Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ogameci

Arkadaşlar kafamda 2 soru var.

Yeni üyelik alma ve üyeliği uzatma ile ilgili.

* Ben yeni üyelik alırsam günde SADECE 2.66 GB mi indirebileceğim ?
    * Yeni kurallar açıklanmadan önce kullandığım premium bitti bunu devam ettirirsem günde 10GB mi yüklemeye devam edeceğim ?

Cevapalrınız için şimdiden teşekkürler...

Bende hesabımı dün uzattım, 2.66 GB kuralını göz önüne alırak.

Ancak uzattığım zaman 10 GB'dan devam ettim.

Oysa kurallara göre hesabı uzatsakda yeni hesap alsakta 2,66 olması gerekiyor.

'' The changes only apply to new Premium Account and extension. ''

Durum biraz karışık yani.
  • Benim de rapid accountum 10 gun sonra bitecek acaba bittiginde uzatsam yine acaba hala gunde 10gb indirmeye devam mı edecegim yoksa sadece 2.66 gb mı indiricem ona gore uye olucam cunku???
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertlucio

Benim de rapid accountum 10 gun sonra bitecek acaba bittiginde uzatsam yine acaba hala gunde 10gb indirmeye devam mı edecegim yoksa sadece 2.66 gb mı indiricem ona gore uye olucam cunku???

Kurallara göre 2.66 olucak.

Ama bende dün uzattım 10 GB'dan devam ediyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Orjinalden alıntı: mertlucio

Benim de rapid accountum 10 gun sonra bitecek acaba bittiginde uzatsam yine acaba hala gunde 10gb indirmeye devam mı edecegim yoksa sadece 2.66 gb mı indiricem ona gore uye olucam cunku???

Kurallara göre 2.66 olucak.

Ama bende dün uzattım 10 GB'dan devam ediyorum.

hakkaten ilginc yani eger 2.66 olcaksa da bosuna uzatmak istemiorm...
  • aslında kafama netload'ta yatmıyor değil bu aralar

önemli olan nokta şu birkaç kişi kullanabilicez mi rapi-d gibi

download limiti sınırsız sonuçta netload'ta
  • Arkadaşlar şimdi nasıl oldu bu Rapid birisi kısaca anlatabilirmi ?

Ben pek anlamadım ya, bi girdim baktım +55 yok +3 gibi seçenekler var 2 hesap kullanıyorum farklı farklı yetmiyor doğrusu. Kota sınırını aşıyor mâlum 4mb kullanıyoruz ondan. Şimdi bu dahamı kötü oldu bizim için, nasıl bir yöntem var ortada yani.
  • Arkadaşlar 2.66gb a gülmek bir yana Rapid'de yaklaşık 2 aydır çok dosya siliniyor olması.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Arkadaşlar şimdi nasıl oldu bu Rapid birisi kısaca anlatabilirmi ?

Ben pek anlamadım ya, bi girdim baktım +55 yok +3 gibi seçenekler var 2 hesap kullanıyorum farklı farklı yetmiyor doğrusu. Kota sınırını aşıyor mâlum 4mb kullanıyoruz ondan. Şimdi bu dahamı kötü oldu bizim için, nasıl bir yöntem var ortada yani.

işin özü artık 2.66 kullanıcaz dostum

sanırım o +2 +3'ler trafic share satın almanı sağlıyor puan karşılığında.

Arkadaşlar tekrar sormak istiyorum premium olanlar için

netload'ta rap-id gibi hesabı birden fazla kişi kullanabiliyor mu ??
  • Kahrolsun RAPID!!!Sevdiğim bir filmin 41GB'lık ( )versiyonunu buldum ama rapid yüzünden 4 günden fazla bir sürede inecek!!! Bu bile yetmiyorken yeni kotaya geçince napıcam bilmiyorum...
  • Arkadaşlar download hızınız bu gün nasıl Ankara/Eryaman dayım 30 ile 60kb arasında gidip geliyor 60kb'nin üzerine bir türlü çıkamadım. Premium değilde free indiriyorum sanki. Ulan Arab telekom......
  • Yeni kurallar geldikten sonra hesabını uzatan veya yeni hesap alan arkadaşlar varmı?

Yoksa 10 GB piyangosu banamı vurdu sadece?
  • quote:

Yeni kurallar geldikten sonra hesabını uzatan veya yeni hesap alan arkadaşlar varmı?

varolan üyeliği uzatınca (yeni hesap alınca değil) günlük 10 gb kota uygulaması (yani eski sistem) devam ediyormu o kişi için? bunu aslında birçok kişi merak ediyordur, çok önemli bir konu eğer ediyorsa eski hesaplar şarap gibi değerlenir valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurbey30 -- 5 Kasım 2008; 17:01:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: onurbey30
    quote:

Yeni kurallar geldikten sonra hesabını uzatan veya yeni hesap alan arkadaşlar varmı?

varolan üyeliği uzatınca (yeni hesap alınca değil) günlük 10 gb kota uygulaması (yani eski sistem) devam ediyormu o kişi için? bunu aslında birçok kişi merak ediyordur, çok önemli bir konu eğer ediyorsa eski hesaplar şarap gibi değerlenir valla

Traffic left: 9 418 MB (+55 GB)
    TrafficShare left: 60.00 GB

Dün gece 6 ay uzattım. 600 mb indirdim Sanırım 10gb olayı geri geldi yada üyelik uzatanlara kıyak geçiyorlar. 2.66 gb hikayesinin gececi olduğunu düşünenlerdenim rapid bindiği dalı kesmez.

Vista altında çalışan Rapiduploader .Yada rapidin kendi programının vista yaması filan var mı arkadaşlar.

• quote:

quote:

Yazan kurallara göre iki türdede devam etmemesi gerekiyor.

Ama şu an bende devam ediyor.

• megashares birde "Lifetime Link Card" diye bir uygulama başlatmış. bir kereye mahsus 150$ (220 ytl) veriyon sınırsız ve limitsiz olarak geberesiye kadar kullanıyon bu rapid böyle 2,66 gb uygulaması falan getirmeden önce hiç bunları incelemiyormu yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurbey30 -- 5 Kasım 2008; 19:11:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow006

quote:

quote:

Dün gece 6 ay uzattım. 600 mb indirdim Sanırım 10gb olayı geri geldi yada üyelik uzatanlara kıyak geçiyorlar. 2.66 gb hikayesinin gececi olduğunu düşünenlerdenim rapid bindiği dalı kesmez.

Vista altında çalışan Rapiduploader .Yada rapidin kendi programının vista yaması filan var mı arkadaşlar.

RapidShare manager programı ile Download & Upload yapabilirsiniz.

İndirmek için ;http://rapidshare.com/rsm.html

RapidShare Manager Installer (20 Kb)
    Windows Vista
    (.NET 2.0 Framework needed)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 5 Kasım 2008; 19:38:56 >

• arkadaşlar rapidin puan karşılığında verdiği fotoğraf makinesi burada kaça satılır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow006

öncelikle kota 2.66gb değil 2.48gb.

asıl söylemek istediğim şu ki, cesartinden dolayı seni tebrik etmek lazım. 2.48gb günlük kotayı göze alarak hem de 6 aylık uzatma yapmak bence cesaret işi. kendim bunu kesinlikle yapmazdım doğrusu.
    anladığım kadarıyla bu 2.48gb kota uygulaması ilk hesap açımında geçerli. çünkü geçen gün bi arkadaş yeni bir hesap almıştı ve kotası kesinlikle 2.48gb idi (bizzat şahit oldum buna)

• quote:

megashares birde "Lifetime Link Card" diye bir uygulama başlatmış. bir kereye mahsus 150$ (220 ytl) veriyon sınırsız ve limitsiz olarak geberesiye kadar kullanıyon bu rapid böyle 2,66 gb uygulaması falan getirmeden önce hiç bunları incelemiyormu yahu

hakikaten ilginç bir kampanya. 6 aylık 25$ almıştım ve sürem henüz bitmedi. şimdi alacak olsaydım bu seçeneği ciddi olarak düşünürdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcok -- 5 Kasım 2008; 20:13:13 >
  • Arkadaşlar bende üyelik olduğu halde bütün download managerlerle max 65-70 ile çekiyorum bunun sebebi nedir 1 ay öncesine kadar hep 100 le indirirdim:(
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.