Şimdi Ara

Rapid Share AÇILDI !!! :) ( 7 Saat kapalı kaldıktan sonra tekrar..)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
4.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ---------------------------------------------
    Evet saatlerdir süren tedirgin bekleyiş sona erdi. Rapid Share .com tekrar açıldı...
    -------------------------------------------------

Eski Haber :
    Rapid Share.Com'a neler oluyor niçin kapandı ?

www. rapid share .com

Olayla ilgili haber:
    Dünyaca ünlü veri depolama sitesi Rapid share'in sunucuları çökmüş gözüküyor.

Dünyaca ünlü veri depolama sitesi Rapid share.com'da şu aralar hareketli dakikalar yaşanıyor. Rapid share hesabı olan binlerce kullanıcı, verilerine erişemediğinden dolayı siteyi mail bombardımanına tutsa da sunucular çalışmadığından bir açıklama yapılamıyor. Şu an için Rapid share sunucularının çökmüş olduğu gözüküyor. Ayrıca sitenin DNS sunucularına bakıldığında;

# ns1.rapid share.com returned (SERVFAIL)
    # ns2.rapid share.com returned (SERVFAIL)

ibaresi gözüküyor. Bu, dünya çapında yüzbinlerce üyesi olan Rapid share'in DNS sunucularının çöktüğü anlamına geliyor. Henüz kesin hiçbir bilgi yok. İlerleyen dakikalarda ne gibi gelişmeler yaşanacak merakla bekleniyor. Eğer Rapid share gibi bir site yeniden belini doğrultamazsa başta korsan paylaşımcılar olmak üzere büyük bir kesim büyük üzüntü yaşayacak.(Alıntıdır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytax -- 20 Ocak 2008; 1:30:25 >

• gümledi galiba oda
  • Hayır yasaklanmadı arkadaşlar.

Daha öncede böle yaptı ben 1 saat giremediğimi hatırlıyorum bir haftaya kadar.

Umarım en kısa sürede açılır panik yapmaya gerek yok.

Flashgette dosyalar bekliyor en kısa sürede açılır inş
  • Sorun siteden kaynaklı...

Çünkü Dns ayarlarım mahkeme kararı v.s işlemiyor bende , açması lazımdı mahkeme kararı olsaydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Hayır yasaklanmadı arkadaşlar.

Daha öncede böle yaptı ben 1 saat giremediğimi hatırlıyorum bir haftaya kadar.

Umarım en kısa sürede açılır panik yapmaya gerek yok.

Flashgette dosyalar bekliyor en kısa sürede açılır inş

inşallah premium üyeliği olan çok var Türkiye'den de ...

zaten TTNET bir haftada 2 büyük siteyi kapatmayı göze almaz herhalde
  • TAMAMDA ARKADAŞIM DÜN AYNI BELİRTİLERİ YOUTUB DA YAPTI.. YARIN GÖRÜRÜSÜNÜZ UYARIYI
  • quote:

Orjinalden alıntı: saratoga

TAMAMDA ARKADAŞIM DÜN AYNI BELİRTİLERİ YOUTUB DA YAPTI.. YARIN GÖRÜRÜSÜNÜZ UYARIYI

tepki çok olur bence risk almazlar uyarrırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumcu53 -- 19 Ocak 2008; 18:39:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar TTNet'e laf atmaya gerek yok sonuçta bu siteleri TTNET Yasaklamadı.

Mahkeme ne karar verirse ttnet'te onu uyguluyor.

İlk kez TTNET'i savunuyorum
  • RAPID DE SERVER BAKIMI OLSA, EN AZINDAN PREMIUM HESAPLAR DEVAM EDERDİ, ZATEN ALMANYADA MAHKEMELİK OLMUŞ RAPİD TELİF HAKLARINDAN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Arkadaşlar TTNet'e laf atmaya gerek yok sonuçta bu siteleri TTNET Yasaklamadı.

Mahkeme ne karar verirse ttnet'te onu uyguluyor.

İlk kez TTNET'i savunuyorum

İş TTNET Avukatlarında bitiyor doğru diyorsun
  • rapid kapanırsa TTNET avukatları rapidden dosya indiremediler demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: saratoga

RAPID DE SERVER BAKIMI OLSA, EN AZINDAN PREMIUM HESAPLAR DEVAM EDERDİ, ZATEN ALMANYADA MAHKEMELİK OLMUŞ RAPİD TELİF HAKLARINDAN

ozmn uzatmayayim ben rapid üyeliğini eğer kapatilacaksa ama ztn telif hakkını öderler herhalde adamlarda süper para var.
  • yiyosa kapatsınlar bakaLım noLuyo film 7 Part 6'sı indi suan 7.sırada bekliyo
  • Bende de premium var 3 tane.Bende giremiyorum.Ayrıca kapanırsada serverlara 20 ping altına girebiliriz diye düşünüyorum.
  • Malesef ben de giremiyorum. Hem dosya inmiyor hem de siteye girmiyor.
    RS.com dan bahsediyorum. Ama
    RS.de açılıyor.

Sanırsam Rs.com'da bir problem var çünkü "http://anonymouse.org/anonwww.html" sistemiyle de giremiyoruz yani TTnetin kapatmış sanmayalım.
  • beyler ben yurt dışındayım burda da girmiyor,tam forumu açtım topic açacaktım zaten açmışsınız,premium hesap vardı bugünde son gün inşallah açılır site,bekliyoruz bakalım
  • Ttnet Bunu Da Engellemesin...

Yapar Mı Yapar...
  • bence o kadarını yapmazlar rapid i kapatırlarsa hayatım söner yaw daha listemde dolusuyla film anime .. vs şeyler var.
  • ya arkadaşlar youtube u neden kapattılar?gerçi dnsleri değiştirdim giriyorum ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: muzz81x

beyler ben yurt dışındayım burda da girmiyor,tam forumu açtım topic açacaktım zaten açmışsınız,premium hesap vardı bugünde son gün inşallah açılır site,bekliyoruz bakalım

Senin resim çok sakat.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.