ama kesinlikle dosyalar tam eksiksiz olarak inmiş ve şifrelerde doğru ama ne hikmetse idm de bu sorunu aşamadım bi türlü, böyle bişeyi yaşadınmı hiç...diğer topictede bu sorunu yaşayan arkdaşlar vardı ama bi çözüm bulunabilmiş değil hala... her indirdiğim dosyayı 2-3 kere tekrardan indirmek deli ediyo çünkü

CRC hatası alan arkadaşlar.

Ben de İDM kullanıyorum yaklaşık 2-3 aydır ve çok nadir crc hatası aldım...

Aldığım crc hatalarının büyük çoğunluğu indirmeyi bitmeden durdurmam, elektrik kesintisi vs. şekilde İDM'nin kapanmasından dolayıydı...

Size tavsiyem indirme sırasında programı ya hiçbir şekilde kapatmayın ya da internette gezeceğiniz zaman download hız limitini ayarlayın...

Bu durum sadece İDM' de değil diğer download managerleri içinde geçerli...

Bir de benim tavsiyemi dinleyin

• Malesef senin tavsiyen pek nadir görülen türlerden birşey. Bu sorunun en sık yaşanma sebepleri hdd sorunsalo, firewall ama anakart firewallı nforcelerde yane ve ram kaynaklı hatadır..
  • 3 aylık uzattım rapid i

3gb dosya çektim 6 gb gösteriyor flashgetten mi kaynaklanıyor acaba başka bir indirme programı kullansammı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 1 Mayıs 2008; 5:37:41 >
  • quote:

3 aylık uzattım rapid i

3gb dosya çektim 6 gb gösteriyor flashgetten mi kaynaklanıyor acaba başka bir indirme programı kullansammı?

Toplu çektiyseniz 2'li veya 3'lü RS Kotasına daha fazla yansır.
  • yok teker teker çekiyordum
  • quote:

yok teker teker çekiyordum

RS Premium aldım alalı Flashget kullanıyorum sadece toplu çekmelerde kotaya daha fazla yansıdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 1 Mayıs 2008; 7:32:50 >
  • quote:

yok teker teker çekiyordum

İndirme programını değiştirin. Dap, İdm fdm bunları deneyin..
  • IDM'nin üstüne tanımam.
    Kullanmaya başladığımdan beri CRC hatası bir kez aldım. Flashget ile en az 3-4 dosya böyle iniyordu.
    Ayrıca Flashget'te kotaya daha yazılıyordu. IDM tam tamına işletiyor kotayı.

Herkese tavsiyem IDM kullanın.
  • aynı anda birden fazla dosya çekince kotada fazladan artma olmaz.fazladan artma olması için Tek bir dosyayı birden çok parçalarla indirirmeniz gerekir.Yani şöyle anlatayım

2 tane 100er Mblık dosya çektiniz (her biri için 1 bağlantı kurarak) Rapid kotanıza 200 Mb yansır
    Ama 1 tane 100Mblık dosyayı 3-4-5 parçaya bölüp indirirseniz rapid'e 140-150-160 mb olarak yansıyabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frick! -- 1 Mayıs 2008; 17:00:41 >
  • ya benim resimlerle sorunum var yazıyorum harfleri olmuyor neye göre yazıcaz bunları
  • quote:

Orjinalden alıntı: Coder85

ya benim resimlerle sorunum var yazıyorum harfleri olmuyor neye göre yazıcaz bunları

quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Please enter all letters having a CAT below.Four letters with CAT Nedir ?

Bu uygulamada Rapid-Share'in Free userlara getirdiği yeni bir uygulama.

Resimler var ama sadece 4 kod istiyor o 4 kod ise sadece kedili olan rakamlar.

Örnek :

Dikkat ettiyseniz 5 Harf olduğu halde altta sadece 4 harf yazmak zorundasınız.
    AI34'de kedi olduğu için sadece o yazılıyor.
    N'de ise köpek var.

Bir başka örnek :

Bunda ise : RANK yazıcaz boşluğa.Çünkü sadece bu harflerde kedi var.
    Diğer harfleri yazarsanız kabul etmez.

Umarım açıklayıcı olmuştur.İyi sömürmeler.

*** YENİ ***

• Şu kedi köpek işini kaç bin kişi sordu Rapid Free User lara Allah kolaylık versin
  • @Eh®imeN, Kardeş bir yardım ediver,biraz önce RapidUploader ile 2 dosya gönderdim ama ne program içindeki "history" kısmında ne de pre. zone içinde dosyalar gözükmüyor.Nedeni ne olabilir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: n1ghtfall

@Eh®imeN, Kardeş bir yardım ediver,biraz önce RapidUploader ile 2 dosya gönderdim ama ne program içindeki "history" kısmında ne de pre. zone içinde dosyalar gözükmüyor.Nedeni ne olabilir?

Rapid Uploader da Upload bölümüne gelip bir foto çekip foruma koyarmsınız ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: n1ghtfall

@Eh®imeN, Kardeş bir yardım ediver,biraz önce RapidUploader ile 2 dosya gönderdim ama ne program içindeki "history" kısmında ne de pre. zone içinde dosyalar gözükmüyor.Nedeni ne olabilir?

Gönderdiğin dosyalar daha önce rapid tarafından silinen dosyaların orjinali miydi ?
  • Küçük bir resim dosyası ekledim oldu.Şimdi daha önce gözükmeyen dosyayı ismini değiştirip yeniden yüklüyorum eğer olmazsa resim koyarım buraya.Teşekkürler Eh®imeN ve TRQX.
  • Premium üyelik almak isteyenler aşağıdaki linkten satışlarıma bakabilirler. Her türlü sorunuzu pm atabilirisniz.

http://www.gittigidiyor.com/main/search.php?aramasatici=nazmiegret
  • Arkadaşlar 4 kedi li karekteri seçtiğim halde acces code wrong yazıyor

yaklaşık 1 haftadır bu durum böyle lütfen yardım edermisiniz serbest olduğu zamanlar dışında dosya indiremiyorum.,

Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: gdogan

Arkadaşlar 4 kedi li karekteri seçtiğim halde acces code wrong yazıyor

yaklaşık 1 haftadır bu durum böyle lütfen yardım edermisiniz serbest olduğu zamanlar dışında dosya indiremiyorum.,

Teşekkürler

Yanlış yazıyorsunuz demekki
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.