Şimdi Ara

Rapid Share.Com'Dan Yenilikler...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet arkadaşlar severek kullandığımız Rapidshare
    sitesinde bir dizi yeniliğe gitti işte bunlardan birkaçı;

Premium kullanıcılar için;
    :5 günlük kotamız artık 25 değil 50 Gb
    :Premium-zone arayüzü yenilendi
    :Yenilenme esnasında meydana gelebilecek bug bildirimlerine 1000 Premium Puan

Free-Userlar;
    :Happy-Hour saatleri mümkün mertebe uzatılmış

Bence En önemlisi

Premium Userlara 10GB Bandwith verilmiş

yani Rapidshare'e yüklediğimiz dosyalara
    TrafficShare Download
    http://rapidshare.com/faq5.html
    özelliği kazandırarak Free kullanıcılara diledikleri gibi beklemeden doğrudan indirme yöneticilerine atıp indirme şansı verebiliyoruz. Şimdilik ne yazık ki ücretsiz kotamız 10 Gb fakat bu bile bence çok önemli

şimdilik görebildiklerim bu kadar

asıl metin;
    New website

Juni 3, 2008
    We have launched our newly designed website. We hope you will enjoy the improved usability and better layout! We have also developed a new logo.

To enable you to check out the site in-depth, we have doubled the download volume for premium users: Instead of 25 gigabytes you can now download 50 gigabytes within 5 days.

A big project like this aways involves errors slipping in. That's why we need your help! Did we miss something? Did you experience a bug regarding user guidance or programming? Tell us about it! The sender of the first mail we receive reporting a particular bug will be rewarded with 1.000 RapidPoints, accredited to his or her account. If you do not have an account yet, we will create one for you using the RapidPoints you won. You can also donate your points to somebody's account.

Mail your report to bugreport@rapidshare.com. Please send only one bug with each report.

What is more, after all this hard work we are curious to know what you think about the new design, and we are looking forward to your feedback. Please send a message to supportdocument.write('@')@rapidshare.com and give us your personal opinion.

Naturally, we will not rest now and have already developed more new features to be launched over the next months. Visit our news section regularly and get the latest gossip first - from the original source! New website is coming

Juni 02, 2008
    We are going to launch our new website soon. We have changed our design and improved the usability.

Not : Döküman Alıntıdır.

• Çeviri için teşekkürler. İyi ya kotayı 50GB yapmışlar. Ayın 5 inde hemen 1 aylık alıyorum abi.

Ücretsiz üyelere de bazı dosyalar için premium şansı vermeleri çok iyi olmuş.

Tamam abi bu yenilikler ile rapid alınır artık. :)
  • Bu iyi oldu bende ağırdan alıyordum 3 günde 20 gb yapınca biraz daha download yapalım o zaman
  • rapid bu sefer harbiden uçtu diyebilirim. dünyanın en zengin şirketleri arasına girecek yakında.premium kullanıcılar yeni özelliklerle beraber 2 katına çıkacak.
  • benden havaleyle rapid premium hesap alabilirsiniz.
  • Premium-zone arayüzü çok kullanışsız olmuş. Eskiden ne güzel herşey gözümün önündeydi, şimdi aradığım bir dosyayı bulmak için farenin tekerleğini topaç ediyorum resmen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Premium-zone arayüzü çok kullanışsız olmuş. Eskiden ne güzel herşey gözümün önündeydi, şimdi aradığım bir dosyayı bulmak için farenin tekerleğini topaç ediyorum resmen.

çok doğru vozer, eski sıralı görünüm çok daha iyiydi, bu ne böyle?!?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Deep Turkish web ten haber var
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzel oldu gercekden...

artık 7/24 download yapsak kotayı dolduramayız.

Teşekkürler Rapid.Share
  • quote:

:Premium-zone arayüzü yenilendi

Bu bir yenilik değil çile olmuş, eski sistemi seçmemiz için bir opsiyon sağlasa o zaman laflarımı yutarım ama nerede o günler.
  • kota artırımı güzelde arayüz bişeye benzememiş

kullanım kolaylığı açısından sıfır '0'
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Premium-zone arayüzü çok kullanışsız olmuş. Eskiden ne güzel herşey gözümün önündeydi, şimdi aradığım bir dosyayı bulmak için farenin tekerleğini topaç ediyorum resmen.

Aynı fikir ve durumdayım ...
  • BUG lara 1000 Puancık mı veriyorlar

50 GB yapmışlar hala kimse bilmiyor, 2 aylık rapidde TRAFIC SHARE im 10 GB diyor, şimdi 10 GB bandwith için birde para mı ödeyeceğiz?

Ayrıca 10 gb bandwıth kullandıktan sonra 50 gb ı bırak 25 i mi arayacağız.
    Dahası Rapidshare sen şu MUTLU SAATLER i aynen yayınla, ben her gün 10 K kasarım zaten:)))))))

Sanırım HAPPY HOUrs devam edecek, aynen gece 1 den akşama 6-7 ye kadar yapsınlar ben onlara 10K hediye edeyim.

Tabi bunu Happy hours başladığında anlayacağız.

EK: Trafficshare den 350 euro luk 2500GB lık bandwith i aldığımızda bu Free userlara yarayacaksa BİZİM KARIMIZ NE OLACAK?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 3 Haziran 2008; 23:56:53 >

• 50 GB güzel de;
    arayüz çok berbat olmuş...
  • yeni arayüz benimde hoşuma gitmedi nedense...!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamurun -- 4 Haziran 2008; 0:52:25 >
  • oo güzel olmuş binali bakanım bunlarda vergi vermiyo yutup gibi
    kapatalımmı ne dersin bence güzel olur hem telekom çıkışlarınıda yiyor baya
    yatırım yapmadan epey trafik sağlanmış olur

haydi bakalım
  • YENİLİK HER ZAMAN İYİDİR
  • 50 Gb çok iyi oldu.25 gb dan sonra beklemek çok anlamsızdı zaten...
  • Premium üyesiyim ama Orbit ile indremiyorum dosyaları.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_20416471/tm.htm

Ana konu varken neyine yeni konu açmak
  • evet yeni premium interface bencede çok kullanışsız, örneğin 3-5 dosya sileceksiniz tek tek tıklayacaksınız peh !!!

Remote Upload eskiye göre daha iyi olmuş

TTNET yakında R@pidi de yasaklarsa şaşmam !!!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.