Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel bir paylaşım olmuş.Teşekkürler.Üst konu olsa güzel olurdu aslında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

son yarım saattir kod istemiyor. bakalım ne kadar daha sürecek.

şu happy hours olayı günün belli saatlerinde olsa iyi olacak, hadi rapid yap şu uygulamayı gece standart, senden büyük site yok
  • Happy Hours bitti,100000 KB'lik dosya için bekleme süresi 2.2 dakikadan 2.7 dakikaya çıktı.Rapid Share'e
  • quote:

Orjinalden alıntı: civan76

quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

son yarım saattir kod istemiyor. bakalım ne kadar daha sürecek.

şu happy hours olayı günün belli saatlerinde olsa iyi olacak, hadi rapid yap şu uygulamayı gece standart, senden büyük site yok

Yapacaklarını sanmıyorum.Bu kampanyayı da zaten o kedili köpekli kod girme zımbırtısından sonra çıkardılar millet biraz yatışsın diye.Yakında kalkar.Ondan sonra da harflerin üzerindeki pixelleri sayın zırvası çıkar...Rapid'e !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 26 Nisan 2008; 9:22:03 >

• Happy Hours yıllardır ara ara yapılan birşey. Rapid.com yokken daha .Rapid.de zamanlarında neredeyse her gece Almanya saatine göre 2 - 4 arasında yaparlardı. Biz de haftasonları gece 3 - 5 nöbeti tutardık. Hatta o happy hours'lar daha bir "happy" ederdi bekleyeni çünkü limit de ortadan kalıyordu.
    Yeni rapid mağdur ve mağdurelerine önemle duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 26 Nisan 2008; 13:32:47 >
  • Premium indirme hızını arttırmıyormu mesela ben free öğlen 30 40 kb gece 90 100 kb adsl 1k kullanıcısıym
  • quote:

Orjinalden alıntı: sleepless^

Premium indirme hızını arttırmıyormu mesela ben free öğlen 30 40 kb gece 90 100 kb adsl 1k kullanıcısıym

onu sen ttnet'e soracaksın arkadaşım rapidde genelde cumartesi akşamı 8-12 hariç bir hız problemi yaşamıyorum(kablo internet kullanıcısıyım, rapid'i de free kullanıyorum)
  • kablonet de download felaket değilmi ya online oyunlarda çok iyi ama. + ben ttnete neden bu kadar yavaş download hızım diyemi sorayım ttnet bana ayrı bi olay mı uyguluyo. ama ttnet görevlisi kablolara baktığında ağımda 7 tane ek olduğunu söyledi bişey anlamadım
  • evet download felaket, sen gece 100'le maksimum indirirken adam 120'yle indiriyor. TTnet olayını ben genel olarak söyledim sana özel birşey değil, altyapı yetmiyor yoğun saatlerde hızlar o şekilde oluyor. Hız düşüklükleri yüzde 99 TTnet'ten kaynaklanıyor demek istemiştim.
  • An itibariyle '' The RapidShare Happy Hours are active right now. Have fun! ''
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

An itibariyle '' The **** Happy Hours are active right now. Have fun! ''

hemen bir iki bişey indiri verdim güzel bu bekleme olmadan indirmek.
    kendimi premium kullanıcı hissettim
  • 3-4 ay önce rapid üyeliği aldım tekrar açmak istiyorum accountumu şifremi giriyorum yok öyle birşey diyor.

Bana maille şifremi gönder diyorum öyle bir mail tespit edilemedi diyor.

Ben şimdi gidip baştan hesap alacakmıyım? çünkü hazırda puanım vardı ve kullanmak istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

3-4 ay önce rapid üyeliği aldım tekrar açmak istiyorum accountumu şifremi giriyorum yok öyle birşey diyor.

Ben şimdi gidip baştan hesap alacakmıyım? çünkü hazırda puanım vardı ve kullanmak istiyorum.

hesabın silinmiştir
  • burayla alakalı değil ama peki yukarıda bahsettiğim ekler ne oluyor arkadaşlar birisi benim nettenmi aşırıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Macromedia

quote:

3-4 ay önce rapid üyeliği aldım tekrar açmak istiyorum accountumu şifremi giriyorum yok öyle birşey diyor.

hesabın silinmiştir

hocam o zaman biz ne zaman bu puanı kullanacaz? accountu yenilemeyince şak diye kesiyomu terbiyesizler.
  • quote:

quote:

quote:

hesabın silinmiştir

1 aydı sanırım silinme süresi
    ,upload ettiğin linkler kalıyor ama yerinde,gelen puanları boşa gidiyor

hocam o zaman biz ne zaman bu puanı kullanacaz? accountu yenilemeyince şak diye kesiyomu terbiyesizler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hesabın silinmiştir

1 aydı sanırım silinme süresi
    ,upload ettiğin linkler kalıyor ama yerinde,gelen puanları boşa gidiyor

Account Silindiyse puan vs unut sen hepsi gidiyor bildiğim kadarıyla.

• arkadaşlar rapide 3 aylık üyeyim ama suanda hiçbirşey indiremiyorum hatta site bile açılmıyor. sizde de durum aynı mı?
  • sagol guzel bilgilermis .. benim 10.000 en az kalmis ..

1 ay ücretsiz kullanacagim :D

• quote:

Orjinalden alıntı: macnair

arkadaşlar rapide 3 aylık üyeyim ama suanda hiçbirşey indiremiyorum hatta site bile açılmıyor. sizde de durum aynı mı?

Hayır ne sitede nede downloadlarda bir sorun yok.

Modeminize reset atın eğer olmassa DNS adreslerinizi deiştirin.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.