Şimdi Ara

rapid premium sadece 180mb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 180 mb indirmem gerekiyo 2 dosya halinde, okulda trafik sınırlı olduğundan 7-8 kb ile iniyo bitmeden biyerde bağlantı kopuyo baştan başlamak zorunda kalıyorum. yardımcı olucak varsa pm çalışmıyo bazen, msne ekleyebilir: ozanmk@yahoo.com , veya mail atabilir ozankar@gmail.com

şimdiden teşekkürler.

• Şimdi : "Sen bana dosyanın adresini ver, torrentini bulayım" desem, okul kesin kapatmıştır torrent erişimini. İnşaallah, yardımcı olabilecek birini bulursun. YUKARI !
  • teşekkürler hocam :) kapatmaktan öte torrent p2p filan cezalı küt diye 1 hafta neti kesiyolar
  • nasıl bı yardım ıstıyorsun anlamadımkı
  • bir kaç saatliğine birisinden premium hesap istiyorum.
  • forumda cimri dolu ben 60 mb dosya için istedim vermedilerr

varsın onların olsun :)
  • beklicez artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    az gb lı gta 5 indirme linki
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdenar

ben biryerden rapid buldum.şimdi dosya indiriyorum
  • Pm ile söylermisin bende 60 mb dosyamı indiriyim ? erdenar
  • free indirilmiyormu
  • yazdım ilk mesaja neden free indiremediğimi...
  • Beyler biz rapid şifresi aldık 1 aylık 11 bin download paylaşımı gerçekleştirdim rapid bedava vermedi bu bedava olayı kalktı mı yoksa rapid de ttnet gibi hep bana hep bana mı?
  • up indiremedim hala
  • 60 mb için pre isteyen arkadaş normal indir 60 mb için pre istenirmi?

Ayrıca forumda cimri insanlar falan dolu değilZamannın da bende pre istemiştim ve 20 dk içinde bulmuştum forumda biraz güvenilir olman yeter sen daha yeni olduğun için kimse vermemeiştir.(mesaj sayısı yönünden)

pre isteyen arkadaşta network bölümüne gidip rapid topiğine yazarsa daha hızlı bulur.
  • teşekkürler hocam yazdım bahsettiğin başlığa
  • onr4249

onur kardeş verilen rapidi çalacak kadar düşmedim

60 mb tek dosyada olsa gelip bende pre istemem milleten

tek tek mp3 rapide atmışlar albüm oda ama Tektek rapide uplmışlar Topamında 60 mb zaten onun için istedim ama kimse güvnmiyor msj sayım düüşük olabilir ama hırsız deyiliz
  • arkadaşlar yeni bi fikrim var :)

bu dosyayı kendisi indirip benim hosta ftpden upload edebilcek varmı?
  • diğer konuya da yazdım buradan da yazayım

ggxggx (at) gmail.com adresine indirilecek dosyayı ve upload edeceğim yerin bilgilerini verirsen yardımcı olmaya çalışayım

pm de olur ama yanıt veremem..

eğer yasaklı değilse netload'a falan da upload edebilirim..
  • sabahtan beri çıkmadımı bi hesap paylaşan..başlasaydın bitmişti dosyan
  • quote:

Orjinalden alıntı: onr4249

60 mb için pre isteyen arkadaş normal indir 60 mb için pre istenirmi?

Ayrıca forumda cimri insanlar falan dolu değilZamannın da bende pre istemiştim ve 20 dk içinde bulmuştum forumda biraz güvenilir olman yeter sen daha yeni olduğun için kimse vermemeiştir.(mesaj sayısı yönünden)

pre isteyen arkadaşta network bölümüne gidip rapid topiğine yazarsa daha hızlı bulur.

aynen bende istemistim daha ilk 5 dakikasinda geldi rapid kullandigim gibi geri verdim guven meselesi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.