Şimdi Ara

Rapid'e upload ederken internet gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RapidUploader ya da direk rapid-share üzerinden manuel olarak bir dosya upload etmek istediğimde hem upload edilmiyor
    Hem de internetim gidiyor.
    Bağlantıyı devre dışı bırakıp yeniden etkinleştirdiğimde düzeliyor
    Nedendir?

• Bu ara herkesin internetinde bir sorun bununla iligili bir sürü konu var biraz forumda ararsan sana yardımcı olabilir
  • Sorun devam ediyor.
  • Bağlantı hızın nedir hocam?
  • bağlantıyı kesmesi ilginç
  • Upload başlangıcında mı, yoksa sonlarına doğru mu problem oluyor? Şayet ''sayfa görüntülenemiyor'' olayı meydana geliyorsa, birkaç sefer yaşamışlığım vardır.
  • Modem'in firmware'ını güncellemek işe yarayabiliyor bazen bu durumda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Safari ile İnternet'e girmiyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • katılıyorum bende işe yaramıştı airties rt-211 de

quote:

Orjinalden alıntı: PHaLaNX.

Modem'in firmware'ını güncellemek işe yarayabiliyor bazen bu durumda.
  • Diablo
    1 mbit sınırsız

Brutalite
    Başlangıçta. Upload hiç başlamıyor. İnternet birden kesiliyor. Herhangi bir siteye giremiyorum. Download edilemiyor. Msn kapanıyor.

PHaLaNX.
    Modem diğer kullanıcıda. İki kişi ortak kullanıyoruz da.
    Deneyeyim yine de.
    Benden kaynaklanıyor olma ihtimali nedir? Formatlayacağım zaten makineyi. Düzelir mi acaba?
  • Firmware güncellemesi yapmadan önce başka şeyler denemekte de fayda var tabii. Örneğin bu olay olduğunda modemi kapatıp açarak yeniden deneyince oluyorsa sorun büyük ihtimalle modemdedir. Ayrıca eğer imkan varsa başka bir modem ile de denemek lazım.

NetLimiter gibi bir programla upload hızını 5'er 5'er artırarak bir deneme de yapabilirsiniz. Eğer bu şekilde problem halloluyorsa cFosSpeed kurup onunla normal hızda upload yapmayı denemekte fayda var.

Olmadı bilgisiyara format atılınca yeniden deneyin, yine olmuyorsa firmware olayına girersiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.