Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Kuzen®

quote:

Orjinalden alıntı: Yuni

Arkadaşlar bu arada günlük 2.66GB kotası olanlar için birazda olsa yararlı bişey buldum, şimdi yeni account aldığınızda Rapid size 1000 puan hediye veriyor, ve bu puanları genelde kullanmayanlar vardır tabii ki, ve biz bu puanları kotaya çevirebiliyoruz, yani 1 puan 9mb'a eşit, Rapid'de bize 1000 puan hediye ettine göre 9GB'lık bi kotaya beleşten sahip olabiliyoruz şimdi size yolu anlatıyorum;

Rapid.share.com'a girilir
    Premium Zone'dan
    Premium Zone Login'e girilir
    Convert RapidPoints'e girilir

"Download Traffic1 Convert Points for further download traffic.
    1 RapidPoints = 9 MB. "

Gördüğünüz gibi 1 puan 9MB'a eşit olduğunu görüyorsunuz, sonraki yol ise;

0 MB - (kutu içersinde) 0 yazan yerin yanındaki tiki tıklıyoruz ve o kutu içersinde "1000" yazıyoruz
    ve "Redeem" butonuna basıyoruz, 9GB'lık kotaya sahip oluyoruz ve biraz olsada rahatlıyoruz...

İyi indirmeler dilerim - Yuni

Edit: Eh®imeN, bu yazdığımı ilk mesajına eklersen eğer diğer arkadaşlar için yararlı olur aslında

Bunu denediğimde 9gblık kotaya sahip olamıyorum.Şöyle bir yazı var.

Download Traffic1 Convert Points for further download traffic.
    1 RapidPoints = 9 MB.
    Maximum 617 RapidPoints = 5553 MB.

Umarım yeterince yardımcı olmuşumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuni -- 2 Kasım 2008; 11:52:45 >

• Sanırım limit artımı hesaptan hesaba değişiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kuzen®

Sanırım limit artımı hesaptan hesaba değişiyor

Evet, alttaki yazıyı gördüğün gibi "10GB"lık bi kota çevirimi yapabilirsin gün içersinde, bunun yeniden artması içinde sonraki günlerde download yapmazsan artabilir, zaten günde de 2.66GB geliyor

Edit: Mesela bugün 5333MB'lık bi kota çeviri yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuni -- 2 Kasım 2008; 12:12:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Orjinalden alıntı: tolgahanbag

benimde şuan rapid premium sürem doldu puanım var ama uzatmayacağım şuan crytpload la indiriorum zaten indirecek fazla bir şey yok ayarlıyoum sabaha kadar bitiyor inş rapid değiştirir sistemi yoksa puanlar bitice uzatmayacağim

Uzatılmayan hesaplar 14 gün içinde siliniyor, haberiniz olsunda..

biliorum 14 gün dolmadan puanlarla uzatacam sonra 1 ayım var zaten o zamana kadarda 10 000 puan toplanır.
  • yurtdışı siteleri sürünüyor sizdede öylemi arkadaşlar
  • Ah rapid vah rapid
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

yurtdışı siteleri sürünüyor sizdede öylemi arkadaşlar

15.00 sıralarında öyleydi, şu anda bir sorun yok.

Expiration date: Tue, 2. Dec 2008

• Premium üyeler; puan artışınızda bir yavaşlama hissettiniz mi?
  • Arkadaşlar birşeyi merak ediyorum.. Rapid-Sharede sabah saatlerinde çok hızlı indiriyor..
    ama saat öğleden sonra 3-4 gibi olduktan sonra 110 la indirirken 40 lara dusuyor hız.. akşam 8 den sonrada 20-30 lara düşüyor.. neden kaynaklanıyor acaba bu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

Arkadaşlar birşeyi merak ediyorum.. Rapid-Sharede sabah saatlerinde çok hızlı indiriyor..
    ama saat öğleden sonra 3-4 gibi olduktan sonra 110 la indirirken 40 lara dusuyor hız.. akşam 8 den sonrada 20-30 lara düşüyor.. neden kaynaklanıyor acaba bu ?

TTNet olabilirmi?

• quote:

Arkadaşlar birşeyi merak ediyorum.. Rapid-Sharede sabah saatlerinde çok hızlı indiriyor..

Bağlandığın santrale bağlananlardandır.

Ben de sabah 100lerde indiriyorum fakat şimdi 22,6 ve civarında çekiyorum.
  • quote:

quote:

TTNet olabilirmi?

Kesinlikle ya bi de sınırsıza geçtim rahat rahat indiriyim diye ama ne indiriyorsam sabah erkenden kalkıp indiriyorum akşama kalırsak yandık

• quote:

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

quote:

Bağlandığın santrale bağlananlardandır.

Ben de sabah 100lerde indiriyorum fakat şimdi 22,6 ve civarında çekiyorum.

aynen arkadşımm valla çok saçma ya

• Hesabımın süresi 2-3 gün önce bitmişti, bugün yine uzattım.

Traffic left: 9 946 MB

Benimde kafam karıştı şimdi.

2.66 GB olması gerekmiyormu?

Bkz : The changes only apply to new Premium Account and extension.

• quote:

Hesabımın süresi 2-3 gün önce bitmişti, bugün yine uzattım.

Traffic left: 9 946 MB

Benimde kafam karıştı şimdi.

2.66 GB olması gerekmiyormu?

Bkz : The changes only apply to new Premium Account and extension.

Yine mi değişti sistem acaba
  • arkadaşlar rapid hesabı satıyorum. imzama veya dükkanıma bakabilirsiniz.
  • Rapid'den cevap geldi, çevirmek isteyenler ->www.hemencevir.com

Sorduğum soru;

quote:

I just purchased rapid account yesterday but this is sucks. People can use downloaders and download much more than 2.66GB in a day , but a premium account holder can only download 2.66 GB ! I think my money wasted and all my friends changed their mind about rapidshare.We wont buy rapidshare accounts anymore while the limit is 2.66 gb ! We paying for unlimited download but we> only can get 2.66 GB a day!..

Good Work...

Gelen cevap;
    quote:

Hello, Existing customers will continue to receive 10 Gigabyte download traffic perday. 2.67 Gigabyte download traffic will be added to your download balance atexactly 12:00 p.m. CET The remaining 7.33 Gigabyte will be added a few minutes later. Thus, existing customers can continue downloading of up to 300 Gigabyte per month, until the expiration date of the Account. New customers are not included in this mixed calculation and have a total monthly downloading capacity of 80 Gigabyte. However, by acquiring additional TrafficShare packages, the download traffic can be expanded without limit. Due to technical reasons, we were not able include the varied accumulation of traffic.

Instead we have decided to add 50 Gigabyte of TrafficShare to all of our existing customers, meaning that even if you run out of your download quota, you still have 50 Gigabyte reserve traffic at your own disposal, whichwill be used automatically. Please note that this traffic is not going to expire and can also be used for TrafficShare purposes, therefore it is calculated differently to the previousaccumulation of download traffic.

Best regards,
    Support Team
    RapidShare AGGewerbestrasse
    66330 ChamSwitzerland
    Tel: +41 41 748 78 80
    Fax: +41 41 748 78 99
    Web:http://www.rapidshare.com
    Email: support@rapidshare.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuni -- 3 Kasım 2008; 15:17:05 >

• @Yuni Normal kuralları anlatmışlar ancak benim premium sürem 2-3 önce bitmişti.

Uzatınca yine 10 GB'a döndüm.

Enteresan.
  • quote:

@Yuni Normal kuralları anlatmışlar ancak benim premium sürem 2-3 önce bitmişti.

Uzatınca yine 10 GB'a döndüm.

Enteresan.

Oda ilginç tabiki de, adamlar gün içersinde 2.66GB dolarsa ve bi süre sonra yeniden 7.33GB'lık limiti kullanabilirsiniz diyor Anlamış değilim...
  • Arkadaşlar kafamda 2 soru var.

Yeni üyelik alma ve üyeliği uzatma ile ilgili.

* Ben yeni üyelik alırsam günde SADECE 2.66 GB mi indirebileceğim ?
    * Yeni kurallar açıklanmadan önce kullandığım premium bitti bunu devam ettirirsem günde 10GB mi yüklemeye devam edeceğim ?

Cevapalrınız için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 3 Kasım 2008; 17:04:24 >
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.