Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sınırsız ve limitsiz olarak geberesiye kadar kullanıyon

Gecenin saat 1inde "geberesiye" güldürdün beni.

Bu sorum ciddi : Peki bu üyelik miras yoluyla devredilebiliyor mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labtek38 -- 6 Kasım 2008; 0:58:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: labtek38

quote:

1. Non-expiring linkcards require reactivation every 3-5 years - notification sent via email.
    2. Only the Shareme Linkcard permits sharing with other users. Unlimited cards can not be shared (please view our TOS/AUP) and will be terminated if the system detects sharing of unlimited accounts.
    3. The Shareme Linkcard is valid for life or until all 500 downloads have been used. As long as 1 download remains, the Shareme linkcard can be used for life.
    4. Free $10 linkcards for lifetime purchases must pass your chargeback period before issued.

2. seçenekte başkalarıyla paylaşamazsın, paylaşırda biz bunu yakalarsak hesabını kapatırız diyo. biriyle aynı anda kullanmıcaksın yani. benim anladığım bu bilmem yanılıyormuyum

Detaylı bilgi :http://www.megashares.com/lc_order.php?tid=sasky

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurbey30 -- 6 Kasım 2008; 6:22:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar rapidin puan karşılığında verdiği fotoğraf makinesi burada kaça satılır?

sıfırını alsan 100 ytl'nin biraz üstü eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertlucio

Benim de rapid accountum 10 gun sonra bitecek acaba bittiginde uzatsam yine acaba hala gunde 10gb indirmeye devam mı edecegim yoksa sadece 2.66 gb mı indiricem ona gore uye olucam cunku???

Üstadlar şu soruya cevap verebilecek bir kişi varmı? ya da deneyen? 3gün sonra bitiyor süre ona göre duruma bakacağım da
  • Benimde 2 gun sonra dolacak ve uzatacağım bakalım ne olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: labtek38

quote:

Bu devirde en iyi miras tabii
  • quote:

Orjinalden alıntı: ACND

Benimde 2 gun sonra dolacak ve uzatacağım bakalım ne olacak

Üstad gelişmelerden bizi de haberdar edersen iyi olur....
  • Yalan yok Rapid günlük 10 gb olsa idi yani 5 günde 50 gb, yine rapid alacaktım.
    Netload a baktım mesela lost season 2 yi bulamadım.

Bulamayınca us*net' e geçtim. Astraweb den aylık 11$a Limit,hız sınırsız 20 Bağlantılı 160 gün barındırma süreli hizmet aldım.Normalde 15 $ 11 lık olan sınırlı bir süre için.
    Neyse bedava olan nzb arama motorlarına Lostun 2. sezonunu arattım ama yok.Bakmadığım yer kalmadı.
    Bende newzbin e üye olayım dedim ama davetiye lazım.Elinde davetiyesi olan rapideban@gmail.com a yollarsa sevinirim.
    Şimdi denemeklik Prison break son sezondan indiriyorum.Gayet hızlı iniyor.
    Bedava arama motorlarında güncel ne ararsanız var.Aklınıza gelen herşey. 1080p 720p game,dvd bilhassa birebir dvd iso ları mevcut.

Ama dediğim lazım olan şeylerin hepsi olmuyor o yüzden newzbin şart herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1080p

Yalan yok Rapid günlük 10 gb olsa idi yani 5 günde 50 gb, yine rapid alacaktım.

Bulamayınca us*net' e geçtim. Astraweb den aylık 11$a Limit,hız sınırsız 20 Bağlantılı 160 gün barındırma süreli hizmet aldım.Normalde 15 $ 11 lık olan sınırlı bir süre için.
    Neyse bedava olan nzb arama motorlarına Lostun 2. sezonunu arattım ama yok.Bakmadığım yer kalmadı.
    Bende newzbin e üye olayım dedim ama davetiye lazım.Elinde davetiyesi olan rapideban@gmail.com a yollarsa sevinirim.
    Bedava arama motorlarında güncel ne ararsanız var.Aklınıza gelen herşey. 1080p 720p game,dvd bilhassa birebir dvd iso ları mevcut.

rapid günlük kotasını 2,66 gb yapınca sudan çıkmış balığa döndünüz o yok bu yok diyonuz saydıklarının hebisi var, varda bakıcan yeri bilmiyosan nasıl bulacaksın

hem "Rapid günlük 10 gb olsa idi yani 5 günde 50 gb, yine rapid alacaktım." diyorsun hem de "rapideban" diyorsun. zaten meselede bu, yani rapideban demek için günlük kotasını 2,66 gb a mı çekmesi gerekiyordu rapidin? rapid önceden free userlarla dalga geçiyordu (kediler, köpekler, sayaçlar, resetler) şimdide premiumcularla dalga geçiyor. rapid aynı rapid değişen bişey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymanyak -- 7 Kasım 2008; 11:38:13 >

• nzbsrus sitesine bakmanı tavsiye ederim, ben aradığım herşeyi buluyorum, lost season 2 dvdrip var ama hd yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: husNUKE

nzbsrus sitesine bakmanı tavsiye ederim, ben aradığım herşeyi buluyorum, lost season 2 dvdrip var ama hd yok

Yok baktım los2 divx xvid yok. Varsada süresi uzun.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: husNUKE

nzbsrus sitesine bakmanı tavsiye ederim, ben aradığım herşeyi buluyorum, lost season 2 dvdrip var ama hd yok

Yok baktım los2 divx xvid yok. Varsada süresi uzun.

http://tvload.us/shows/lost/

• quote:

Yalan yok Rapid günlük 10 gb olsa idi yani 5 günde 50 gb, yine rapid alacaktım.

rapid gunluk 10 gb indirme limiti 1 ay 15 ytl hesap satan arkadaslar var onlardan alıyorum hem ucuz hemde sorunsuz indiriyorum

• Arkadaşlar şimdi bizim aylık indirme toplam limitimiz 80 GB mı oluyor ?

Yani bu 80Gb'ı bir anda kullanma şansımız varmı böyle birşey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Arkadaşlar şimdi bizim aylık indirme toplam limitimiz 80 GB mı oluyor ?

Yani bu 80Gb'ı bir anda kullanma şansımız varmı böyle birşey.

Bir anda indiremiyorsun, günde 2,6GB kotan var.
  • Rapid'e birşeyler olmuş galiba,Opera ile indirirken 0'da donup kalıyor(program değil indirme donuyor),jDownloader ile indirince de vazgeçildi deyip kapatıyor indirmeyi?

SS:
  • hesabı şimdi uzattım Traffic left: 8 377 MB
  • Linkleri browser'dan kontrol ettin mi peki ? Ölmüş olmasınlar ?
    Demin arkadaşın yanındaydım, çatır çatır indiriyordu rapidden birşeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 7 Kasım 2008; 17:13:18 >
  • Yok hacım.Daha dün Rapid'e yüklenmiş videoyu indirmeye çalıştım,kesildi yine.
    Opera'da hız bölümünde ? işareti çıkıyor,ben de kapatıyorum.
  • Çalışan Earth Planet bluray adresi bilen varmı?
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.